Год назад аналогичная ситуация была. Пиши заявления на имя начальника МРЕО + копии командировочных удостоверений приложи. Если были большие перерывы между командировками тогда вышеизложенное не имеет смысла. А так штраф .
В ответ на: Год назад аналогичная ситуация была. Пиши заявления на имя начальника МРЕО + копии командировочных удостоверений приложи. Если были большие перерывы между командировками тогда вышеизложенное не имеет смысла. А так штраф .
Та может и не будет ничё... я с первой машиной тоже просрочил сроки, правда не так сильно, а всего на недельку (но просрочка была). В МРЕО сей факт никого не заинтересовал. Поставил на учёт без проблем.
Ну а если обратят внимание, то заплатишь штраф и всё.
В ответ на: Та может и не будет ничё... я с первой машиной тоже просрочил сроки, правда не так сильно, а всего на недельку (но просрочка была). В МРЕО сей факт никого не заинтересовал. Поставил на учёт без проблем.
Ну а если обратят внимание, то заплатишь штраф и всё.
В МРЭО сие дело никого не волнует, т.к. штрафа за просроченный срок регистрации нет, есть за езду на таком авто. Я месяц без номеров катался. Наштамповал командировочных и раз в неделю выписывал новое, гайцы шли лесом.
В ответ на: Нужно было зарегистрировать в течении 10 дней посл покупки. Могут ГАИшники по дороге в МРЭО доклепаться.
+1 после выписки справки-счет в течении 10дней.страшного ничего нет,могу дать тел.человека он поможет поставить на учет.
10 календарных дней или рабочих дней? я 29го апреля забрал машину с салона а регистрировать планирую после 9го мая. Я так понял, если я доеду до МРЕО и меня не остановят гаишники, то в самом МРЕО проблем быть не должно?
В ответ на: 7. Власники транспортних засобів — юридичні та фізичні особи або їх представники (далі — власники) зобов’язані зареєструвати їх протягом 10 діб після придбання або митного оформлення, чи тимчасового ввезення на територію України, або виникнення обставин, що є підставою для внесення змін до реєстраційних документів. Термін реєстрації може бути продовжено у разі неможливості власника транспортного засобу (хвороба, відрядження, інші поважні причини) вчасно її здійснити. Експлуатація транспортних засобів, не зареєстрованих у підрозділах ДАІ, а також без номерного знака «Транзит» забороняється.
В ответ на: я 29го апреля забрал машину с салона а регистрировать планирую после 9го мая. Я так понял, если я доеду до МРЕО и меня не остановят гаишники, то в самом МРЕО проблем быть не должно?
Если у инспектора не будет "плана по протоколам", то проблем не будет...
В ответ на: В МРЭО сие дело никого не волнует, т.к. штрафа за просроченный срок регистрации нет, есть за езду на таком авто.
Неправда, есть такой штраф. Сумма та же 170-255 грн. И выписывают его в МРЭО за несвоевременную регистрацию прямо перед оформлением.
Административный Кодекс:
Стаття 121. Порушення водіями правил експлуатації транспортних засобів, правил користування ременями безпеки або мотошоломами Керування водіями транспортними засобами, не зареєстрованими або не перереєстрованими в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим, а також без талона про проходження державного технічного огляду чи з талоном, що не належить цьому засобу або не відповідає вимогам стандарту, - тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частиною п'ятою цієї статті, - тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.
Необлагаемый минимум составляет 17 гривен.
Инструкция о проведении регистрации ТС:
3.10. Посадовими особами РЕП ДАІ здійснюється також контроль за дотриманням власниками ТЗ або їх представниками визначеного Порядком ( 1388-98-п ) терміну реєстрації ТЗ. У разі порушення встановлених термінів на вказаних осіб (фізичних або посадових осіб) складається протокол про адміністративне правопорушення.
Во-первых - я ставил на учет машину с просроченным сроком Во-вторых - читать таки умею и разницу между просроченным сроком регистрации и нарушением правил эксплуатации чувствую А инструкцию, могут засунуть себе в одно место.