Болтаться по рядам без поворотников подрезая всех подряд или объехать тянучку по встречке - это от "незнания"???
Может он из небольшого города с 3-мя светофорами, где так "принято" Просто нет навыков вождения в большом городе при большом кол-ве машин и также отсутствует культура и совесть.
В ответ на: Частично это можно объяснить тем, что с некоторой степенью вероятности в Киеве не АА машины - приезжие, которые не сильно ориентируются в городе. Посему за не местными номерами всегда нужно осторожнее ехать, ибо оно может остановиться в любой момент, ибо пропустило свой поворот. То же самое касается АА в любом другом городе, кроме Киева
Это более близко к истине.Летом часто катался по Черкасской области,ничего особенного на дороге не видел(количество как в Киеве).Ну а достаточно вольная трактовка ПДД как и их невыполнение часто встречаются и в других регионах.
Учора, 30 серпня, близько 18:15 у центрі Києва в районі Європейської площі, навпроти будівлі філармонії був здійснений збройний напад на журналіста і піарника Ігоря Климовського. Про це пишуть «Известия в Украине».
Ігор Климовський підтвердив «Телекритиці» цю інформацію. «Я однозначно не пов'язую цей інцидент зі своєю професійною діяльністю, тому що це був конфлікт на дорозі», - наголосив він. Зазначимо, що до недавнього часу пан Климовський був ведучим програми «Автодрайв» на ТРК «Ера», нині працює піарником.
За його словами, невідомі на автомобілі «Опель Омега» білого кольору з черкаськими номерами «підрізали» його на дорозі. Коли він посигналив у клаксон, водій показав йому непристойний жест. «На Європейській площі ми порівнялися, і тоді вони почали витісняти мене з лівої смуги. У машині сиділи двоє "биків" і дівчина на задньому пасажирському сидінні», - розповів постраждалий. Коли машини спинилися, пан Климовський узяв до рук біту, тоді один з чоловіків здійснив кілька пострілів гумовими кулями.
Ігор Климовський зазначив, що він встиг закрити собою дружину, яка сиділа на пасажирському сидінні, та прикрив голову рукою.
«Одна куля влучила мені в руку трохи вище ліктьового суглобу, інші - у бокове пасажирське скло та двері. Загалом було п'ять чи шість пострілів, але гільз знайшли тільки дві», - зазначив він.
Після стрілянини нападники виїхали на зустрічну смугу і поїхали Володимирським спуском, на якому в цей час була тягнучка, у бік Поштової площі.
Свідками події стали чимало водіїв, які й записали номер автомобіля нападників. Ігор Климовський одразу викликав міліцію та написав заяву до правоохоронних органів. «У лікарні мене прооперували, витягли гумову кулю», - додав Ігор Климовський.
Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук у коментарі «Телекритиці» зазначив, що на місце події виїжджали працівники міліції, матеріали зареєстровані в правоохоронних органах. Міліція вже встановила власника «Опеля» та шукає людей, які перебували в ньому.
«Були свідчення, що Ігор виходив з машини з бітою, а натомість отримав постріли. Слідство ще встановлює всі обставини. Але права стріляти в людину, крім як у випадках, коли є загроза життю, ніхто не має», - підкреслив пан Поліщук.
Він не виключає, що буде порушена кримінальна справа за статтею «Хуліганство».
Нагадаємо, що тиждень тому було обстріляно гумовими кулями неправильно припаркований автомобіль директора з виробництва каналу ТВі Катерини Єрмолович.
В ответ на: нєудєвітельно останнім часом підмітив тенденцію,що якщо якийсь підарас чудить на дорозі то з вирогідністю в 99% (навмисно не писав 100% щоб дати шанс тим пацаватим дибілам виправитись) це буде машинка з номерами на СА хххх чому так?
вот хз почему, но да, тоже именно от СА стараюсь держаться подальше, мчудят шо нуевонафик
+1000.... даже не знаю сколько сюда нолей написать СА-льций просто ужас ,а не водители
В ответ на: У машині сиділи двоє "биків" і дівчина на задньому пасажирському сидінні», - розповів постраждалий. Коли машини спинилися, пан Климовський узяв до рук біту, тоді один з чоловіків здійснив кілька пострілів гумовими кулями.
Почему-то я почти уверен, что черкасские пацыки были в шлепках, шортах и засаленных майках.
никого не хочу обидеть, но все самые негативные люди в моей жизни - именно из Черкасс. Наглючие, все как один балакають на диком суржике, главный девиз по жизни "ашотакэ?"
В ответ на: «На Європейській площі ми порівнялися, і тоді вони почали витісняти мене з лівої смуги. У машині сиділи двоє "биків" і дівчина на задньому пасажирському сидінні», - розповів постраждалий. Коли машини спинилися, пан Климовський узяв до рук біту, тоді один з чоловіків здійснив кілька пострілів гумовими кулями.
Ігор Климовський зазначив, що він встиг закрити собою дружину, яка сиділа на пасажирському сидінні, та прикрив голову рукою.
«Одна куля влучила мені в руку трохи вище ліктьового суглобу, інші - у бокове пасажирське скло та двері.
Одного меня смущает физика процесса? (так, чисто из интереса)...
Зачем было писать столько текста, если можно было написать только то, что я выделил жирным
Ну, они ж могут быть как у Ильфа и Петрова "застенчивыми нарушителями" "Он нарушал и ему было стыдно" Просто можно тупить по незнанию, при этом пытаясь извиниться, а можно тоже самое делать и быковать.
В ответ на: Вот я не понимаю зачем такому 100 килограммовому лосю из пистолета по человеку ,который в 2 раза меньше его стрелять? Хочешь решить конфликт- реши словами, тем более от одного вида такого дяди у многих появляется чувство страха , но стрелять?
так вот же написали
"Коли машини спинилися, пан Климовський узяв до рук біту, тоді один з чоловіків здійснив кілька пострілів гумовими кулями."
Черкасский решил, что бита может слега подмять его 100 кг - вот и ответил из травматика.
СА- любят повыпендриваться, но зачастую это у них не получается. АI- стараюсь держаться подальше, воно не зна куди лізе. ВА, ВІ - тупо невнимательные водители. АН - пафосные наглецы АА - они да, уверенные в себе, в большинстве своём, если не новички, хорошо водят авто, хорошо ориентируются на местности, но есть один маааленький нюанс - наглые, что п...ц! Если ААшник в тянучке не влезет в дырочку с мышиный глаз, то ярости его не будет предела, если же всё-таки влезет, особенно перед СА, ВА, ВІ и иже с ними, то будет считать их тошнотами. Если на трассе за тобой едет ААшник и вы въезжаете в населённый пункт(60) на скорости 79,9 км/ч, он обязательно вас обгонит. Если ААшник не прёт по встречке через сплошную, возвращаясь в воскресенье вечером в Киев, при этом обгоняя колону "тошнотов", то это не настоящий ААшник. Если ААшник или тем более АІшник везёт рядом подругу, то как же здесь не повыпендриваться, особенно если у тебя мицик Х в кредит...
В ответ на: никого не хочу обидеть, но все самые негативные люди в моей жизни - именно из Черкасс. Наглючие, все как один балакають на диком суржике, главный девиз по жизни "ашотакэ?"
"Сердючкин" суржик ещё терпимый, а вот броварской - мама дорогая! пАдывысь, пАїхалы, прыдурак, кАляска...
Так там же не простой парень.Если бы он сделал нырок, или уклон от удара битой (главное - спровоцировать журналиста ударить первым), двоечка в печень и голову и из разыскиваемого превратился бы в жертву. А так не подумав имеет на свою [*****] проблем
В ответ на: а я вот заметил тенденцию, что на шевролетах, особенно лачетти(думаю у тебя именно эта модель) у нас ездят 99% пидарасов... Кст, у меня СА*
чьо так встріпінуфся? Вася,ти шо абіділся? так ти себе до 99% записав чи всеж нам варто сподіватись на той один єдиний відсоток? я хоч по тону і бачу що тебе турбує доля тих 99% але розумію що то твої проблеми і тобі з ними жити. бувай