1. Jarvis virus Це ніштяк здатний перефарбувати будь який синій портал в зелений колір. Має сенс для L8, бо AP за його використання не дають. Синій аналог зветься ADA Refactor.
2. Heat Sink Зменшує час між хаками. Від 20% для common версії. Кілька штук на один портал ставити не доцільно.
3. Multi-hack Збільшує кількість хаків до згорання порталу. +4 для common. Кілька штук знижують ефектівність.
4. force AMP Підвищує дальнобійність порталу. На практиці в міській умовах нафіг не потрібний.
5. Turret Пушка, що підвищує атаку порталу по супротивнику. Доцільно ставити разом з Force AMP.
1. Jarvis virus Це ніштяк здатний перефарбувати будь який синій портал в зелений колір. Має сенс для L8, бо AP за його використання не дають. Синій аналог зветься ADA Refactor.
2. Heat Sink Зменшує час між хаками. Від 20% для common версії. Кілька штук на один портал ставити не доцільно.
3. Multi-hack Збільшує кількість хаків до згорання порталу. +4 для common. Кілька штук знижують ефектівність.
4. force AMP Підвищує дальнобійність порталу. На практиці в міській умовах нафіг не потрібний.
5. Turret Пушка, що підвищує атаку порталу по супротивнику. Доцільно ставити разом з Force AMP.
1. хм.. если я синий, нафига мне перекрашивать портал в зелёный? 2. ясно 3. хаки всё равно с перерывами по 5 мин? 4. ясно 5. ясно
1. хм.. если я синий, нафига мне перекрашивать портал в зелёный?
Наприклад знести синій лінк, що тобі заважає.
3. хаки всё равно с перерывами по 5 мин?
Так, для зменшення хака-часу призначений пункт 2.
https://db.tt/7WGt9mFx Мой инвентарь на вечер перед эвентом. Чуть позже добавилось пару джарвисов (всего было 7шт). Во время эвента я прекращал стрелять только при переходе с кластера на кластер. Всего было потрачено около 1300 бустов, 70 кубов и 5 джарвисов. Резонаторы ставил те что нахакал во время боя. Линков было снесено больше т.к. я сносил поля.
На самом деле сам в шоке от такой статистики. Хотелось бы узнать 10тку топов по дестрою и 10тку по деплою.
Второй по дестрою Добер86
1. хм.. если я синий, нафига мне перекрашивать портал в зелёный?
Если это портал имеет хорошие апгрейды, типа верираных хетсинков и мультихаков, и шылдов. И тебе просто жалка редкости выбивать. На таком портале можно нафармиться за 15-20 минут по самые яйки.
https://db.tt/7WGt9mFx Мой инвентарь на вечер перед эвентом. Чуть позже добавилось пару джарвисов (всего было 7шт). Во время эвента я прекращал стрелять только при переходе с кластера на кластер. Всего было потрачено около 1300 бустов, 70 кубов и 5 джарвисов. Резонаторы ставил те что нахакал во время боя. Линков было снесено больше т.к. я сносил поля.
На самом деле сам в шоке от такой статистики. Хотелось бы узнать 10тку топов по дестрою и 10тку по деплою.
Зверну увагу, що логи достатньо кульгаві. Ладно раса ALIEN (передивився наче тільки деякі дії зелених туди потрапили). Можливо це дії зелених Jarvis-ом. Тоді схоже, що останній вірус я витратив дарма, бо в останньому кластері я не помічений як ALIEN.
Але ось це "26.10.2013 14:17 ENLIG subtype8 subtype8 destroyed the Link Excalibur smith (Antonovycha Street\ destroyed "
я пояснити не можу. subtype8 - яскравий представник Resistance. Може теж Jarvis для приборкання не потрібного лінку?
Alien - 105 дій у 29-тьох зелених. 167 дій у 35 синіх за залених. Так що версія "вірусів" має право на життя.
просто интересна автоюашная статистика:
-->
просто интересна автоюашная статистика:
Нету автоюашного варианта "зобанить тс"
я так понимаю это ты вчера мои порталы "шатал"..
гы, а почему в голосовалке можно выбрать только один вариант ответа? Ниже правильная голосовалка: