За Уманню. 20 км. Ладижинка - заправка "ОККО" з обох сторін бістро "Аля-Минуте". На мій погляд відносно дешево, добротно і головне швидко. Одне погано, дуже близько від Києва, але останнім часом ми там регулярно снідаємо і обідаємо на зворотному шляху. Зазвичай вкладаємося в 20-40 хвилин на зупинку. Купа закладів імені ректору Поплавського в тому ж регіоні мені відверто кажучи не подобаються (хоча був всього у двох) - обслуговування не швидке і далеко не бюджетне (рівень цін Козирної карти). Ну і формат цій закладів інший. На мій погляд вони зручніше для тих, хто не поспішаючи їде Київ-Одеса-Київ.
Власне якщо ми маємо час, настрій та бюджет, то на зворотному шляху відвідуємо "Козачок" в Жашкові (обід та відпочинок перед взяттям Києва) по дорозі туди обідаємо в Шевченкове "Автогріль Мисливець". Обидва заклади ресторанні, але чомусь не викликають у нас відторгнення як заклади МіхМіха, можливо вдаліше для нас розташовані. У годину, максимум півтори там спокійно вкладаємося.
Відразу після повороту на окружну Херсона маємо зліва заправку ОККО, біля якого знаходиться досить пафосний ресторан "Підкова". Їжа там смачна, але недешево і головне довго. На сотню метрів далі по ту ж сторону дороги, що і заправка з "Підковою", є магазин розливних "Вина Криму" і кафешка. Там можна перекусити швидко і дешево.
Трохи далі на окружній рекомендований народом заклад "Курінь", витриманий в національному стилі. Я там не був, але місце популярне, думаю що трохи бюджетні КК, але в тому ж рівні. Наскільки пам'ятаю там можна і заночувати.
Відразу за Цюрупинському знаходиться примітна заправка "Близнюки" (з двох сторін будова в не властивій АЗС архітектурі, переплутати неможливо + це перша заправка після виїзду з Цюрупинська), зараз вона ребрендітся під ТНК, але помаранчеві кольори там все ще залишилися. Власне з правого боку дороги там магазин і кафетерій (кава і випічка). З іншого - повноцінна їдальня, працює правда з 8 ранку. Швидко, дешево і місцями навіть смачно. 5 років тому - взагалі безальтернативна річ.
У Сімферополі при заїзді з харківською траси - "Рыбацкая деревня" на диво швидко і відносно недорого (у Києві подібні заклади в 2-3 рази дорожче щонайменше).
А с собой взять нормальный бутерброд и нормальное кофе уже не модно?Я в придорожных тошниловках по дороге на отдых стремаюсь рисковать.Не охота провести отдых на унитазе.За 12 часов дороги ничего страшного не случится,если съесть кусок вареного дома мяса с хлебом.А так,хачики в основном держат эти гадюшники,и фиг его знает чем тебя накормят.Или,если так уже охота,заехать в том же Херсоне в нормальный ресторанчик и пообедать.Хотя,в Карпаты если еду,то в придорожных ресторанчиках бывает обедаю.Какие то они там поприличнее,доверия им больше.
полностью поддерживаю, если уж очень кофей хоцца, то берем на приличной заправке в картон и под свои бутеры еще как пойдет, ну их нафиг придорожки, им клиенты пофиг, дорога даст их всегда.
Фариз держут Армяне- там по определению не бывает пресных блюд. Дальше в Херсонской области, после Тарасовки, перед поворотом на Скадовск, заведение "Трактиръ". Если просто перекусить- останавливаемся в Армянске на заправке ТНК-Atan, после въезда в Армянск справа первая АЗС THK.
li3to 13.06.2012 15:36 пишет: если по одесской то там сеть батькивська хата — съедобно вполне.
Всчегда переезжаю "Батькивську хату" с её неродными ценами и питаюсь за поворотом, после съезда с Одесской трассы на Николаев...Проезжаю 5 км, там заправка Авекс (или что то типа этого - не помню)и харчевни вокруг...ориентир - фуры дальнобойщиков. Питание простое, но недорогое и без болей в животе....советую Станиславовое по указателю, вроде...
Если по мясу - то однозначно Наири Это окружная Херсона, как только переехали Днепр в направлении Цюрупинска. У нас каждая дорога в Крым и обратно делится на "до Наири" и "дальше"