Народ, тут трапилося навiть не знаю, як назвати - чи анекдотична ситуацiя, чи головотяпство. Зареєстрували садовий кооператив (правильно - обслуговуючий кооператив, неприбуткова органiзацiя). Я давала згоду на використання власної квартири як юрадреси. Згода була чисто словесна. Статутнi документи пiдписала на льоту, не читаючи (я один з засновникiв). Тепер виявилося, що зареєстрували як юрадресу не мою власну квартиру, а квартиру моєї бабусi, я там тiльки прописана. Фактично згоди власника немає. Що робити? Чим це загрожує кооперативу? Чим це загрожує бабусi? (Чим це загрожує менi вiд бабусi, я здогадуюся ). Чи я маю право давати згоду на використання як юрадреси адреси своєї реєстрацiї?
Yea 27.04.2013 18:53 пишет: зареєстрували як юрадресу не мою власну квартиру, а квартиру моєї бабусi, я там тiльки прописана. Фактично згоди власника немає. Що робити? Чим це загрожує кооперативу? Чим це загрожує бабусi? (Чим це загрожує менi вiд бабусi, я здогадуюся ). Чи я маю право давати згоду на використання як юрадреси адреси своєї реєстрацiї?
нічого нікому не буде. головне щоб за тою адресою листи доходили до юрособи. ну або коли раптом який перевіряючий сунеться то ту юрособу знайшов. всякі ті згоди цікаві тільки в момент реєстрації і то не завжди і не всім. якщо вже зареєстровано то все ок.