шото Мерсу не понравилось ехать 60, которые предлагал ему ТС. не знаешь почему?
Навіть якщо не сподобалось, це не означає, що так їхати неможливо.
так почему он не ехал за ТСом?
А я звідки знаю? Але така можливість в нього, напевно, була.
...
но он не хотел так ехать.
так какие вопросы к ТСу?
...
но он не хотел так ехать.
так какие вопросы к ТСу?
Не хотів, але ж міг? Мова ж йшла про це? Тепер дивись: 1) Мерс міг пропустити ТСа, але не хотів, по правилах не був зобов'язаний; 2) ТС міг їхати 60 км/год, але не хотів, по правилах зобов'язаний. Як перший варіант, так і другий розв'язав би цей конфлікт, але ти чомусь настоюєш на першому.
3. Мерс мог ехать по ПДД 60 за ТСом, но не захотел. Свяжи вместе эти три пункта.
3. Мерс мог ехать по ПДД 60 за ТСом, но не захотел. Свяжи вместе эти три пункта.
Згоден, але як зв'язати ці 3 пункти? Конфлікт був в тому, що ТС і Мерс не могли одночасно їхати по лівій смузі з тією швидкістю, з якою вони хотіли. Перші 2 пункти - способи вирішення цього конфлікту, а твій 3-й пункт конфлікт не вирішив, оскільки ти й ТС не задоволені тим, що Мерс не пропустив.
Згоден, але як зв'язати ці 3 пункти? Конфлікт був в тому, що ТС і Мерс не могли одночасно їхати по лівій смузі з тією швидкістю, з якою вони хотіли. Перші 2 пункти - способи вирішення цього конфлікту, а твій 3-й пункт конфлікт не вирішив, оскільки ти й ТС не задоволені тим, що Мерс не пропустив.
э не, не так все было. они могли ехать с той скоростью, с которой ехали до этого, если бы некто на Мерседесе уступил левый ряд более быстрому транспортному средству, как это принято во всём цивилизованном мире.
э не, не так все было. они могли ехать с той скоростью, с которой ехали до этого, если бы некто на Мерседесе уступил левый ряд более быстрому транспортному средству, как это принято во всём цивилизованном мире.
Я написав: "по лівій смузі з тією швидкістю".
Ооо, первая Рэмба в теме
Справедливости ради, первая Рэмба тут - Barman Жжоте все
риск- дело благородное. так понтаватся не стоит. мужик на мерене безусловно не прав что поддался на провокацию.
в кризис "в этом цивилизованном мире" штраф за каждые 5 км\ч привышение скорости
Сегодняшне-утреннее.
Дорога не скользкая ВООБЩЕ. Отличная, ни ям, ничего. Широкая.
С какой скоростью едут - на видео я озвучивал (кто без звука смотрит 40-30 кмч). Как так можно?!?!?!