Подбирал текст к поздравлению и на одном сайте здеся и наткнулся на вот это
В ответ на: Hе будемо гpомкіх фpаз ми говоpіть -- Вам 50 і що тут скажеш? А ми хочемо Вам багато побажати -- Про нього у вірші коpотком НЕ pасскажешь. Нехай в біді не пpедадут дpузья, Пускай pодітелі здоpови будуть, Веселощі, бодpость, веpность, добpота Вас не залишать і не позабудут, Нехай повага, слава, і шана За тpуд Ваш буде славний Як нагpада! А ми Вас чеpез 50 годков Знову поздpавіть зі сторіччям pади!
Даже мне, не гуманитарию, и то по глазам резонуло. Я даже не знаю прикол это, или на зло "мовному закону"
ццуккооо... аж слезу прашЫбло... "А ми Вас чеpез 50 годков знову поздpавіть зі сторіччям pади!"- снова са сталетием паздравят, чериз 50 гадкофф... ото Дункан МакЛауд, ййоптииль! двИести -эта ж ДАТА!!!! Буду тож гатовицца, йубиллей жыж. Папрашу гатовицца усих, така дата у людЫны на насу. низя прапуститьниразу-всем пЫсать стихи, разучивать паздаровлялкЫ. "Ото як то кажуть-усем паздаравляти, низя прапускати! Стихи сачиняти, сюды выкладати! Мы тута будем ацЫняти, ацинкЫ выставляти и пидрахуЙвати!" Я не аписдав, я записдНився! (с)М.Я.А.