это в Гарбузине? я ехал в воскресенье, то ещё ничего не было
Azvirt повернулися?
Да, работают полным ходом
Парни, а что за Коптями построили такое? То что я думаю?
Парни, а что за Коптями построили такое? То что я думаю?
Что-то построили. И строят еще...
На цьому тижні рух між Києвом і Черніговом для автомобілів буде здійснюватися по одному маршруту. Обмеження триватимуть з 5 по 7 серпня. Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Служби автомобільних доріг Чернігівської області.
"У зв’язку з технічною необхідністю, рух всіх видів автомобільного транспорту (легкового та вантажного) між Черніговом та Києвом з 5 по 7 серпня буде здійснюватись по дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів. Це виїзд через с. Павлівка", – йдеться у повідомленні.
На цьому тижні рух між Києвом і Черніговом для автомобілів буде здійснюватися по одному маршруту. Обмеження триватимуть з 5 по 7 серпня. Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Служби автомобільних доріг Чернігівської області.
"У зв’язку з технічною необхідністю, рух всіх видів автомобільного транспорту (легкового та вантажного) між Черніговом та Києвом з 5 по 7 серпня буде здійснюватись по дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів. Це виїзд через с. Павлівка", – йдеться у повідомленні.
Це стосується вїзду в сам Чернігів, чи закрита вся траса Київ-Чернігів? Неясно і двуяко журналісти написали.
Вітаю всіх! Цікаво - а маршрутом Київ-Козелець-Остер-Чернігів можна рухатися?
а как в Мену можно доехать не через Остер? Можно через Нежин? кто подскажет?
Так не проедешь, моста нету через Десну в м. Устье.
спасибо
так, що там з трасою? бо мені треба до Козельця завтра
вечером напишу, мне на Остер сегодня
там всё хорошо. это только мост на выезде с Чернигова перекрыли
интересно, а за Ягодное - через Шестовица можно в Чернигов попасть?
Несколько затруднительно
Из Киева смело ехайте. Воронки в асфальте уже залатали.
Местами продолжают укладывать асфальт в полный слой
Друзі, підкажіть, будь ласка, актуальний стан, можна проїхати? Цікавить ділянка Київ-Кіпті і далі на Ніжин. Дякую)