Я подсел недавно на рок, у меня еще и колонка trust мощная, так весь дом на ушах от басов.
Я в воскр соседей Lacrimoza Inferno порадовал))
Я подсел недавно на рок, у меня еще и колонка trust мощная, так весь дом на ушах от басов.
Ндаааа.... Якщо це потужна акустика, то ось це яка? страница
Ну і те, що ти вважаєш басами, від яких увесь будинок на вухах, це насправді звичайні викривлення звуку, які не мають нічого спільного із якісним звуком і реальними басами.
Ндаааа.... Якщо це потужна акустика, то ось це яка? страница
Ну і те, що ти вважаєш басами, від яких увесь будинок на вухах, це насправді звичайні викривлення звуку, які не мають нічого спільного із якісним звуком і реальними басами.
щас бы на тролля вестись
Открыл для себя Пневмослона
Давно я такого злобствующего панка 18+ не слышал. Ссылки не размещаю по понятным причинам, но на ютубе есть
Середняков хватает, но Питер-Воронеж, Серега, Разящая рука, Сяду на коня, Королева
А как же. Ведь too old for rock'n'roll, but too young to die.
Aqualung my friend.
Iron Maiden разродились новым альбомом "Senjutsu".
Aqualung my friend.
Thick as a Brick
Iron Maiden разродились новым альбомом "Senjutsu".
Якось вони мене після альбому 1988 року (включно) не чіпляють.
Мне наоборот с 1988 больше нравятся, за парой исключений. Fear of the dark вообще наилюбимейший.
Мне наоборот с 1988 больше нравятся, за парой исключений. Fear of the dark вообще наилюбимейший.
Мій улюблений Мейден - самий перший - 1980 року. Ще із ДіАнно. Потім усе менше і менше мене чіпляло і після "сьомого сину" я їх слухати припинив, хоч і був тим, хто привіз першу платівку Мейдена 1988 року до Києва. Був героєм дня на балці.