FFI SUR 22.04.2012 18:27 пишет: біо-каталізатор спалює паливо в камері згоряння на 100% економія 10%-30%
біо не хочу, вчорашній день. хочу нано-каталізатор та субмолекулярний емульгатор 2 в 1. Немає такого? а то БМВ з пежо якийсь двигунпридумало, в якому 2 з кожних 10 літрів палива кудись діваються (може на свічках налипають, може з вихлопної виливаються ) а ти, я відчуваю, маєш доступ до якихось неземних секретів. Допоможеш знайти бажаний еліксір?
MacD 23.04.2012 13:04 пишет: А сколько стоит Ваш препарат? Думаю взять парочку, себе и кумовьям. Если результата не будет, как этот вопрос урегулируется?
Может вернуть в зад топикстартеру (в прямом смысле этого слова)
FFI SUR 22.04.2012 18:27 пишет: біо-каталізатор спалює паливо в камері згоряння на 100% економія 10%-30%
біо не хочу, вчорашній день. хочу нано-каталізатор та субмолекулярний емульгатор 2 в 1. Немає такого? а то БМВ з пежо якийсь двигунпридумало, в якому 2 з кожних 10 літрів палива кудись діваються (може на свічках налипають, може з вихлопної виливаються ) а ти, я відчуваю, маєш доступ до якихось неземних секретів. Допоможеш знайти бажаний еліксір?
Взял на пробу это зелье. Второй день "тестирую". Проехал чуть больше сотни, пока особого эффекта не заметил. Вроде как есть некие подвижки в приемистости, разгоне. Но пока все это списую на самовнушение.
Брал по 2 грн за кубик жидкого зелья (1 кубик на 10 л бензина)
А вдруг и правда чудный продукт окажется... Буду и сам продвигать