Кожного дня висаджую пасажира на Московській площі, а після реконструкції понаставили знаків "Зупинка заборонена" скрізь (вздовж Рошена). Т.я. порушувати ПДР я не люблю, написав листа в ДАІ
9.Після закінчення реконструкції Московської пл., при русі з боку вул. Саперно-Слобідської стало неможливим висадити пасажирів на площі, оскільки в місцях, де зупинка ТЗ може не перешкоджати іншим учасникам ДР, встановлено знаки 3.34 «Зупинку заборонено» з табличками 7.3.4. Натомість пропоную розглянути можливість заміни деяких цих знаків знаками 3.35 «Стоянку заборонено».
та інших недоліків понаписував. Один з результатів вже рапортився тут: страница А нещодавно отримав листа з відповіддю. Користуйтесь (зупинка без порушення ПДР)!
Тримай!
Здорово! Респект вам!
Но я бы теперь щимил жестко всех стоякунов там. Таксисты, маршруточники... Из-за того, что этих дятлов вынужден объезжать троллейбус часто остается из трех одна полоса для осторожного движения
Это кстати самый лучший вид покращення. Когда своими силами. Молодец.
Налил!
Респект і уважуха!
Проте є один момент - біля фабрики "Рошен" тротуар відокремлений від автомобільної дороги огорожею, і ця огорожа з'явилась там не на пустому місті - поруч підземний перехід.
Пасажир, який вийде з автомобіля поруч з фабрикою "Рошен" зможе лише пролізти крізь вузький паз поруч з підземним переходом.
Парковка поруч з фабрикою "Рошен" - це проблема, щоб не створювати нікому проблем, доводиться за квартал паркуватися.
Давайте еще с обратной стороны уберем (со строны Экомаркета) знаки... там и со знаками вечно толкучка на светофоре, т.к. маршрутки высаживают пасажиров во втором ряду из-за напаркованных в первом, а без знака будет очень хорошее покращення! Для посадки\высадки пасажиров есть отличные огромные парковки под обоими мостами.
Давайте еще
А хіба хтось заважає? Робіть/пишіть. Я там щодня не їзджу, мені не заважають.
Ай спасибо! Что б мы без Вас делали!? И так это было "слабым местом" в развязке на Московской площади из-за остановки маршруток и общественного транспорта, так теперь паркованцы будут заставлять маршруточников сразу во 2-й ряд выпрыгивать (угадайте, сколько рядов для проезда остаётся?). Зато Вам один раз в день будет удобно пассажира высадить.
Кстати, могу идею подкинуть, ещё есть проспект Дружбы Народов. Там тоже по всему проспекту такие знаки висят, а видимо зря! Давайте там парковку устроим? Может Вам придётся там кого-нибудь высадить?
Для посадки\высадки пасажиров есть отличные огромные парковки под обоими мостами.
+много. Одна парковка возле макдональдса, вторая - с противоположной стороны.
Кстати, могу идею подкинуть, ещё есть проспект Дружбы Народов. Там тоже по всему проспекту такие знаки висят, а видимо зря! Давайте там парковку устроим? Может Вам придётся там кого-нибудь высадить?
а что на ДН? там что уже центральный автовокзал открыли или десятки автобусов привозят/увозят людей в Дом мебели со всей Украины и ближнего зарубежья?
Як видно з мого посту, я написав:
пропоную розглянути можливість заміни деяких знаків 3.34 знаками 3.35 «Стоянку заборонено»
Вчені мужі розглянули та зробили правильно по-своєму:
Для створення комфортних та належних умов учасникам ДР ... знаки 3.34 демонтовано
Хотілось як краще, вийшло як завжди. Кому не подобається - звертайтесь в ДАІ/Київдорсервіс з вимогою повернути все як було.
Кожного дня висаджую пасажира на Московській площі, а після реконструкції понаставили знаків "Зупинка заборонена" скрізь (вздовж Рошена). Т.я. порушувати ПДР я не люблю, написав листа в ДАІ
что то я не совсем понял, ты написал в ГАИ (наверное в институт на институтскую), а ответил киевдорсервис ?
Написав сюди: Начальнику УДАI ГУМВС України в м.Києві вул.Хмельницького, 54, м.Київ, 01030 (Причому тут ЦБДР АС на Інститутській?)
А вони в "межах компетенції уважно розглянули" та переслали відповідальним організаціям (КМДА і т.д., я був в копії). Київдорсервіс зробив і доповів (мені та КМДА).
Ай молодец
так может и по поводу 80 на бажана напишите? для балансу, тскзть
Налил Вроде на форуме проскакивала коза как жаловаться на плохое дорожное покрытие во дворе. У меня сейчас ужасные ямы по 10 см, проползаю на 2-3 км/ч, чуть-ли не цепляя картером, допекло, решил писать письма мелким почерком. В поиске не нашел, подскажите где искать еще
Напишите письмо в ГАИ, что дескать, задолбали те, кто высаживают пассажиров около Брошена, попросите вернуть знаки обратно. Все гениальное - просто! Они рассмотрят и вернут все в зад.
Написав сюди: Начальнику УДАI ГУМВС України в м.Києві вул.Хмельницького, 54, м.Київ, 01030 (Причому тут ЦБДР АС на Інститутській?)
А вони в "межах компетенції уважно розглянули" та переслали відповідальним організаціям (КМДА і т.д., я був в копії). Київдорсервіс зробив і доповів (мені та КМДА).
Максімич респект. Давно вже хочу написати листа на повернення зеленої стрілки яку прибрали після реконструкції Голосіївської площи. У звязку з цим не могли б детальніше розповісти про технологію такого звернення. А саме: -яким листом це направляти, адресу я вже бачу. -кому ще надіслати копію для вірності -що саме писати (форму листа) -якісь хитрощі для досягнення мети?
Для посадки\высадки пасажиров есть отличные огромные парковки под обоими мостами.
+много. Одна парковка возле макдональдса, вторая - с противоположной стороны.
+1 А я думаю, чего это в последнее время так спокойно куча уродов начали парковаться и начались тянучки утрои и вечером...