А от Suzuki grand vitara реально сподобалася, але от які були японці 10 років назад ? Дороги часто будуть далеко від ідеалу - думаю вона з ними впорається) Погугливши - бачу в продажу є чимало авто з 10 літнім пробігом.
ці авто на нашому ринку з б.у за такі бабки будуть з пробігами коло 200т і далі,і саме головне там мотори двохкубові і вище бензинові в основному,хавати буде не слабо,якщо брати і щоб економний був то дизель,а їх мало цих років на ринку,і запчастини до них дуже дорогі.Хіба газ ставити,як на мене варіант геморний ,потребуватиме значних вкладень якщо не повезе і попадете вбитий екземпляр.
А от Suzuki grand vitara реально сподобалася, але от які були японці 10 років назад ? Дороги часто будуть далеко від ідеалу - думаю вона з ними впорається) Погугливши - бачу в продажу є чимало авто з 10 літнім пробігом.
ці авто на нашому ринку з б.у за такі бабки будуть з пробігами коло 200т і далі,і саме головне там мотори двохкубові і вище бензинові в основному,хавати буде не слабо,якщо брати і щоб економний був то дизель,а їх мало цих років на ринку,і запчастини до них дуже дорогі.Хіба газ ставити,як на мене варіант геморний ,потребуватиме значних вкладень якщо не повезе і попадете вбитий екземпляр.
згоден розхід не малий і обслуговування теж, але чогось вона мені здається безпечнішою за інші варіанти, прохідність хороша, і ззовні дуже подобається)
если расход и чинить не проблема - то лучше найти ещё 3-4 куе и искать паркетник в нормальном состоянии, котрый ещё хотя б 100 тыков прослужит без гемора
what3va 11.01.2013 23:46 пишет: если расход и чинить не проблема - то лучше найти ещё 3-4 куе и искать паркетник в нормальном состоянии, котрый ещё хотя б 100 тыков прослужит без гемора
теж варіант, але вже збирати трохи набридло, їздити хочеться, та і автобусами кудись добиратися, а сособливо на свята, то взагалі "ад" )
а загалом, в середньому, на обслуговування 10 річного grand vitara скільки може йти в рік ?
sera2007 12.01.2013 08:43 пишет: а загалом, в середньому, на обслуговування 10 річного grand vitara скільки може йти в рік ?
это предсказать просто нереально. кстати от постоянных ремонтов она в стоимости не прибавит. прикинуть стоимость можно посмотрев цены скажем на подшипники и сайлентблоки и прибавить стоимость их замены, которая скорее всего будет не ниже стоимости детали, а если менять сальники полуоси то и дороже. но это только пару возможных нюансов по ходовке. лично я, когда выбирал паркетник, не изучал гранд витару т.к. меня не устраивали её характеристики.
Слухи сильно преувеличены. На фирме есть 2 Такумы в эксплуатации с 2004 (140 тыс.) и 2008 (65тыс.) года. Используются и в хвост и в гриву при любой погоде. Ничего не гниет. Стандартные расходники +масло раз в 15 тыс. Расход сейчас не больше 10л 92-го бензина, летом по трассе от 6 до 7л. Пространства валом, возятся и холодильники и плазмы. Можно газ поставить. Клиренс огромный. ТС - почитай форум (ссылка выше), машинки в принципе безпрблемные. Если че, гора на фотке ниже- Арарат
Про витрати палива на Шниві, у мене балон на 50 літрів, реально вміщується 46-47 літрів (заправляють по лічильнику в основному 48-49, а одного разу і 53 залили ). На цьому балоні в залежності від стилю їзди та погоди проїзжаю 350-400 км без проблем. От і рахуйте що воно виходить. Не сказав би, що це забагато по грошах.
+1 Шевроле Такума или Сеат Альтея (можно поискать ХЛ). Будет самый свежий вариант (исключая шевроле), но в качестве семейной + обслуживание = будет гуд.
якщо вже мова зайшла за такуму то варто розглядати його конкурентів,матрікс,сценік,форд ц макс,будь який з цих авто можна знайти в кращому і живішому стані чим ту ж саму вітару за такий бюджет. А так як в першому пості автор теми розглядав ниву шевроле і степвей то по розмірах аналогічний фюжен,за степвей навіть чуток більший,за 13 т мона взяти до 5 років з маленьким пробігом,а якщо ще й дизель то там взагалі розхід смішний,і головне авто безпроблемне,і кліренсу там більш чим достатньо .Такуму б не брав,в основному через розхід.
Санту за 13К? Ну ты и экстримал. Приглядываюсь к Санте как к одному из вариантов. Что то более - мение нормальное с бензином стартует где то от 20К, на дизеле около 25К.
Санту за 13К? Ну ты и экстримал. Приглядываюсь к Санте как к одному из вариантов. Что то более - мение нормальное с бензином стартует где то от 20К, на дизеле около 25К.
Так имеется ввиду в предыдущем кузове, они примерно так и стоят, только найти не просто.