2-80 любительська, 2-20 докторська, 2-30, якщо не помиляюся, чи зеленодольська, чи зеленоградська. Гулівер я ненавиділа. Якусь асорті пам'ятаю, але без цін. Проте які були швидкості, камради!... Але й на них розбивалися люди, і людей збивали. У мене двох однокласників під час навчання у школі машини збили. Правда, через ті швидкості, всі лишилися живі.
Sergu44o 01.10.2012 15:08 пишет: Ты писала, что старше меня вроде. Климакс?
Мальчик, это ты меня таким глупеньким наездом решил смутить?
У тебя еще масса попыток - можно спросить про Алцгаймера, про проблемы желудочно-кишечного тракта, про клиническую депрессию, про сексуальные расстройства. Словом, с нетерпением жду твоих широких познаний в медицине (особенно радостно будут восприняты потуги изобразить доктора Хауса)
Зачем мне тебя смущать? Потроллить разве что. Ты своими психозными высказываниями и так сама себя смущаешь.
Sergu44o 01.10.2012 15:08 пишет: Ты писала, что старше меня вроде. Климакс?
Мальчик, это ты меня таким глупеньким наездом решил смутить?
У тебя еще масса попыток - можно спросить про Алцгаймера, про проблемы желудочно-кишечного тракта, про клиническую депрессию, про сексуальные расстройства. Словом, с нетерпением жду твоих широких познаний в медицине (особенно радостно будут восприняты потуги изобразить доктора Хауса)
Yea 01.10.2012 15:40 пишет: 2-80 любительська, 2-20 докторська, 2-30, якщо не помиляюся, чи зеленодольська, чи зеленоградська. Гулівер я ненавиділа. Якусь асорті пам'ятаю, але без цін. Проте які були швидкості, камради!... Але й на них розбивалися люди, і людей збивали. У мене двох однокласників під час навчання у школі машини збили. Правда, через ті швидкості, всі лишилися живі.
От столичні, все позабували: 2-20 - Шахтарська 2-60 - Русанівська 2-80 - Останкінська 3-50 Рулет рублений (назву не пам'ятаю).
А для нас, що понаїхали, був лишень коопспілківський сервелат по 7-50
Sergu44o 01.10.2012 15:43 пишет: Зачем мне тебя смущать?
Ну раз вокруг меня скачешь, как кенгуру - значит, зачем-то это тебе надо. А сама себя я никак не смущаю, я собой вполне довольна. Мне это виднее, чем тебе, психолух ты наш.
Получается предупреждение не понято. Ни чего личного, онли 4.3.е
Змінено Yorc (18:52 01/10/2012)
2012-10-1 Бан на 7 дней (1 круг). 4.3.е) мат, оскорбления. Yorc.