octob 10.08.2019 08:32 пишет: І у відповідь отримати номер телефону - удачі.
я общался с камрадом S_V_R, смотрел его гараж, и после общения у меня остались только приятные впечатления. просто именно мне такой вариант не совсем подходит, продолжаю поиски. а кому нужен большой гараж/помещение рекомендую посмотреть.
S_V_R 09.08.2019 19:10 пишет: на Берестейской не подходит?
у вас очень неплохое предложение, увы, не совсем мне подходящее уверен, ищущим нечто подобное надо просто посмотреть своими глазами. в любом случае, я был рад личному знакомству.
я общался с камрадом S_V_R, смотрел его гараж, и после общения у меня остались только приятные впечатления. просто именно мне такой вариант не совсем подходит, продолжаю поиски. а кому нужен большой гараж/помещение рекомендую посмотреть.
нажаль, не можу приєднатись до схвального відгуку
вважаю, що у відповідь на
В ответ на: Можна подробиць про гараж, цікавить оренда. де знаходиться, ціна?
отримати в особисті повідомлення просто номер телефону - хамство та неповага.
В ответ на: ...
В ответ на: Можна подробиць про гараж, цікавить оренда. де знаходиться, ціна?
отримати в особисті повідомлення просто номер телефону - хамство та неповага.
Я ціную свій час та час інших людей, а Ви чужий - ні! Вважаю - це більше хамство та самолюбство. Чи, задаючи питання в декількох словах, зокрема “подробиці”, вважаєте, що я маю на смартфоні по літері пів-дня набирати текст? П.С. Мій гараж Вам точно не підійде, ми з Вами не домовимось Вдалого пошуку!
YaN 30.05.2017 18:50 пишет: Продам гараж г. Киев, ул. Маршала Гречка №15 ГО "Садова". Площадь - 17,6 кв.м. Размеры 5,18х3,40, высота 2,24. Кирпич. Есть техпаспорт БТИ, без права собственности (гаражный кооператив). Есть яма с погребом. Электричество. Цена – 3000 дол.ТОРГ
Цена – 2500 дол Кооператив. Председатель говорит, что возможность приватизировать есть
S_V_R 12.08.2019 22:43 пишет: \ Я ціную свій час та час інших людей, а Ви чужий - ні! Вважаю - це більше хамство та самолюбство. Чи, задаючи питання в декількох словах, зокрема “подробиці”, вважаєте, що я маю на смартфоні по літері пів-дня набирати текст? П.С. Мій гараж Вам точно не підійде, ми з Вами не домовимось Вдалого пошуку!
ще тугий трохи.
читай правила треду:
В ответ на: Только конкретные предложения. Место, тип, цена, срок, контакты.
своє оголошення і моє запитання: цікавить оренда. де знаходиться, ціна?
наполягаю на "бойовому" попереджені. І так, мені точно не підійде, бо звик спілкуватися з нормальними людьми, які як мінімум можуть нормальне повідомлення написати