А можно мне белую маленькую наклейку в связи с обновлением?
Поделитись кто-то белой наклейкой маленькой, пожалуйста. Или подскажите где взять
Поделитись кто-то белой наклейкой маленькой, пожалуйста. Или подскажите где взять
І мене цікавить
Очень жаль. Я бы тоже 2 шт взял..одна единственная уже подзатёрлась с годами((
також жалкую. Навіть цікаво чому це не цікаво клубу? Бачив оголошення в інеті по 30 грн за рамку з логотипом, що надрукують. Нехай продавати за 50 грн - бензин та клопоти відшкодуються. А реклама клубу поїхала далі безкоштовно рекламувати по містам та селам
Очень жаль. Я бы тоже 2 шт взял..одна единственная уже подзатёрлась с годами((
також жалкую. Навіть цікаво чому це не цікаво клубу? Бачив оголошення в інеті по 30 грн за рамку з логотипом, що надрукують. Нехай продавати за 50 грн - бензин та клопоти відшкодуються. А реклама клубу поїхала далі безкоштовно рекламувати по містам та селам
тоже приобрёл бы рамки
Підкажіть де можна купити клубні рамки? Або, можливо хтось має макети для друку, щоб замовити?
рамок нет, я спрашивал когда был в офисе у них. И, насколько я понял, уже не будет...
Все вже зовсім так погано?
Есть клубные наклейки? Нужно парочку за валюту
Є три великі і одна маленька чорні
Якщо буде мала біла - я б взяв
Готов купить 2 новые рамочки с лого клуба. Моя со временем уже подзатерлась. Напишите у кого есть. Или давайте скинемся на партию думаю руководство клуба не будет против))
Готов купить 2 новые рамочки с лого клуба. Моя со временем уже подзатерлась. Напишите у кого есть. Или давайте скинемся на партию думаю руководство клуба не будет против))
Макет бы))
Или давайте скинемся на партию думаю руководство клуба не будет против))
+1
Також замовив би декілька комплектів, тому що за роки автоуарамки вицвіли так, що неможливо прочитати текст на них PS: Раніше разом із страховкою отримав і авторамки - було дуже зручно...
у клубі немає. І давно. Я також пропонував самостійно їх замовити. Але, по-перше, потребен макет, а, по-друге, кількість охочих. Якщо що, то я у долі :-)
я так розумію що з наклейками все закінчено?
Чорних є пару штук
потрібна мабуть біла, бо машина темно-коричнева. Дякую
+1 за комплект рамок
потрібна мабуть біла, бо машина темно-коричнева. Дякую