Добрий день! Прошу Вашої допомоги - потрібна консультація з таких питань: 1. Я хочу поставити на своє авто голосовий гучномовець, тобто щоб була можливість голосом звертатися до інших учасників дорожнього руху. 2. Я хочу на авто поставити звуковий сигнал, що передає раніше записані фрази іншим учасникам. Тобто мова вже йде про пристрій, який передає через динаміки записані фрази.
Відповідно до 2 пунктів є спільні питання. 1. Чи можна це зробити? 2. Чи нема заборон з боку нормативної бази та чи не буде класифікуватися як спецсигнал!? 3. Які нормативні вимоги є (технічні,..), щоб зробити це можливим? Величезне дякую за відповідь з посиланням на нормативну базу. За передачу досвіду - теж великий респект.
В ответ на: Дело в том, что обычные "матюгальники" того времени (да и сейчас тоже) обладали одним интересным свойством. Практически без искажений они передают только ругань, причем нецензурную лучше всего. А вот какую-то связанную информацию передать через них - ну никак. Одно невнятное бубнение, только громкое.
у Вас СГУ, извольте полста косых в бюджет закинуть, так Вам предложит сотрудник ГАИ, можете доказать через суд, что это не СГУ, но оно Вам надо? Просто купите рупор и кричите, что там Вам надо, куплю корову, продам уголь...