autoua
Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни

ОККО (не коммерческая ветка с 19.07.2018) (88/438)

опытный писатель ****
С нами с 14.02.2011

Re: ОККО [Re: valdex]
      10 августа 2012 в 22:27 Гілками

valdex 10.08.2012 13:09 пишет:

а по житомирской трассе чтото планируется? а то одна мелкая до житомира вообще не радует, шелла уже два кстати, если от киева ехать

Немного в сторону от житомирской трассы до конца месяца будет открываться новая заправка ОККО "Зарічанська с-рада, Житомирський р-н".

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
и.о. пользователя ***
50 лет (34 года за рулем), рег. АА, недалеко от метро
С нами с 09.12.2002

Re: Активация Фишки [Re: hollywood]
      12 августа 2012 в 17:13 Гілками

hollywood 24.07.2012 20:34 пишет:

Kucha 24.07.2012 19:42 пишет:

А у Вас что?

перестаньте илье отвечать.
он разбанненый сегодня тролль, изголодавшийся по троллингу. Он будет спорить до конца - это его еда.
http://lurkmore.to/%D0%A2%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BB%D1%8C

В субботу ЛИСКА уболтала меня заправится на ОККО по ее фишке вместо привычного в последнее время Shell, которых удобно расположенных по пути не было. Заехали на ОККО между Киевом и Броварами. Уже наученный Вами сразу сказал "банковская карточка", так оказывается по факту оплачивать нельзя - надо заранее сказать объем, который снимут с карты, а излишки вернут на карту в течение трех дней. ОККО - это даже не вчерашний, а позавчерашний день

чужой ***
Киев
С нами с 01.01.2007

Re: ОККО [Re: Slava_Forman]
      12 августа 2012 в 21:27 Гілками

Slava_Forman 10.08.2012 13:50 пишет:

valdex 10.08.2012 13:09 пишет:

а по житомирской трассе чтото планируется? а то одна мелкая до житомира вообще не радует, шелла уже два кстати, если от киева ехать

А в Калиновке 2 шт не устраивают?

очередями в ходовом направлении, если в воскресенье на большой еще можно протолкнуться, то в пятницу на маленькой очередь по 3 машины на колонку. Мне то проще, я и под грузовую стать могу, но движло на кассе соответствующее, и оно не радует

40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: Активация Фишки [Re: elia]
      13 августа 2012 в 09:17 Гілками

elia 12.08.2012 17:13 пишет:

В субботу ЛИСКА уболтала меня заправится на ОККО по ее фишке вместо привычного в последнее время Shell, которых удобно расположенных по пути не было. Заехали на ОККО между Киевом и Броварами. Уже наученный Вами сразу сказал "банковская карточка", так оказывается по факту оплачивать нельзя - надо заранее сказать объем, который снимут с карты, а излишки вернут на карту в течение трех дней. ОККО - это даже не вчерашний, а позавчерашний день

эммм
меня регулярно заправляют до полного на ОККО с оплатой по факту залитого количества.
Что я делаю не так? Да, оплата банковской картой.

и.о. пользователя ***
50 лет (34 года за рулем), рег. АА, недалеко от метро
С нами с 09.12.2002

Re: Активация Фишки [Re: Sashok_Accent]
      13 августа 2012 в 09:30 Гілками

Sashok_Accent 13.08.2012 09:17 пишет:

эммм
меня регулярно заправляют до полного на ОККО с оплатой по факту залитого количества.

Надо меньше улыбаться девочкам?

энтузиаст ***
Украина. Млечный Путь
С нами с 31.03.2011

13 августа 2012 в 11:44 Гілками

эммм

Ага, но обязательно спросят есть ли наличка, на случай, если карта не сработает...

С нами с 25.02.2005

Re: Активация Фишки [Re: Eropyc]
      13 августа 2012 в 11:47 Гілками

от тока шо
ОККО, Кардачи
"четвертая колонка, девяносто пятый обычный, до полного, оплата картой" - "заливается" - залил, заплатил.
ЧЯДНТ ?

старожил *
49 лет (25 лет за рулем), Киев
С нами с 10.10.2005

Re: ОККО [Re: ОККО]
      13 августа 2012 в 12:09 Гілками

маю кілька запитань/коментарів.

взяв за фішки омивач літровий на заправці в Бродах, Березова 15 (помоєму). відкрив - пломба є, але не повноцінно приклеєна. слідів "навмисного" відкриття не побачив, тому не вертався вже назад. фактично фольга не приклеєна повноцінно. нарікань на якість нема, просто звертаю увагу на низьку якість упаковки.

по новим заправкам - фактично, по напрямку руху на Львів, від Калинівки під Києвом до Бродів нема жодної заправки... В Білій криниці - по лівій стороні і дуже незручно туди крутитися, щоб заїхати. Тобто, близько 300 км без ваших заправок. Чи плануються нові заправки на цьому відрізку?

59 лет (33 года за рулем), Киев
С нами с 21.03.2005

13 августа 2012 в 12:10 Гілками

Sashok_Accent 13.08.2012 11:47 пишет:

от тока шо
ОККО, Кардачи
"четвертая колонка, девяносто пятый обычный, до полного, оплата картой" - "заливается" - залил, заплатил.
ЧЯДНТ ?

Ну це дійсно приємне виключення на загальному фоні платіжного феодалізму...

Кому як не тобі смішно було б наводити приклади з закордону, правда?

Хоча там свої приколи, навпаки з налом, особливо 500 євровим )))

member ***
Киев
С нами с 04.12.2008

Re: 95 Пульс [Re: ОККО]
      13 августа 2012 в 12:11 Гілками

ОККО 01.08.2012 20:18 пишет:

Рыжая 01.08.2012 16:31 пишет:

Вопрос к ОККО: заправилась пару раз на Воссоединения 95 Пульс (Польша) - появился запах бензина в салоне, топливная в норме. Что за присадки туда льют, что такие вот спецэффекты?

Смею заверить, что это не связано с бензином и присадки не могут вызвать такой эффект.

В продолжение темы, для контраста заправилась бензином на иной брендовой заправке, всё тот же объем, запах не наблюдается. Заверения не принимаются - польский бензин не то, что Литва или Румыния.

приверженец **
Кременчуг
С нами с 18.07.2005

13 августа 2012 в 12:15 Гілками

ОККО 10.08.2012 13:04 пишет:

Натомість 9 серпня мережа АЗК «ОККО» поповнилася ще одним об’єктом. В експлуатацію було введено автозаправний комплекс у Кременчуку (Полтавська обл.) на вул. Пролетарській, 1-А.

Жалко, что с официальным открытием выросла и цена.(на 30коп.) Было приятней заправляться пол-года по более низкой цене (пусть бы и не было официального открытия)

С нами с 25.02.2005

Re: Активация Фишки [Re: UncleB]
      13 августа 2012 в 12:17 Гілками

UncleB 13.08.2012 12:10 пишет:

Ну це дійсно приємне виключення на загальному фоні платіжного феодалізму...

Кому як не тобі смішно було б наводити приклади з закордону, правда?

Хоча там свої приколи, навпаки з налом, особливо 500 євровим )))

приклади ізза кордону я вже замахався наводити.
А відповідь на запитання, чому не можна зробити післяплату, як у всіх номральних країнах так і не дочекався. Кажуть - тікати будуть. А чому я не можу втекти, замовивши "до повного" ? Не зрозуміло.

59 лет (33 года за рулем), Киев
С нами с 21.03.2005

13 августа 2012 в 12:46 Гілками

Sashok_Accent 13.08.2012 12:17 пишет:

...
А відповідь на запитання, чому не можна зробити післяплату, як у всіх номральних країнах так і не дочекався. Кажуть - тікати будуть. А чому я не можу втекти, замовивши "до повного" ? Не зрозуміло.

Та так, дитячий лемент, а не аргумент )

Яке там тікати, я вже двічі по халатності (мабуть не тільки своїй?..) від'їзжав заправивши повний бак і не заплативши, бо це ж капець якийсь, а не заправка до повного в наших реаліях! Заїхав на заправку сабжевої мережі на ДН, так як завжди аншлаг. Сказав заправнику - повний до відстрілу і пішов до каси. На касі черга, теж традиційна. Стою, чекаю. Підходить хлопець і каже:"я за вами стою, може від'їдете, щоб мені почали заливати, в мене бак 120...". Та без проблем кажу. Пішов, від'їхав, тільки сав, подзвонив телефон, ...ляляля..., потім автоматично ховаю телефон і на автоматі ж поїхав собі! Вже доїхав до повороту на КЗ і згадав, що таки блін став злодієм )))
Повернувся, і то була ще одна п'єса, як я намагався їм гроші заплатити.

С нами с 25.02.2005

Re: Активация Фишки [Re: UncleB]
      13 августа 2012 в 15:02 Гілками

UncleB 13.08.2012 12:46 пишет:

Та так, дитячий лемент, а не аргумент )

Яке там тікати, я вже двічі по халатності (мабуть не тільки своїй?..) від'їзжав заправивши повний бак і не заплативши, бо це ж капець якийсь, а не заправка до повного в наших реаліях! Заїхав на заправку сабжевої мережі на ДН, так як завжди аншлаг. Сказав заправнику - повний до відстрілу і пішов до каси. На касі черга, теж традиційна. Стою, чекаю. Підходить хлопець і каже:"я за вами стою, може від'їдете, щоб мені почали заливати, в мене бак 120...". Та без проблем кажу. Пішов, від'їхав, тільки сав, подзвонив телефон, ...ляляля..., потім автоматично ховаю телефон і на автоматі ж поїхав собі! Вже доїхав до повороту на КЗ і згадав, що таки блін став злодієм )))
Повернувся, і то була ще одна п'єса, як я намагався їм гроші заплатити.

а де на Дружби Народів ОККО? Ти з бувшим ОНІО не плутаєш? Там Сокар тепер. Доречі як на мене - непогані заправки.

V.I.P ***
54 года (26 лет за рулем), Riga-Київ-Гурзуф
С нами с 24.07.2005

13 августа 2012 в 15:05 Гілками

Sashok_Accent 13.08.2012 15:02 пишет:

а де на Дружби Народів ОККО? Ти з бувшим ОНІО не плутаєш? Там Сокар тепер. Доречі як на мене - непогані заправки.

Ох уж ці правобережні.
ДН - Дніпровська Набержна
КЗ - Княжий Затон
Ваш КО

С нами с 25.02.2005

Re: Активация Фишки [Re: Daugava]
      13 августа 2012 в 15:13 Гілками

Daugava 13.08.2012 15:05 пишет:

Ох уж ці правобережні.
ДН - Дніпровська Набержна
КЗ - Княжий Затон
Ваш КО

чорт забирай, ото вже чотири місяці як на лівому живу, а звички все ще зосталися

старожил *
Киев
С нами с 15.01.2006

Re: Активация Фишки [Re: elia]
      13 августа 2012 в 22:11 Гілками

elia 13.08.2012 09:30 пишет:

эммм

Надо меньше улыбаться девочкам?

над улыбкой поработать, за инфанта неплатежеспособного принимают
никогда небыло проблем с заправкой до полного, хотя чаще заправляю на литры, расчет всегда карточкой, даю вместе с фишкой без лишних пояснений, вопросов/удивления/неясностей небыло. Пару раз заказывал больше дизеля чем мог увезти, раз вернули наличкой, чаще на карточку, обычно в конце дня приходит.

R.I.P. ****
44 года, Киев
С нами с 06.04.2005

Re: Активация Фишки [Re: N!kola]
      14 августа 2012 в 08:41 Гілками

на пересечении Сортировочной/Здолбуновской не заправка Окко планируется?

опытный писатель ****
С нами с 14.02.2011

Re: ОККО [Re: catkiev]
      14 августа 2012 в 11:47 Гілками

catkiev 13.08.2012 12:09 пишет:

маю кілька запитань/коментарів.

взяв за фішки омивач літровий на заправці в Бродах, Березова 15 (помоєму). відкрив - пломба є, але не повноцінно приклеєна. слідів "навмисного" відкриття не побачив, тому не вертався вже назад. фактично фольга не приклеєна повноцінно. нарікань на якість нема, просто звертаю увагу на низьку якість упаковки.

по новим заправкам - фактично, по напрямку руху на Львів, від Калинівки під Києвом до Бродів нема жодної заправки... В Білій криниці - по лівій стороні і дуже незручно туди крутитися, щоб заїхати. Тобто, близько 300 км без ваших заправок. Чи плануються нові заправки на цьому відрізку?

Зараз ми зосередили максимум сил на сході та півдні країни. У напрямку з Києва на Львів після Калинівки скоро буде нова заправка під Житомиром, далі ж є або Біла криниця, яку Ви згадуєте, або на в'їзді в Рівне по вул. Київській (там же і ресторан італійської кухні Паста Міа). Так само на виїзді з Рівного на Львів є АЗК по вул. Дубенській. Тому можна заправитись у Рівному, тим більше що заправки при в’їзді/виїзді і можна або звернути на об’їзну, або їхати через місто минаючи центр. Там заторів як таких немає.

Далі Броди по обидва боки, Буськ, Гамаліївка (туди не зручно заїжджати у напрямку на Львів, бо теж доведеться крутитися). Далі або на об'їзній - Пасіки Зубрицькі, або вже у Львові є з чого вибрати, в залежності від маршруту.

Рыжая 13.08.2012 12:11 пишет:

В продолжение темы, для контраста заправилась бензином на иной брендовой заправке, всё тот же объем, запах не наблюдается. Заверения не принимаются - польский бензин не то, что Литва или Румыния.

Ну дистанционно мне сложно что-то предположить, могу лишь посоветовать заехать на сервис и установить точную причину, т.к. протечки бензина это не шутки.

Sashok_Accent 13.08.2012 12:17 пишет:

Наразі у всьому касовому обладнанні функція післяплати налаштована тільки при розрахунку до повного. Тобто заправитись і тоді розрахуватись неможливо, бо платіжна система такої можливості не дає.

смотрящий *
44 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 17.06.2009

14 августа 2012 в 12:27 Гілками

Вопрос к ОККО почему у вас на заправках нельзя наливать топливо в пластиковые канистры с соответствующей маркировкой? На WOG наливают без вопросов. На других не пробовал

Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни
Додаткова інформація
0 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  annex, Amateur, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: ***
Переглядів теми: 1414247

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія