Пасіпа Ну от, як і всі - їдуть, бо їздили в дитинстві. Сам тому ж їздив, але розчарувався + за кілька поїздок вдовольнив ностальгію, якщо так можна сказати.
А насчот дешевше, порівняно з тою ж Хорватією, - от не впевнений. Хіба що через можливість знайти супердешеве житло. І бензин дешевший.
Їжа в кафе майже так само коштує, в магазинах хіба що алкоголо/сигарети відчутно дорожчі.
І, знову ж таки, підраховуючи витрати в Криму і порівнюючи з іншими місцями, всі забувають про економію на безкоштовних туалетах
Але якщо грошей є трохи більше і супердешеве житло не потрібне - хорватські апартаменти по ціні від 40 євро (звісно, не в основних курортних містах)дадуть фору кримським, удвічі, ато й у тричі дорожчим.
Ну я для любителів кемпінгів, тим більше, ТАМ значно кращі умови
Цены в столовой в Евпатории, мы правда питаемся сами, и разве что по кофейням да пицериям ходим, поэтому про качество ничего не скажу, но запахи от туда доносились приятные(еды) и людей там было прилично. Обратил на нее после того, как рядом стоящий россиянин кому то сказал - вот здесь нормально кормят и не дорого. Вот цены:
Два года отдыхал в Гурзуфе в августе месяце, море и пляж выглядели вот так
Я думаю, ті хто ходив на цей пляж до того, як там з'явилася "квартирко" більше переживають Він знаходиться на місті "того самого" нудістького пляжу в Гурзуфі, який наприкінці 80-х показали по телевізору. Сусідство з очисними спорудами в цьому "Наутілусі" не заважало?
стоп...приводили же примеры! захудалая туриция, даже дешевле крыма...или нормальный египет! да,будет не 14 дней,а 7-8-10...но там совсем не то.там за тобой бегают,а не на йух посылают,за теже деньги
+1, Хорватия начало сентября, тепло, чисто, цены за апартаменты падают - 35-40 евро можно найти в сутки. Хавчик - на 20 евро лопнешь, цены в магазинах - как у нас а то и ниже, море - вот оно, загорай-купайся где хошь. Я не понимаю, что такое "дешевый Крым" - 50 грн койко-место у ветерана НКВД где-то на горе? Все боль-менее цивильное - от 800 грн\сут без ничего. Крым осваивал с 2001 года, если шо, жил и так и там и даже в Ялте Шедевр идиотизма - "отдыхать" в гостинице Ореанда
Так это мы еще не считали сколько стоит кемпинг Я общался с немцами (эмигранты из СССР), они платили за 2 места в кемпинге (бус и трейлер) 35 евро в сутки - за 5 человек. В самый горячий сезон. Еда в магазине или ресторан, море бесплатно в 10 метрах.
Вот цены:
Не погано... А в Гурзуфі кілька років тому на набережній, на хвилерізі, "Лідія" була. А може ще й є. От там було укусьно, хоч і не дешево... ех, слина потекла
Еда в магазине или ресторан, море бесплатно в 10 метрах.
Дик на додачу в тих кемпінгах чисто, чисті туалети, душ. І ще й, як правило, розташовані в гарних місцях, часто в тіні оливкових дерев. Красата!
Хіба що через можливість знайти супердешеве житло. І бензин дешевший.
Да не похоже на супер дешевое жилье, таки 30$в день за двоих, хотя смотря с чем сравнивать, плюс они на юбк собираются, а мне кажется что при тех же условиях, что здесь на юбк будет дороже. Цены на еду в столовке я выложил чуть выше, как по мне то очень дешево, но я правда в столовых очень давно не питался
Дик на додачу в тих кемпінгах чисто, чисті туалети, душ. І ще й, як правило, розташовані в гарних місцях, часто в тіні оливкових дерев. Красата!
Именно так, в роще у подножия холма. И в том месте единственные кто говорил на русском - те самые немцы ) Никаких соотечественников целых 10 дней )
А ну хде та красота? Хочу туда. Надоело платить за жару и песок.
ооооо, они нам наработают:)
А в Гурзуфі кілька років тому на набережній, на хвилерізі, "Лідія" була. А може ще й є. От там було укусьно, хоч і не дешево... ех, слина потекла
Нікуди "Лідія" не поділася Хоча зимовими штормами її і записало галькою Для тих хто не був, висота набережної більше двох метрів. Фото березневе.
Що цікаво, поруч повно таких самих закладів. Зараз ввечері накривають столи просто на пляжах. Але саме у "Лідії" більше всього народу, завжди аншлаг.
Да не похоже на супер дешевое жилье, таки 30$в день за двоих
Ну тоді тим більше не панімаю.
Просто кілька років тому в Гурзуфі бачив кладовки (!) 2 м на 1,5 м, з постеленим матрацом і лампочкою в стелі по 5 доларів. І люди там жили! Я про таке супербюджетне житло. Уі кладовки, якщо ще інсуюьть, то тепер коштують трохи більше. Ну але, не думаю, що 30 баксів
Никаких соотечественников целых 10 дней )
Патамушо руссотурісто тусуються в Дубровніку - там їх тьма. У мене до нині в вухах дзвенить крик одного з них на причалі в старому місті "Сматрі, бл%%ь, какая лодка!"
Але саме у "Лідії" більше всього народу, завжди аншлаг.
Патамуша укусьно! Шкодую, що цього року туди не сходили, але як згадаю проблеми з пошуком місця для машини в Гурзуфі, то уже і не так сильно шкодую
А ще там далі по набережній була Французька булочна (здається так називалася). Нічого подібного з асортименту у французів не бачив, але бутери з сьомгою були чоткі
Не реклама, а корисні поради атдихающім
Машину треба паркувати на стадіоні. http://maps.yandex.ua/-/CRX5VSY-# І далі займатися фізичним вправами . Французька булочна теж жива, персонал в ній здається з Харкова. Власники "Лідії" гурзуфські, тому працює вона практично круглий рік. Щоправда якщо санаторій не працює, то дуже в обмеженому режимі. На Різдво наприклад в асортименті була тільки свіжа смажена бараболя. Вино довелося брати своє . Смак не гіршій ніж літом, але ціни значно нижче.
Ухти! Мерсі за інфу!
Не совсем верится что там был до этого был пляж ну то такое дело, но за Наутилусом красивые малолюдные места, я даже наблюдал там "СКИФ" Честно говоря сам задумывался при первой поездке что могут как-то негативно повлиять на отдых очистные, но приехав на место ничего не заметил, да и за два года тоже.
Недавно из Крыма?
не была,но осуждаю,ггг.
А это чей пост? Если не твой и не по теме, тода сорри!
то было краткое резюме на пост барышни
Кстати тут еще огромное количество бабушек с детьми, дети приезжают и на месяц а иногда и больше оставляют своих родителей с внуками, их тут толпы. Для них тут вообще рай - лавочка или беседка где можно посидеть и с такими же обсудить все что хош, а дети на площадках играют.
Ухти! Мерсі за інфу!
Забув написати, що паркування там платне. При чому чисто по ПУК-івські намагаються збити гроші за 2 дні, наприклад якщо ви приїхали о 23:50 і о 00:10 забираєте машину - платить за 2 доби . Але я там паркуюся не часто, тільки коли теща починає особливо перейматися долею машини, у нас на "мікрорайоні" місця для безкоштовного паркування вистачає. Навіть на "Ніч Незалежності" я знаходжу собі клаптик.
Забув написати, що паркування там платне. При чому чисто по ПУК-івські намагаються збити гроші за 2 дні, наприклад якщо ви приїхали о 23:50 і о 00:10 забираєте машину - платить за 2 доби . Але я там паркуюся не часто, тільки коли теща починає особливо перейматися долею машини, у нас на "мікрорайоні" місця для безкоштовного паркування вистачає. Навіть на "Ніч Незалежності" я знаходжу собі клаптик.
Ну те що платне - то таке. У мене навіть не виникало надій на халяву Трохи, канєшна. там потім вгору топати, але і це не біда. Дякую, бо якби було треба - я б поперся до артеківського корпусу на Ленінградській (здається). А там тісно і завжди забито машинами