Цікава інформація для тих, в кого ГБО (офіційно зареєстроване). Я проходив в Києві ТО на Туполєва через знайомого "ускорителя". Так дзвонять мені з ДАІ і кажуть, що треба ще якийсь "голубенький" талон на перевірку ГБО. (Ціна талона у "ускорителя" +150 грн.). Я попросив зробити такий талон. Думаю, що в установщиків ГБО такий папірець гривень 100 потягне.
Потім, читаю Порядок проведення ДТО колісних Тр/з, а там дійсно: "10) на засоби, що працюють на газовому паливі, додатково подається документ, що підтверджує проведення випробовування газової паливної системи в порядку і строк, установлені для даного виду обладнання та його комплектації."
Так, що будьте готові мати такий талон, якщо вирішете пройти з зареєстрованим ГБО.
Или по месту постоянной или по месту временной регистрации
Кому приходилось временно регестрировать авто?(нужно для прохождения техосмотра). Что там особенного? Может дешевле поехать в город постоянной регистрации(200км в один конец)
В ответ на: Кому приходилось временно регестрировать авто?(нужно для прохождения техосмотра). Что там особенного? Может дешевле поехать в город постоянной регистрации(200км в один конец)
Ничего особенного. Копии документов, заявление, экспертиза... А что сложно найти ускорителя по интернету там?
В ответ на: Такой талон лучше делать без ускорителя - ГБО не игрушки и требует систематического контроля.
Та нема проблем. Я справжнє ТО проходжу в своїх установщиків ГБО кожні 10 тис км. Плачу кілька сотень гривень, хай самі міняють фільтри, крутять там щось на компі, я туди не хочу лізти. А корочку мені віддали справжню, як і талон проходження ТО до 13 року. Він теж справжній.
Так, що толку з цього папірця, тільки лишні гроші.