Доброго дня. Чи є зараз в наявності Lada Granta 1.6 (98.5 hp) MT Lux ? І яка його вартість?
Доброго дня. Чи є зараз в наявності Lada Granta 1.6 (98.5 hp) MT Lux ? І яка його вартість?
Є, та ше й недорого, у зв"язку з розпродажем автосалону, але Вам необхідно буде перерахувати передоплату у розмірі 5000грн. і ми Вам вишлемо фото Вашого автомобіля, а в подальшому, після оформлення усіх необхідних документів - доставимо його Вам під будинок, згода?
Висилаємо фото за 4500 грн! У нас теж розпродаж!
в рашке сегодня стартовали продажи, у нас ещё не скоро, боты могут спать спокойно
Выдыхайте, спекулянты На самом деле 2500 + 50% за оперативность +20% за использование цифры и 10% - электронной почты. Износ фсе таки
P.S.: и еще + 99% отката и все это без НДС если чо.
Выдыхайте, спекулянты На самом деле 2500 + 50% за оперативность +20% за использование цифры и 10% - электронной почты. Износ фсе таки
P.S.: это без НДС если чо.
Новачок Ти забув після "2500" кегль поміняти на 1. І колір тексту бежевий треба було бахнути
І колір тексту бежевий треба було бахнути
У меня фон форума голубой) Мне ваш бежевый, как зайцу стоп-сигнал
P.S.: вот так нада было: !!!2500!!! И она ваша !!! Только сегодня !!! МегаСуперПуперАкция до 18:00!!
разпрадажа!!!! 2000!!!!! вдобавок значок Ленина и тряпочка для протирки зеркал
Вишлю ДВІ фотографії за 2499 1999 грн. Без прихованих платежів, без посердників. Чесність та порядність гарантую!
Додемпінгуємось
UPD конкуренти грьобані! Через вас ціну міняти мушу! І так уже в збиток собі працюю!
разпрадажа!!!! 2000!!!!! вдобавок значок Ленина и тряпочка для протирки зеркал
Народ, не демпингуйте! Соблюдайте здоровую конкуренцию
Дикий ринок. Взяли б 5000 грн сходу і поділили по-братськи - мені 3000 грн, вам решту. Нє, все профукали
вдобавок значок Ленина и тряпочка для протирки зеркал
ТС соглашайся, реально камрад толково предлагает и девайсы нужные для такого авто. Паддержу
Через вас ціну міняти мушу
Да тя ваще на рынок стремно выпускать. Взял и себестоимость клиенту спалил
Дикий ринок. Взяли б 5000 грн сходу і поділили по-братськи - мені 3000 грн, вам решту. Нє, все профукали
Сам же спровоцировал ахтунг, а теперь другие виноваты? Предупреждать нужно
ТС соглашайся, реально камрад толково предлагает и девайсы нужные для такого авто. Паддержу
Еееее, альо! Шо за змова! Я в антимонопольний комітет на вас анонімку настрочу!
Сам же спровоцировал ахтунг, а теперь другие виноваты? Предупреждать нужно
Вишли мені 2500 грн на покриття витрат на зіпсуту тобою мою рекламну кампанію і забудьмо всі образи
тя ваще на рынок стремно выпускать. Взял и себестоимость клиенту спалил
Я знаю, де можна по 1499 купити партіями від 10 штук. Передоплата. Цікавить?
Вишлю ДВІ фотографії за 2499 1999 грн. Без прихованих платежів, без посердників. Чесність та порядність гарантую!
Додемпінгуємось
UPD конкуренти грьобані! Через вас ціну міняти мушу! І так уже в збиток собі працюю!
Вы не шарите:
Акция с 01.10.2012 до 01.11.2012!!!!!! Внеси предоплату 10 000 грн за ладу гранту и получи 5000 литров бензина Шелл В-Повер в подарок! Спешите! Количество акционного бензина ограничено!
Вы не шарите:
Акция с 01.10.2012 до 01.11.2012!!!!!! Внеси предоплату 10 000 грн за ладу гранту и получи 5000 литров бензина Шелл В-Повер в подарок! Спешите! Количество акционного бензина ограничено!
Ну ладу гранту мені нафік нінада, 5000 літрів теж. Але один бак і каністру я б по 2 грн у тебе заправив. Без передоплати Чіста для душі, шоп панастальгіравать
Вы не шарите:
Ну ладу гранту мені нафік нінада, 5000 літрів теж. Але один бак і каністру я б по 2 грн у тебе заправив. Без передоплати Чіста для душі, шоп панастальгіравать
— Когда же вы стулья принесете? — Стулья против денег. — Это можно, — сказал Остап, не думая. — Деньги вперед, — заявил монтер, — утром — деньги, вечером — стулья или вечером — деньги, а на другой день утром — стулья. — А может быть, сегодня — стулья, а завтра — деньги? — пытал Остап. — Я же, дуся, человек измученный. Такие условия душа не принимает»
(с) сами знаете откуда
Еееее, альо! Шо за змова! Я в антимонопольний комітет на вас анонімку настрочу!
- Алло! Это анонимная линия антимонопольного комитета? - Да,Сергей Сергеевич
Хм, є схожий
- Алло,это анонимный телефон доверия ФСБ? - Да,слушаю Вас,Вячеслав!