Муж ездил в районе 18-30 на дачу, задержался из-за затора на Газопроводной. Причина затора - полностью сгорел какой-то автомобиль. Похоже, что загорелся на ходу, т.к. стоял прямо на полосе. Выгорел дотла: стоял на дисках, капот поднялся, по вырезам кузова (где были задние фонари) муж определил как Шкоду Октавию, но не уверен. Были пожарные, милиция, скорая.
капот поднялся,
капот поднялся,
молодой, горячий
да шкода октавия... я тоже в это время проезжал еще пожарная машина стояла... выгорела таки дотла
видели её, ехали домой в это же время. От машинки остался лишь обгоревший кузов. Дядька рядом стоял неистово тряс руку пожарному, видимо с благодарностями... скорая тоже стояла рядом, можно сделать вывод что водитель, к счастью, сильно не пострадал.
Был там практически в начале..
видели её, ехали домой в это же время. От машинки остался лишь обгоревший кузов. Дядька рядом стоял неистово тряс руку пожарному, видимо с благодарностями...
ура, ура, наконец-то получу страховую выплату и куплю себе новую машину? спасибо нашим пожарным - самым неспешным в мире?
видели её, ехали домой в это же время. От машинки остался лишь обгоревший кузов. Дядька рядом стоял неистово тряс руку пожарному, видимо с благодарностями...
ура, ура, наконец-то получу страховую выплату и куплю себе новую машину? спасибо нашим пожарным - самым неспешным в мире?
+1 За что? За то что поздно приехали? И он терь страховку получит? ЗЫ как то я невнимательно твоё сообщение прочитал, только и увидел. А текст не заметил. Написал то же самое
хз за что видимо был в состоянии аффекта
Я бы не стала сразу ругать пожарных. Кто знает, отчего началось возгорание и как быстро это произошло.
А мы ехали как раз, когда машина полыхала. Так как огонь стоял солбом метра три, развернулись и поехали обратно. Как-то страшно проезжать мимо полыхающей машины. Хотя, зевак это никак не смутило. Когда развернулись , как раз на встречу ехала пожарная машина и подъехали гаишники. Самое интересное, что метрах в 300 на тойже улице, другая машина снесла столб. Спросили у гаишников, они сказали что оба случая никак не связаны. Просто какой-то катаклизм. Удивило, что для для них это было смешно.
Безотносительно к кому либо - и хер кто схватил огнетушитель и что то сделал. Зато на мабилу сняли.
огонь 3м высоты и машинный огнетушитель на 2л?
Огонь не моментально начинается. Я как бы тушил грузовик, потому видел.
... Самое интересное, что метрах в 300 на тойже улице, другая машина снесла столб...
саме цікаве, що я їхав саме за тією машиною (жигуль 10-ї серії хетч), яка знесла стовпа. їхав ще по Паладіна. Поворотник він включив задовго до Стеценка. Я його відпустив трохи, бо думав, що він раніше зупинятиметься і повертатиме. Але він повернув на Стеценка. при цьому не дуже звертаючи уваги на тих, хто їхав від епіцентру по головній дорозі. далі він живенько рванув уперед і я його випустив з поля зору. Хоча мій батько зі штурманського місця, коментуючи його їзду, сказав, що смуги він взагалі не бачить. потім я неспішно під"їхав до світлофорної черги на лівий поворот на Газопровідну. з черги в праву смугу виїхала остання машинка і я став безпосередньо за цим неадекватом. прокоментував, що він реєстрував машину чи не в той же день, що і я. А батько сказав, що непогано було б його відпустити вперед. Благо, я так і зробив. За перехрестям жигуль почав розганятись, виїхав на пів смуги зустрічного руху, потім спробував повернутись на свою смугу, вилетів правими колесами на бордюр, проїжджає метрів 10 і лупить стовп правою третиною передка. після цього жигуль розвертає на 180, а стовп падає в мою сторону... стовп падає, ліхтар від удару відділяється від стовпа і майже долітає до моєї машини... Все це як у кіно... хоча то тільки здається, що все повільно... насправді, опинись я у зоні досяжності стовпа, ХЗ, що встиг би зробити... найімовірніше - нічого... але добре, що все необхідне (принаймні, достатнє) я зробив завчасно - зупинився навіть без екстреного гальмування. метрів за 8-10 до місця падіння стовпа і метра за 3 до ліхтаря. Після інциденту постояв з десяток секунд, переконався, що ніхто не об"їжджає по зустрічній, пропустив зустрічну машину і виїхав на ліву сторону, там якраз виїзд на бордюр зроблений. зупинився, вийшов. батько теж. До підбитого льотчика підтягнулись люди з інших авто. Мене, якщо чесно, його стан мало турбував після побаченого стилю пілотування. він майже одразу сам вийшов з авто. на голові була кров. Батько подзвонив у 102, повідомив про ДТП. я витрусив адреналін із шортів, трохи подихав свіжим повітрям і поїхав далі. думаю, там і без моїх пояснень розберуться, хто правий, а хто ні. Тим більше, що учасник один і, схоже, сам собі злобний буратіно. Мені ж після 5 годин за кермом хотілося скоріше на стоянку і знімати стрес.
З.І. Це ще й до теми про янгола-охоронця. Тут таким виступив мій батько. який і посвідчення водія не має і ніколи не мав. я не впевнений, що без батькових слів відпустив би жигуль на достатню відстань. Так що слухайте іноді батьків, навіть коли самі вже досить дорослі З.І.І. пишу оце і знову руки тремтять... З.І.І.І. тримайте дистанцію!
Ну и слава Богу,что все нормально.И он сам себе злобный Буратино.Надеюсь,его водительская карьера надолго закончилась.