Вона передала мені трохи своєї здорової вагінальної флори, а я їй за це, на знак вдячності, в піхву, передав трохи рідини, яка викликає у жінок відчуття радості і щастя...
В ответ на: там где тебе или мне видится просто смешная/ не смешная шутка, большинство умудряется еще найти и скрытый смысл
Одразу ж пригадався кіношедевр з фільму "Ідіократія", що отримав вісім оскарів. Усі глядачі радуються веселому фільму, і лиш одне занудне мурло шукає прихованого смислу...
В ответ на: Чтоб разрядить атмосферу. (Ахтунг! украинский язык не причем ). Видела рекламную надпись на Газельке: "Безлюдівський м'ясокомбінат. м.Харків, вул. Безлюдівська, №__". Мне было смешно
а мои московские друзья чуть не померли от смеха у "міністерства палива та енергетики" на Крещатике
В ответ на: Я тоже не совсем поняла смысл стартового.
Объясняю: Лифт поднимает груз - определенное к-во человек /(ж0п) о чем свидетельствует соответствующая надписть про ж0пидйомнисть лифта.
Правий товариш!!! наливаю. людина не може жити без сраки, тобто жопи, тому потрібно терміново у Кабміні розглянути питання про введення новго терміну - жопопідйомність та сракоперевезення ліфту та винести на розгляд Верховної Ради.
людина не може жити без сраки, тобто жопи, тому потрібно терміново у Кабміні розглянути питання про введення новго терміну - жопопідйомність та сракоперевезення ліфту та винести на розгляд Верховної Ради.
В той Верховной Раде у большинства замисть головы щэ одна сpака, в их случае количество допустимых людей в лифт надо вообще делить на 2
людина не може жити без сраки, тобто жопи, тому потрібно терміново у Кабміні розглянути питання про введення новго терміну - жопопідйомність та сракоперевезення ліфту та винести на розгляд Верховної Ради.
В той Верховной Раде у большинства замисть головы щэ одна сpака, в их случае количество допустимых людей в лифт надо вообще делить на 2
Сракопідйомність ліфтів у ВР та будинках проживання чи пересування тушок депутатів потрібно потроїти у цілях безпеки високопоставлених двосраких, або вказати на неможливість підйому тіл з двома сраками.
"Я понял, в чём ваша беда: вы слишком серьёзны. Умное лицо — это ещё не признак ума, господа. Все глупости на земле делаются именно с этим выражением лица. Вы улыбайтесь, господа. Улыбайтесь!" (с)
В ответ на: "Я понял, в чём ваша беда: вы слишком серьёзны. Умное лицо — это ещё не признак ума, господа. Все глупости на земле делаются именно с этим выражением лица. Вы улыбайтесь, господа. Улыбайтесь!" (с)
ну когда двухлетки в садике по очереди за столом имитируют звук пуканья и все дружно и искренне смеются - мне умилительно. а тут как то не особо. может у меня завышены ожидания?