витягнувся на метр і все, ні туди, ні сюди. на корпусі три болтика, викручування яких не допомогло розібрати щоб добратись до механізму намотки шнура. В інеті не знайшов підказок як розбирати.
А не провод соскочил с катушки и подклинил ее? Если таки пружина, то ИМХО выкинуть весь механизм нафиг и оставить провод на всю длину снаружи - малость неудобно, зато бесплатно и надежно.
Jedy 01.10.2011 17:23 пишет: 99% лопнула пружина. Можешь не разбирать - все равно починить нельзя будет.
при РОЗМОТУВАННІ заклинило. Дружина змотала норм, я потім витаскував і - клин. ні туди, ні сюди. Як би не було - а розібрати не можу, хоч ламай бісить такє "лєго"
Jedy 01.10.2011 17:23 пишет: 99% лопнула пружина. Можешь не разбирать - все равно починить нельзя будет.
при РОЗМОТУВАННІ заклинило. Дружина змотала норм, я потім витаскував і - клин. ні туди, ні сюди. Як би не було - а розібрати не можу, хоч ламай бісить такє "лєго"
Дергнуть посильнее за шнур пробовал? Моему помогало сильное подёргивание в разные стороны
Дергнуть посильнее за шнур пробовал? Моему помогало сильное подёргивание в разные стороны
через отвір за допомогою довгої палички попробував накрутити шнур назад, а не тягнути вперед. так-сяк, але пішло, накрутився. повторне розмотування було вдалим. кудись його там закусили, на шнурі місце відбилось, але самі проводи не пошкодило. працює далі.
alexwork5 29.07.2016 16:28 пишет: А вообще есть инструкция - как это чудо разобрать ???? Хелп , друзья , я боюсь его поломать !
Я разбирал свой предыдущий филипс, там такие одноразовые "сопли", шо капец . Совершенно не ремонтопригодно. Пришлось тупо выкинуть механизм сматывания кабеля и подключить напрямую, по колхозному. Всё равно пылесос был принесен в жертву ремонту. Так что аккуратнее