я когда беру у отца Рио то нехватает 2 вещей: круиза и "рычажка поворотнка с 3 морганиями". К остальному безразличен, а вот это пытаюсь задействовать на автомате и .
Kyg1 12.02.2013 16:32 пишет: А часто Вы проезжаете больше 500км за 1 поездку?Лично я еще ниразу..А если что,то это 2-3 поездки в год.
да я в воскресенье когда на дорогах пусто, даже к товарищу в Вишгород еду на круизе ))))
Ну так это дело привички .Многие автомат обожают,мол в пробках хорошо и просто легче ездить,я принципиально не признаю,даже в автосалоне говорю,что автомат мимо.
мелкий-2 12.02.2013 16:42 пишет: я когда беру у отца Рио то нехватает 2 вещей: круиза и "рычажка поворотнка с 3 морганиями". К остальному безразличен, а вот это пытаюсь задействовать на автомате и .
моргание это сила, да, я еще после ситроена привык А на круизе засыпаю:)
Дракошa 12.02.2013 14:33 пишет: що моїй машинці не вистачає круїзконтролю, але ж цього всього мені не потрібно
всегда улыбало это мнение. Потому что из тех людей которых я знаю, после того как проехали хоть 500км без круиза и с крузом, и всегда кричали что мне круиз не нужен, очень сильно меняли свое мнение.
а я не спорю, що круїз - це погано. зручно звичайно. але коли дорога пуста і на довгих дистанціях. їздив з напарником і не раз. та тільки в місті він нідочого. та ще з нашими теперішніми дорогами. а за місто їжджу може раз або два в місяць. ну получиш на корткий час задоволення. так на особливо великих дистанціях, та ще при автоматі він розслабляє. а так, є чим зайнятись і не так до сну клоне. тому і взяв механіку свідомо. бо рахую, що на механіці машинка більшманевреніша і предсказуєма і екомніша. буксировка можлива, вразі чого. та й розкачатися можна, щоб з сугроба вискочити. був би круїз - був би не проти. при виборі машинки круїз не був пріоритетом в мене.
Для мене круїз - це ледь не найважливіша плюшка в автомобілі. Його ІМХО і в місті використовувати зручно - вискочив на якийсь проспект, врубив 79-80км і не насилуєш праву ногу А ще, коли їздиш на круїзі, помічаєш як народ без круїзу "плаває" в швидкості - зараз йде 75, за пару секунд вже 80, а ще за мить 70 і т.д. Так само й на трасі...
"засыпаю от круиза" це проблема Вашого здоров"я, а не факт непотрібності даного девайсу ІМХО А від хорошої шумоізоляції не засипаєте? А від підігріву сидінь взимку? А від комфортної підвіски?
Ganni 14.02.2013 10:17 пишет: "засыпаю от круиза" це проблема Вашого здоров"я, а не факт непотрібності даного девайсу ІМХО А від хорошої шумоізоляції не засипаєте? А від підігріву сидінь взимку? А від комфортної підвіски?
Несогласен с утверждением о связии круиза и засыпания. Я засыпал за рулем авто без круиза и с круизом. Вернее с круизом не засыпал, но засыпал за рулем авто с круизом, когда круиз был неактивирован (просыпался сам быстро).
мелкий-2 14.02.2013 10:40 пишет: Несогласен с утверждением о связии круиза и засыпания. Я засыпал за рулем авто без круиза и с круизом. Вернее с круизом не засыпал, но засыпал за рулем авто с круизом, когда круиз был неактивирован (просыпался сам быстро).
xxx25 20.02.2013 21:50 пишет: Возьми MG 350, тачка супер. шире, комфортней и комплектация хорошая. Цена от 114900. Есть все необходимое. У пыжа и ситроена движки под евро 5, у нас топлива этого нет. Что заливать будишь. Эта 92 без вопросов хавает. Если нужна помощь в покупке в Луганске звони. есть товарищ в салоне 0956726261
Після сидіння в C-Elysee велике розчарування. Шумоізоляція на рівні "Піонерського барабану" - краще в машині не перебувати коли закривається багажник. а ззовні такий красень. Але розімію що їздитиму в середені. Може по рестайлі внесуть зміни. Краще ріо він на порядок якісніше в середені. Єдине в чому програє це в бренді і дизельному двигуні. Але якщо ви не дизельний збираєтесь брати то тільки кія ріо. В бензині C-Elysee це конкурент Логана чи ЗАЗ Форца.
Сьогодні вперше бачив сабж в реалі - ох і страшко Це реально той випадок, коли на фото виглядає в рази симпатичніше. Стилістично задня частина абсолютно не дружить з передом. Я розумію, що в цьому ціновому діапазоні не вимагають від авто високих матерій, просто від фотографій віяло чимось більш естетним, а в реалі окрім симпатичної морди там більше нічому зачепитись погляду
Ganni 24.02.2013 19:01 пишет: Сьогодні вперше бачив сабж в реалі - ох і страшко Це реально той випадок, коли на фото виглядає в рази симпатичніше. Стилістично задня частина абсолютно не дружить з передом. Я розумію, що в цьому ціновому діапазоні не вимагають від авто високих матерій, просто від фотографій віяло чимось більш естетним, а в реалі окрім симпатичної морди там більше нічому зачепитись погляду
ІМХО
тут ктото писал,что дизайн начинается от 50штук бакинских. остальное это лишь жалкое подобие. так что ... от тачки которая стоит 12к нечего особо хотеть))
Думаю, тут можно согласиться. Сядьте в любое другое новое авто за эти деньги - там навряд ли лучше будет. C4 в минималке тоже весьма уныл, несмотря на мягкий пластик.
Я не сперечаюсь, просто на фотографіях виглядало ніби й економ-варіант отримає красиве оформлення. Десь в темі про логан, якщо не зраджує пам"ять, елізе як приклад виставляли на противагу негармонійній кормі першого. А по суті в цитрамона така ж дисгармонія
п.с. В жодному разі не заперечую його достоїнств в класі - суто про дизігн мова