Всем доброго времени суток! Хочу попросить совета. Работаю я небольшим, скажем так, начальником и постоянно вожусь с бумажками. Недавно сверху пришел приказ, что теперь все бумажки нужно подписывать с помощью факсимиле - это что-то вроде печати но ставится не герб а просто подпись. Вычитал тут http://www.brandprint.ru/faksimile что получить такую печатку не так уж и просто. Зашел в несколько местных контор-изготовителей, а мне отвечают что с помощью факсимиле нельзя подписывать договора и прочие важные документы. Можно только всякие внутренние бумажки по организации. Может быть кто-то сталкивался в работе с факсимиле и может прояснить ситуацию? Буду очень благодарен.
Леня Черновецкий ни одного документа от руки не подписал, а ставил везде факсимиле.И не могут его привлечь к уголовной ответственности. javascript:void(0) Так что -как вариант)))
Evgen_F 10.06.2012 16:32 пишет: Вона сидит из=за большой печати КМУ
Вона колола нею горіхи?
ТС порада - робить факсиміле якомога більшим та важчим. Щоб потім було зручніше відбиватись від добра жєлатєлів. Найзручніші факсиміле системи "лепаж", які об"єднують в собі печатку, тактичний ніж для паперів та кастет.
Танкист 10.06.2012 15:48 пишет: ВОНА тоже из-за факсимиле сидит
Вона сидит из=за большой печати КМУ
Да, согласен, не дочитал до конца приговор
В ответ на: Показання свідка ОСОБА_56, який стверджує, що на документі Директивах делегації НАК «Нафтогаз України» на переговори з ВАТ «Газпром» щодо укладання Контракту купівлі-продажу природного газу в 2009-2019 роках та Контракту про обсяги та умови транзиту природного газу через територію України на період з 2009 по 2019 роки стоїть не власноручний підпис ОСОБА_13, а факсиміле, визнаються судом неспроможними, оскільки висновком експертів №3616/11-11/3617/11-13 від 20 квітня 2011року, який визнаний судом належним доказом, підтверджується, що підпис від імені ОСОБА_13 у графі «Затверджено Премєр-міністр України ОСОБА_13» в документі «Директиви делегації НАК «Нафтогаз України» на переговори з ВАТ «Газпром» щодо укладання Контракту купівлі-продажу природного газу в 2009-2019 роках та Контракту про обсяги та умови транзиту природного газу через територію України на період з 2009 по 2019 роки» від 19.01.2009 виконаний саме ОСОБА_13 водорозчинним чорнилом ручки.