Пропоную заснувати тему, у якій будемо писати тільки яке авто недавно було продане/куплене, комплектація, пробіг і за скільки. БІЛЬШЕ НІЧОГО, ЖОДНОЇ ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ І КОМЕНТАРІВ. Щоб не забруднювати тему заявим. А сама тема стане корисною тим, хто вибирає вживане + цікаво іншим автолюбителям. Пропоную першим.
1. Знайомий купив Октавю А5 2,0 механіка (6-ступка). Пробіг - 100 тис. км. 2009 р.в. за 17,500 доларів.
jeger01 03.04.2012 19:14 пишет: Пропоную заснувати тему, у якій будемо писати тільки яке авто недавно було продане/куплене, комплектація, пробіг і за скільки. БІЛЬШЕ НІЧОГО, ЖОДНОЇ ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ І КОМЕНТАРІВ.
это как мерять среднюю температуру по больнице, авто элементарно может быть с кучей проблем в плане "ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ І КОМЕНТАРІВ" ))
Сенс 2004 года, пробег 88 тыс. км, кузов, салон, ходовая в идеале как для 8-ми летней машины, немного уходил тосол (куда так и осталось неизвестным). Отдал за 5200. Покупатели были довольны шо капец. Я тоже
Jeep Patriot 2.4, вариатор, бензин, 2008 г.в. 75 тыщ. пробега - продан летом 2011г. за $19.400 (средняя цена по марке) конкретному покупателю, который и хотел такое авто... Отмечу потерю за 2 с лишним года ок 40% первоначальной стоимости авто.
Друг взял с "министерки" Кемри 2006г. за 106 тис. грн. Считаю повезло, почти шара!! Хочу там же взять Пасат В6 или тоже Кемрюху. Создам отдельно тему, нужен совет.
Chevrolet (!) Lanos 2007 (эксплуатация 2008) 1,5 80000 км (честные) Максимальная (для ланоса) ГБО4/музыка/допы Царапина на бампере, вмятинка на заднем крыле. Перекрашивался задний бампер. Куплено у друзей по доверке 7100