Увага !!! Чи є серед вас такі, хто, ВЧАСНО прерахував кошти, але одержав повідомлення, що оплата НЕ була отримана УЄФА??? Будь ласка повідомляйте на форумі!!!
Я сплатив переказом повну суму за квитки ще 20.05. Сьогодні (27.05) отримав таке повідомлення: "На жаль, ми досі не отримали оплати за Ваші квитки на УЄФА ЄВРО 2012. Термін оплати продовжено, щоби дати Вам останню можливість оплатити Ваші квитки. Повна сума до сплати мусить бути отримана нами до 20 червня 2011 р. Зверніть увагу: якщо Ви не перерахуєте кошти у термін та спосіб, вказані у цьому листі, на жаль, Вашу заявку доведеться скасувати".
При оплаті перевіряв правильність реквізитів - все вірно. В банку запевнили, що кошти надійдуть одержувачу, максимум, в межах трьох днів (тобто до 25).
P.S/ Вот еще письмо пришло Уважаемый футбольный болельщик,
Если Вы успешно оплатили билеты, Вы получите подтверждения оплаты на Ваш электронный адрес в течении нескольких дней. Вы не беспокойтесь состоянием на Вашей странице потому что сайт не обновлаеться.
Всем кому не пришли письма: (сегодня получил по мылу)
Customer reference number: Dear Football Supporter,
Unfortunately we have not received payment for your UEFA EURO 2012™ tickets. The deadline for your payment has been extended to give you a last chance to pay for your tickets. Payment must be received in full by 20 June 2011.
Within the next few days you will againreceive a letter in the post with payment instructions. Please note: if you do not transfer the money as specified in this letter, your ticket order will, unfortunately, have to be cancelled.
Оплату продлили ло 20 июня. Будут повторно рассылать письма
В ответ на: Увага !!! Чи є серед вас такі, хто, ВЧАСНО прерахував кошти, але одержав повідомлення, що оплата НЕ була отримана УЄФА??? Будь ласка повідомляйте на форумі!!!
Я сплатив переказом повну суму за квитки ще 20.05. Сьогодні (27.05) отримав таке повідомлення: "На жаль, ми досі не отримали оплати за Ваші квитки на УЄФА ЄВРО 2012. Термін оплати продовжено, щоби дати Вам останню можливість оплатити Ваші квитки. Повна сума до сплати мусить бути отримана нами до 20 червня 2011 р. Зверніть увагу: якщо Ви не перерахуєте кошти у термін та спосіб, вказані у цьому листі, на жаль, Вашу заявку доведеться скасувати".
При оплаті перевіряв правильність реквізитів - все вірно. В банку запевнили, що кошти надійдуть одержувачу, максимум, в межах трьох днів (тобто до 25).
Увы такие тоже присутствуют(( Я тоже оплачивал 20 мая, все проверял и т.д. Написал в поддержку, посмотрим что они ответят.
Звертаємо Вашу увагу на те, що Ви повинні були переказати належну суму на індивідуальний номер банківського рахунку переказаний Вам у листі з інструкціями для оплати. Інформацію про стан оплати виділених Вам квитків відправлено згідно зі станом банківського рахунку на день 25 травня 2011 р., отже можливо що Вашу оплату ще не було зараховано, якщо Ви її здійснили на день раніше. Будь ласка, переконайтеся в тому, що Ви переказали повну належну суму на правильний номер банківського рахунку. Обидві дані було чітко вказано в отриманому Вами листі.
Лист по пошті отримав 18го, в той же день оплатив. Це відповідь з саппорту УЄФА. По телефону відповіли, що хвилюватись нема чого, з усім розберуться. Причина мабуть в тому, що я висилав саме 18го числа - це був один з крайніх термінів, який пізніше перенесли на 25 число. Можливо з цим у них і є якісь проблеми.
У меня таже проблема. 18 заплатил за билеты. 28 пришло сообщение, с просьбой заплатить деньги. Отписался им что все уплачено и сума та и счет нужный. На что сегодня пришло письмо что деньги не поступили. Думаю переспросить в банке все ли ок, но скорее всего напутали в уефа. Что посоветуете?
В ответ на: Увага !!! Чи є серед вас такі, хто, ВЧАСНО прерахував кошти, але одержав повідомлення, що оплата НЕ була отримана УЄФА??? Будь ласка повідомляйте на форумі!!!
Увы такие тоже присутствуют(( Я тоже оплачивал 20 мая, все проверял и т.д. Написал в поддержку, посмотрим что они ответят.
Платил тоже 20-го на мое письмо ответили: Уважаемый футбольный болельщик,
Мы все еще не получили оплату за выделенные Вам билеты на матчи УЕФА ЕВРО 2012. Возможно перевод еще не успел дойти до адресата. Как только мы получим оплату за билеты, мы сообщим Вам об этом посредством электронной почты.
Платил тоже 20-го на мое письмо ответили: Уважаемый футбольный болельщик,
Мы все еще не получили оплату за выделенные Вам билеты на матчи УЕФА ЕВРО 2012. Возможно перевод еще не успел дойти до адресата. Как только мы получим оплату за билеты, мы сообщим Вам об этом посредством электронной почты.
Мне сегодня пришел такой же ответ. На днях зайду банк, больше по-моему нечего предпринять.
Сьогодні був у банку. Хвилин 15-20 щось з"ясовували, потім сказали, що гроші не повернулись, отже ніде не зависли і в принципі мали б дойти. Записали мій номер для контакту, скопіювали квитанцію про оплату і сказали, що передзвонять до Києва і там вияснять. Буквально через годину подзвонили і сказали, що була якась проблема, тип якої вони наразі не визначили, але гроші вже поступили на рахунок УЄФА і до кінця тижня повинен прийти лист з підтвердженням оплати.
Вчора звернувся до банку з проханням, щоб видали письмову довідку з печаткою про те, що кошти дійсно були зараховані на рахунок УЄФА. Поки чекаю відповіді з гол.офісу. (Не виключено, що це вина саме банку. Адже знаючи, що кінцевий термін сплати для замовників квитків продовжили аж 20.06., банк міг весь цей час самовільно використовувати ці кошти в свої цілях, і перерахує їх аж в останній момент строку). Якщо Укрсоц не ухилятиметься від видачі письмового підтвердження, значить вина таки на УЄФА.
Сьогодні телефоном отримав усне запевнення з гол.офісу Укрсоцбанку, що кошти були перераховані на рахунок одержувача вчасно (тобто ще до настання 25.05). У банк.відділенні послалися на те, що не мають права видати письмове підтвердження цим словам. Потім зателефонував до УЄФА, відповіли: "Ні, ми, досі, не отримали ваші кошти". На прохання як мені звязатись з особою відповідальною за фінансові операції в УЄФА, начальством, оператор відповіла - це конфеденційна інформація, контакт з УЄФА для замовників передбачений, лише через сайт або оператора тел. лінії.
Буду, мабуть, відправляти поштою рекомендованого листа зі зворотнім повідомлення на гол. офіс Укрсоцбанку, щоб дали офіційну відповідь чи перерахували вони кошти на рахунок УЄФА. (Відповідно до закону про "Звернення громадян" зобовязані відповісти). Письмова відповідь з печаткою буде вже доказом на руках. Усним запевненням банку, щось не дуже довіряю. Йдеться все таки про гроші... В будь якому разі, хтось каже не правду або банк, або УЄФА.
Вчора Служба підтримки намагалась зіграти на дурня! Написав їм лист про те, що Укрсоцбанк запевнив мене, що кошти були перераховані з мого рахунку на рахунок одержувача(УЄФА), ще до настання 25.05. Одержав від noreply.euro2012tickets@uefa.com відповідь такої форми: "Підтверджуємо, що Ви успішно оплатили Ваші квитки на УЄФА ЄВРО 2012. Дякуємо за здійснення оплати".
Це просто банальний РАЗВОД! Підтвердження від УЄФА має бути про те, що УЄФА одержав кошти на власний рахунок, з персонал.рахунку кожного з замовників №2902..., а не про те, що ви сплатили за квитки. Сплатити означає - лише зі свого боку замовити послугу б.переказу, проте відповідно до "Умов Продажу квитків", зобовязання буде виконане замовником, лише з моменту, коли УЄФА одержить кошти на власний рахунок.
І УВАГА !!! Це просто обурило! Насправді ж офіційне повідомлення про підтвердження розсилається всім замовникам саме від -
(Служба підтримки (noreply) лише інформує , щодо умов продажу, вони не мають жодного відношення до УЄФА, це просто комерційний кол-центр, і вони не вповноважені давати підтвердження).
І дійсно на квитковому порталі статус квитків не змінився після псевдо-підтвердження від noreply.
А відповідно до листа від customerservice: Вашу заявку доведеться скасувати, якщо ми не отримаємо повної суми сплати до 20 червня 2011 р.
Хочу звернути увагу тих хто ще не отримав підтвердження - 20.06 це останній термін, вже з 01.07. стартує етап перепродажу. Отже після 20.06. на сайт УЄФА знову шлине 11 мільйонів тих хто не виграв першого разу квитки і в УЄФА знов буде аврал, ні хто вже не перейматиметься проблемами вашого підтвердження.