Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим, -
тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частиною шостою цієї статті, -
тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.
Сергей Жало 21.04.2012 14:20 пишет: может у нас какие то льготы есть на расстаможку, например студентам))))
Ога, только для них и остались!
Законодавством України з питань оподаткування не передбачено звільнення від оподаткування транспортних засобів, що надходять в Україну на адреси громадян. Законом України від 17.12.1996 № 608/96-ВР „Про визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України з питань оподаткування товарів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України пільги, в частині звільнення від сплати ввізного мита, митних та акцизних зборів і податку на добавлену вартість з товарів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України інвалідами", було скасовано та на теперішній час не відновлювались.
Сергей Жало 21.04.2012 14:01 пишет: День добрый, планирую купить нерастаможеное авто что бы ездить на даче, можно ли так и что будет за это если словят гайцы
конечно ездить можно, машина ведь на ходу, но только гайцам на глаза не попадатся , а если попадёшься , выше разъяснили.
killmeplz 21.04.2012 20:12 пишет: а если на инвалида регистрировать? мож какие нить пильгы есть?..
Павтаяряем... павтаряем...
Законодавством України з питань оподаткування не передбачено звільнення від оподаткування транспортних засобів, що надходять в Україну на адреси громадян. Законом України від 17.12.1996 № 608/96-ВР „Про визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України з питань оподаткування товарів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України пільги, в частині звільнення від сплати ввізного мита, митних та акцизних зборів і податку на добавлену вартість з товарів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України інвалідами", було скасовано та на теперішній час не відновлювались.
вот остановили меня не давно ГАИ я ехал на не растаможаной машине истек регистрация, тесть прошел год. я купил чтобы продать на запчасти. ну подзаработать не много денег. меня остановила гаи машину на штраф стоянку.. что мне делать, подскажите пожалуйста!!!!!!!!! подскажите пожалуйста, что будет или какой штраф или какие действие будут от инспекторов ГАИ
1) Что делать с такой машиной, если ее нужно будет продать? 2) Как оформляется полис ОСАГО для такой машины? 3) В случае ДТП (если я буду виноват), то как возместится ущерб тому, кого я влупил?
Сергей Жало 21.04.2012 14:01 пишет: День добрый, планирую купить нерастаможеное авто что бы ездить на даче, можно ли так и что будет за это если словят гайцы
SergeM 22.10.2012 16:21 пишет: Не понял, почему потерли мой предыдущий пост....
Повторяю вопрос. А точнее, их уже 3.
1) Что делать с такой машиной, если ее нужно будет продать? 2) Как оформляется полис ОСАГО для такой машины? 3) В случае ДТП (если я буду виноват), то как возместится ущерб тому, кого я влупил?
Спасибо!
1) Что делать с такой машиной, если ее нужно будет продать? - сделать справку о ДТП и отдать на разборку или продать другому желающему 2) Как оформляется полис ОСАГО для такой машины? - также как и на наши авто, можно оформить в Укоаине 3) В случае ДТП (если я буду виноват), то как возместится ущерб тому, кого я влупил? - по ОСАГО которое будет (зеная карта)