autoua
Autoua.netФорумСпорт

Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) (23/718)

don't play for respect **
С нами с 18.05.2009

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: mitrenkov]
      19 мая 2011 в 00:50 Гілками

В ответ на:

Не собрали деньги - не знали что надо будет оплатить? Странно как то, честно

Я вообще о существовании какой-то лотереи и выигрыше им опциона на покупку билетов узнала вчера . А во-вторых, может, он сознательно играл для того, чтобы потом продать? Я, если честно, не в курсе, просто отвечала на вопрос камрада, кому пришло и когда.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
читатель
С нами с 06.05.2011

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: Yea]
      19 мая 2011 в 01:10 Гілками

Оплата прошла успешно!
Приват
18.05 13:26 PROFESSIONAL SPORTS CLUBS: UEFA -1,300.00 UAH -163.11 USD
Курс порадовал!
Подтверждения пока не было

новичок **
С нами с 13.05.2011

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: rg400]
      19 мая 2011 в 12:33 Гілками

Хто вже отримав листа, будь ласка, відпишіться:
Що вказано на тому польському штампі?
Є на листі адреса Відправника? або самої пошти/курєрськ.служби?
На коверті вказано призвіще одержувача чи лише його адреса?
Може ще які реквізити є?
Хочу звязатись з польською поштою. Зясувати чи відправили мені лист, чи не помилились з адресою. Швидше за все, пол.пошта винаймала тут якусь курєр.службу, яка розкидувала листи по ящиках. Зясувати б, яку саме.

Якщо не важко, скинте,будь ласка скан/фотографію самого конверту!
(Свою адресу на скані, звичайно, можете замалювати...)))
IgorDidenko20@yahoo.com

читатель
С нами с 28.01.2010

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: World]
      19 мая 2011 в 14:03 Гілками

УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УРА!!!!!!!!!!!!!!!!! Дорогой Футбольный Болельщик,

Сообщаем Вам, что сумма 210,- EUR была успешно списана с указанной Вами кредитной карты 18 мая 2011 года.

Для более подробной информации о признанных Вам билетах рекомендуем посетить портал по продаже билетов на сайте www.UEFA.com.

Билеты буду доставлены в 2012 году перед началом Турнира.

С нетерпением ждём встречи с Вами на матчах УЕФА ЕВРО 2012™!

Служба УЕФА ЕВРО 2012™ по продаже билетов

патриарх ***
Страна, Регион, Город, и т.д.
С нами с 11.05.2011

19 мая 2011 в 15:14 Гілками

В ответ на:

Хто вже отримав листа, будь ласка, відпишіться:
Що вказано на тому польському штампі?
Є на листі адреса Відправника? або самої пошти/курєрськ.служби?
На коверті вказано призвіще одержувача чи лише його адреса?
Може ще які реквізити є?

На конвертах указан лишь тот Варшавский адрес отправителя который здесь уже писали. А мои реквизиты полностью - Фамилия Имя и адрес который я заполнил в анкете.
В ответ на:

Хочу звязатись з польською поштою. Зясувати чи відправили мені лист, чи не помилились з адресою. Швидше за все, пол.пошта винаймала тут якусь курєр.службу, яка розкидувала листи по ящиках. Зясувати б, яку саме.

Нет никакой курьерской службы - я забрал письмо на почте у почтальона.

новичок **
С нами с 13.05.2011

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: 4cus]
      19 мая 2011 в 15:39 Гілками

"Нет никакой курьерской службы - я забрал письмо на почте у почтальона."
________
Дивно. Абсолютно всі хто писав, що отримали, знайшли лист у ящику і без штампу Укрпошти.
А ви з якого міста? Може в різні місця по різному доставляють?

новичок **
С нами с 13.05.2011

19 мая 2011 в 15:46 Гілками

УВАГА!!! Хто ще не отримав листа!!!
Читав вчора у пресі, що польське МОК ледь вмовило УЄФА продовжити терміни до 25. Значить нових відстрочок вже не буде і треба діяти на випередження!
Спробуйте звязатись з польскою поштою. Щоб дізнатись хто по Україні розсилає ці листи.
Укрпошта до цих листів схоже відношення не має!
Швидше за все, польська пошта винаймала тут якихсь курєрів, які розкидували листи по ящиках. Зясувати б, що це за курєрська служба. І в них дізнатись, що з нашими листами.
Я вже запитував у оператора УЄФА яка служба розсилає листи, відповідь: нам невідома така інф. Це смішно. Все чудово вони знають(((.....
Адреса відправника:
Traffica Sp.j.
Skr.pocztowa 161
00-958 Warszawa 66
Poland

Якщо хто отримає лист з рук від курєра, розпитайте, що за організація (курєрська служба) здійснює розсилку в вашому місті!!!

читатель
С нами с 19.05.2011

19 мая 2011 в 16:11 Гілками

Маркіян Лубківський в інтерв'ю сказав: "Оплата має бути здійснена до 31 травня".
В новинах показували. Приблизно 1-2 тижні тому.

Змінено GrGr (16:14 19/05/2011)

патриарх ***
С нами с 11.05.2011

19 мая 2011 в 16:42 Гілками

В ответ на:

Дивно. Абсолютно всі хто писав, що отримали, знайшли лист у ящику і без штампу Укрпошти.
А ви з якого міста? Може в різні місця по різному доставляють?

Да действительно странно - я забрал письмо на почте у почтальона, поскольку договорился с ним заранее не кидать где попало(ящики в подъезде давно сорваны) письмо от УЕФА, а позвонить мне когда оно придет. Наверное все кто достал письмо из ящика также договаривались, только коварные польские курьеры ночью пробирались в подъезды и засовывали письма по адресам.
В силу определенных причин тебе и в голову не приходит, что курьеры обязаны бы были вручить такое письмо под роспись лично в руки.
В ответ на:

УВАГА!!! Хто ще не отримав листа!!!
Читав вчора у пресі, що польське МОК ледь вмовило УЄФА продовжити терміни до 25. Значить нових відстрочок вже не буде і треба діяти на випередження!

Неужели так трудно почитать форум? Конечный срок оплаты - 31! А 25 называют потому, что это последний день когда банковский перевод гарантированно дойдет-в течении трех банковских дней.
В ответ на:

Спробуйте звязатись з польскою поштою. Щоб дізнатись хто по Україні розсилає ці листи.
Укрпошта до цих листів схоже відношення не має!

Имеет и самое прямое - я забрал письмо на почте у почтальона.
В ответ на:

Швидше за все, польська пошта винаймала тут якихсь курєрів, які розкидували листи по ящиках.

Никого польская почта не нанимала. Я получил письмо на почте.

В ответ на:

Якщо хто отримає лист з рук від курєра, розпитайте, що за організація (курєрська служба) здійснює розсилку в вашому місті!!!

Да прекратишь ты истерить или нет!? Никто не получил и не получит письмо ни от какого курьера, они лишь плод твоего не в меру здорового воображения.

читатель
С нами с 05.05.2011

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: major777]
      19 мая 2011 в 16:57 Гілками

Мне тоже сегодня пришло подтверждение, слава Богу!:)

mrz
важничающий писатель ***
43 года, Киев
С нами с 10.10.2008

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: swetlanam]
      19 мая 2011 в 17:36 Гілками

тоже получил сегодня на мыло подтверждение оплаты по вчерашней операции.

Блин, знакомые предлагают с ними оплатить до 25го их заявку - из множества зареганных аккаунтов таки некоторые прошли как надо и остались свободные "квиточки" (украина в киеве, украина в донецке 2 раза и четвертьфинал в киеве), а я мало того, что не рассчитывал на первую/вторую категорию, так ещё и успел спустить деньги, отложенные на свою заявку, после известия о её почти что полном пролете.
дилемма.

старожил
С нами с 19.05.2011

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: Yea]
      19 мая 2011 в 17:49 Гілками

Кто-нибудь здесь оплачивал билеты картой Виза Классик? И если да, то прошла ли проплата?

Харьков
С нами с 29.10.2003

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: SanX]
      19 мая 2011 в 18:03 Гілками

В ответ на:

Кто-нибудь здесь оплачивал билеты картой Виза Классик? И если да, то прошла ли проплата?

Я оплачивал. Прошла без проблем. Прокредитбанк.

старожил
С нами с 19.05.2011

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: Кинжальный прострел]
      19 мая 2011 в 18:07 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

Т.е. даже CVV код не помешал?
У меня, например, в первый раз оплата сорвалась из-за этого самого кода, но на карте Виза Электрон...

Харьков
С нами с 29.10.2003

19 мая 2011 в 18:29 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

У меня, например, в первый раз оплата сорвалась из-за этого самого кода, но на карте Виза Электрон...

Нет. CVV код никто не спрашивал.

новичок **
С нами с 13.05.2011

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: 4cus]
      19 мая 2011 в 22:22 Гілками

4cus не розповідай мені про меру мего здорового воображения.
Я радий за тебе, що ти вже отримав свого листа.

"Неужели так трудно почитать форум? Конечный срок оплаты - 31! А 25 называют потому, что это последний день когда банковский перевод гарантированно дойдет-в течении трех банковских дней".

В мейлі від УЄФА однозначно вказано:
"Повна сума оплати повинна бути отримана нами до 25 травня 2011 р.
Тобто, отримана вже на рахунок УЄФА № 000000000, з персонального рахунку №2902 в Укрсоцбанку кожного з замовників.

Крім того я телефонував в інфоцентр і оператор відповіла:"якщо до 21 числа не отримаєте лист звяжіться з нами, а взагалі кінцевий строк до 25". А ще минулий раз,коли звонив(13-го), було сказано, що строки перенесуть до 30, а цей раз оператор вже каже: "я такого не казала про 30".І це при тому, що розмова в них фіксується на аудіозапис. Також оператор казала, що "лист буде заказний і його вручать особисто під підпис, а зворотне повідомлення надійде до УЄФА і таким чином УЄФА знатиме чи отримали ви листа вчасно".
Я питав хто доставляє листи, відповіли: "нам не відомо яка поштова служба здійснює розилку".-Звідси я зробив висновок, що це не Укрпошта.

Був в Укрсоцбанку і питав, про те за який період часу, кошти надійдуть на рахунок УЄФА (000000000) після внесення їх на мій рахунок №2902....
Відповіли: в межах декількох годин. Я запитав, "а якщо рахунок УЄФА іноземний", вони: "тоді надійдуть в межах 2 днів, як і в усіх банках".
"банковский перевод гарантированно дойдет-в течении трех банковских дней"
Про які три дні ви говорите, звідки така інф.?

Форум я читаю уважно. Окрім того, керувався інформацією з інших форумів(суто футбольних). Там(на форумах) безліч людей вже отримали свої листи ще 2 дні тому. І жоден не отримав від поштаря Укрпошти і тим більше під розпис, як казали в інфоцентрі. Тепер я розумію, чому автовідповідач повідомляє: УЄФА не несе відповідальності за достовірність інф. наданої оператором.
На листах не має штампу Укрпошти, отже можна зробити висновок, що Укрпошта не отримувала такі листи, то чому б вона їх розносила. (Там стоїть лише польськ. штамп "Grojec"). Звонив я і на гол.офіс Укрпошти, там нічого про співпрацю з УЄФА по доставці листів навіть і не чули. З поштарем по району я теж розмовляв.

І ось, ще, почитайте тут:
http://2012ua.net/news/uefa_prodovzhiv_termin_oplati_kvitkiv_evro_2012/2011-05-17-7494

Європейський футбольний Союзу прийняв рішення про продовження КРАЙНЬГО терміну оплати за квитки Євро-2012 ДО 25 травня 2011 року.
Саме КРАЙНЬГО до 25.

і тут:
http://euro-forum.pl/euro-2012-37/bilety-nie-wiesz-czegos-zapytaj-vt869,15.htm#2006

Крім того в мене є підстави переживати за доставку мого листа, ще й тому, що є деякі особливості написання назви моєї вулиці.
А для відправників-поляків це могло здатись за плутанину.
Тому я не "истерю", я намагаюсь взнати, хочь якусь інформацію, до того, як вже буде пізно.

Супер писатель! ***
EU
С нами с 09.05.2005

Re: Кто выиграл или НЕ выиграл билеты на ЕВРО2012?) [Re: Кинжальный прострел]
      19 мая 2011 в 22:31 Гілками

ура, у меня тоже все списалось.

выиграл на два матча в донецке, на первый матч и на четверть финала, первая категория билетов.

увидимся на донбасс арене

mrz
важничающий писатель ***
43 года, Киев
С нами с 10.10.2008

20 мая 2011 в 01:03 Гілками

В ответ на:

надо звонить в банк и просить отменить проверку cvv кода и снять бин-лимиты на предполагаемую дату проведения операции.

Достоевский **
42 года (20 лет за рулем), Киев
С нами с 22.03.2006

20 мая 2011 в 09:45 Гілками

В ответ на:

Я оплачивал. Даже ничего не снимали - прошло автоматом 3 мая.

патриарх ***
С нами с 11.05.2011

20 мая 2011 в 12:12 Гілками

В ответ на:

4cus не розповідай мені про меру мего здорового воображения.

Не нужно нести не проверенную чушь и тебе никто этого говорить не будет. Нет никаких курьеров.
В ответ на:

"Неужели так трудно почитать форум? Конечный срок оплаты - 31! А 25 называют потому, что это последний день когда банковский перевод гарантированно дойдет-в течении трех банковских дней".

В мейлі від УЄФА однозначно вказано:
"Повна сума оплати повинна бути отримана нами до 25 травня 2011 р.
Тобто, отримана вже на рахунок УЄФА № 000000000, з персонального рахунку №2902 в Укрсоцбанку кожного з замовників.

Крім того я телефонував в інфоцентр і оператор відповіла:"якщо до 21 числа не отримаєте лист звяжіться з нами, а взагалі кінцевий строк до 25". А ще минулий раз,коли звонив(13-го), було сказано, що строки перенесуть до 30, а цей раз оператор вже каже: "я такого не казала про 30".

В двух разговорах шла речь о двух разных датах- 25 это перенесенное 18, 30 это конечный срок получения денег. Выражатся нужно точнее задавая вопросы затурканным операторам.
В ответ на:

Я питав хто доставляє листи, відповіли: "нам не відомо яка поштова служба здійснює розилку".-Звідси я зробив висновок, що це не Укрпошта.

Я не вижу причин для таких выводов, только большая фантазия могла такое вообразить.

В ответ на:

Був в Укрсоцбанку і питав, про те за який період часу, кошти надійдуть на рахунок УЄФА (000000000) після внесення їх на мій рахунок №2902....
Відповіли: в межах декількох годин. Я запитав, "а якщо рахунок УЄФА іноземний", вони: "тоді надійдуть в межах 2 днів, як і в усіх банках".
"банковский перевод гарантированно дойдет-в течении трех банковских дней"
Про які три дні ви говорите, звідки така інф.?

Возьми ДОКУМЕНТЫ о банковском переводе(в том же УКРСОЦЕ и почитай - 3 дня). А то что кассир, говорила потом к делу не пришьеш. Есть же такие доверчивые л.юд.и как ты.
В ответ на:

Форум я читаю уважно. Окрім того, керувався інформацією з інших форумів(суто футбольних). Там(на форумах) безліч людей вже отримали свої листи ще 2 дні тому. І жоден не отримав від поштаря Укрпошти і тим більше під розпис, як казали в інфоцентрі.

Ну пусть любой из этих получивших и бредящих "курьерами" пойдет на почту и спросит у своего почтальона - кто принес письма. Вопрос решится сразу. Почему не спросить на почте, а бредить на форуме распуская нелепые слухи?
В ответ на:

На листах не має штампу Укрпошти, отже можна зробити висновок, що Укрпошта не отримувала такі листи, то чому б вона їх розносила. (Там стоїть лише польськ. штамп "Grojec").

Не прошибаемая тупость.
Пишу еще раз - Я ЗАБРАЛ ПИСЬМА У ПОЧТАЛЬОНА НА ПОЧТЕ И КРОМЕ МОЕГО ПИСЬМА БЫЛИ И ДРУГИЕ ПРИШЕДШИЕ С ОБЩЕЙ ПОЧТОЙ ИЗ ЦЕНТРАЛЬНОГО ОТДЕЛЕНИЯ. Я свое письмо забрал, а ПОЧТАЛЬОН ПОНЕСЛА ОСТАЛЬНЫЕ РАЗНОСИТЬ ПО АДРЕСАМ.
Для того что бы засунуть письмо в ящик, знаешь ли, нужно иметь ключ от ящика и подьезда. Думаешь у курьеров были ключи от всех ящиков и дверей всей Украины?
В ответ на:

Звонив я і на гол.офіс Укрпошти, там нічого про співпрацю з УЄФА по доставці листів навіть і не чули. З поштарем по району я теж розмовляв.

Плохо размовляв. Грошы не пропонував?
В Привате тоже ничего о УЕФА не слышали, но тем не менее оплата из этого банка проходит.
В ответ на:

І ось, ще, почитайте тут:
http://2012ua.net/news/uefa_prodovzhiv_termin_oplati_kvitkiv_evro_2012/2011-05-17-7494

Європейський футбольний Союзу прийняв рішення про продовження КРАЙНЬГО терміну оплати за квитки Євро-2012 ДО 25 травня 2011 року.
Саме КРАЙНЬГО до 25.

і тут:
http://euro-forum.pl/euro-2012-37/bilety-nie-wiesz-czegos-zapytaj-vt869,15.htm#2006

Изначально заключая договор я обязался оплатить деньги до 30 мая(на билетном портале). УЕФА становила 3 даты проверки для снятия средств 3,18 и 30. 18 число в виду задержек писем перенесли на крайний срок - на 25, ничего не изменив с 30м. По этому поводу мне пришло именное письмо на почту. Все остальные источники - интервью, шминтервью, в серьез воспринимать не намерен.
В ответ на:

Крім того в мене є підстави переживати за доставку мого листа, ще й тому, що є деякі особливості написання назви моєї вулиці.
А для відправників-поляків це могло здатись за плутанину.

Сколько тебе лет? неужели можно всерьез пологать, что несчастные поляки ВРУЧНУЮ набирали адреса? Программа автоматом копировала данные из анкеты. И если там кто то неправильно указал улицу- это его проблемы!
В ответ на:

Тому я не "истерю", я намагаюсь взнати, хочь якусь інформацію, до того, як вже буде пізно.

Почему то я все меньше удивляюсь, всему тому что с тобой происходит.

Autoua.netФорумСпорт
Додаткова інформація
0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Alexandr, Hrust, moderator, dynamo.kiev.ua 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 541172

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія