Забудь, у меня была Фиеста с этим двигателем - тупейшее создание, особенно на низах, Фокус на добрых 150кг тяжелее
Взрив мозгів Мені чомусь місця не хватило коли їхав, можливо, через те, що погано налаштував сідушки. Треба тестдрайвити..
ибицу не советовала бы... практичнее шкода и всегда продать можно.
продать по-моему всегда можно, был бы товар - покупатель найдется А если эти оба авто на базе поло ВАГовского, так разве они не одинаково продадутся, шкода просто популярней у нас ввиду того, как я понимаю, что продается в стране давно, а сеат сравнительно недавно появился у нас
продать по-моему всегда можно, был бы товар - покупатель найдется
не факт а як же прислів’я: для автовласника 2 радості - купити авто і його продати ?
Фабія - непоганий варіант, Костя, я вже тобі про це казав. Лише 10 року машини дуже гримучі, пластмаса неякісна, майже як у Таврії. Доведеться зробити шумку дверей і панелі, а це +- 2000 грн ще.
3-річна іномарка - це краще за таврію. Моя А5 теж мала з роки на момент купівлі і пробіг був 90.000. Раз на рік роблю ТО баксів за 300. Поміняють якісь гумки, ричажок. З позапланового майже нічого не виходить з ладу. Якщо й виходить, то бензонасос, скажімо, коштуватиме гривень 1800, робота по заміні - ще десь 200. Але ламається в рази рідше, ніж наш автопром. На іномарці ти полюбе економиш свій час на роботу / навчання / відпочинок / дівчину / коханку і раз в півроку-рік заїжджаєш на ТО чи щось відремонтувати. Шкода, шо Фабії йдуть без АBS, це печально.
Купуй іномарку і твою Таврію урочисто спалимо десь на пустирі:)
Кстати мы с Вами близнецы по выбору-требованиях. Я тоже очень целенаправленно смотрел на Фабию Нью, как говориться уже деньги чуть из кармана не вынул. Но черт меня дернул прокатиться на Октавия Туре... и я прозрел. Рекомендую Вам непременно сделать тест драйв на оном. Фабия для меня оказалась не столько маленькая, сколько легкая что-ли... Я сравниваю ее со своей старой Jetta(он же Golf, только в седане кузове). Нету той основательности.. Что бы точно понять Фабию(как собственно и любую другую модель), мне кажется нужно около дня покататься. 10 мин езды на прямом участке мало что дают.. Я ее до сих пор не сбрасываю со счетов, так как могу немного заблуждаться.
Вы сегодня планировали проходить диагностику на СТО. Ждем всех подробностей, в т.е. частности цены на данную процедуру и тп.
Я їздив на славуті. Багато хто каже, що краще 10-річний гольф 5. Але це не то. Після Славути ремонтів не хочеться.
СТО коштує 200 грн на офіційному сервісі. Входить підвіска, кузов, лако-красочна перевірка та компютерна діагностика + перевірка комплектухи. Сьогодні везу
Вибір дуже важкий, дійсно. Можна купити цитрамон С4, форд фокус 1.4 та Мітсубісі ланцер. Попередні ламаються дуже швидко і дорого в ремонті. Міцуха теж.
Після Славути - Фабія на 3 роки буде хороший вибір. Крім того, можна обезшумити її за 2к гривень (дверки і панель) і біди не буду знати.
Раджу подитися на передачу Секонд Тест. https://www.youtube.com/watch?v=M3I_kIsMu0E - це комбі. Абсолютно така сама машина єдине що важча трішки та більший багажник. Затрати не великі.
Видел именно этот обзор на ютубе. Я на Фабии Нью сделал два тест драйва, один на простом и один на комби. Так что имею уже свой опыт. Другое дело что 10-минутный заезд не слишком информативен.
Я согласен с тем, что Фабия надежная и хорошо перепродается. И уж точно лучше Таврии. Но удачные представители С-класса будут комфортнее в езде. Вот тут и все терзания выбора...
Повторюсь - с нетерпением ждем отчетика уже по результатам диагностики СТО Желаю удачи!!!
Привіт всім!
Ну що Вам сказати. Обов'язково везіть машину в офіційне СТО. Казав, мужик, що продає, що машина підфарбована через "камінці" та що руль стертий, через серветки жіночі )))
Що виявилося: 1. Ходова в дуже хорошому стані 2. Компютерна діагностика пройшла успішно. Акумулятор був міняний. Перед кузовом мужик почав псіхувати і поїхав недочекавшись діагностики. Справи важливі. 3. Кузов - була бита 100%. Пофарбований бампер, крила бокові, скло переднє замінене. 4. Після того як поїхав, найшли, що машина була в грудні на СТО з пробігом не 76 000 км, а 180 000 км. Пробіг скручений.
Яка машина краще в районі 10 к доларів? Шкода Тур - На двох СТО сказали, що Октавія тур хороша машина і мало ламається. Краще брати 2006 року тур, ніж нову фабію. Якщо проблеми вилізуть - обовязково Французи - дорогі в обслуговуванні. Ненадійні Ланцер 9 - машина хороша. Деталі дуже дорогі. Якщо сипеться то вся Форд Фокус - деталі мега дорогі. Особливо кузовні. Підвіска слаба КІА Сід та Церато - дорогі деталі по кузову Шевроле лацеті - має кращу підвіску ніж ТУР та недорогі деталі. Зате їсть бензину на 1-2 літра більше.
Мораль казки 1. Не економте гроші - везіть машину на офіційне СТО. 2. Дивіться на стан руля,стан педалі щеплення та коробку передач. Протерті - значить пробіг великий. 3. Бампери та крила і скло не міняють через камінці
Як дізнатися чи фарбована машина на "око"? 1. Дивитися на світлі на відблиск "блік" кузова. Якщо гладенький - не була. Якщо ширшавий - неякісно перефарбовано. Якщо блік дверки та крила відрізняється за формою - бита.
Тема продовжується
Ай молодца!
А на СТО дали какую-то бумагу или только на словах все?
Можно на "ты"? Ты пробовал уже поездить на Фабии? Какие ощущения?
Тема продовжується
На днях поеду смотреть турбо Гольф, если выгорит, буду продавать свою Фабу 1.6 с климатом за ненадобностью
А на СТО дали какую-то бумагу или только на словах все?
Казали на словах. Але з компа читали по № кузову. Бачив на компі комп. діагностику. Мабуть, роздруківки "сцикотно віддавати" в Україні
До речі, ще один виснок, не купувати машини в перекупщиків
Это была официальная шкодовская СТО? Как то странно, что не дают никакой бумаги.. Та же диагностика на авториа, судя как они обещают, выдается бумага с подписью мастера. Но я еще никогда не стыкался с диагностикой, не знаю как бывает..
Ты так и не ответил по поводу езды... Дело в том, что езда очень хорошо помогает определиться, подходит авто или нет(это если выбор конкретной модели еще не сделан). Просто посидеть в салоне совсем не то...
По теме.. Я смотрел на Passat B5, вроде ухоженный. Но не решился. Отпугивает год, пробег, стоимость обслуживания(в первую очередь ходовая и турбина). Предполагаю что расход бензина там тоже не фонтан.
Точно офіційна, при салоні Шкода у Львові Чому джету хочете міняти?
Зараз думаю над гольфом 5.... Хтось користувався діагностикою авто від авторіа? Є списл робити?
Дякую! Яка комплектація має 2 подушки безпеки? Якщо найду в кузові універсал, взагалі супер буде
Фабія з двома подушками в недорогій комплектації буде без АБС. Або з АБС, але лишень з однією подушкою. Кажу, бо жінці в грудні 12 року теж вибирали нову Фабію, вибрали двохрічну Мікру
Дякую! Яка комплектація має 2 подушки безпеки? Якщо найду в кузові універсал, взагалі супер буде
Фабія з двома подушками в недорогій комплектації буде без АБС. Або з АБС, але лишень з однією подушкою. Кажу, бо жінці в грудні 12 року теж вибирали нову Фабію, вибрали двохрічну Мікру
У меня 1.6, две подушки, Елеганс, без АБС Много раз читал отзывы, что допотопная эта АБС на Фабе, слишком рано и некорректно срабатывает, в педаль тра-та-та и едем без тормозов, так что не стоит на ней заострять внимание.
Чому джету хочете міняти?
Она старенькая слишком..
Зараз думаю над гольфом 5....
В моем регионе почти нет на продажу.
По поводу выбора - открою ТС и может другим участникам темы тайну - Фабия, Ибица и Поло после 2007 года сделаны на одной базе ссылка на статью У них одинаковые движки, ходовая и много чего другого. За ибицу точно не скажу, но у брата Поло. Ставили рядом его и мою машину - под капотом один-в один. Салон немного отличается. Приборка такая-же. Вот к примеру больше фото - сравнение Фабия RS и Поло RS Найди 10 отличий
В моем регионе почти нет на продажу.
Я думаю скористатися послугою віддаленого тестування від авторіа
По поводу выбора - открою ТС и может другим участникам темы тайну - Фабия, Ибица и Поло после 2007 года сделаны на одной базе
Я тебе еще большую тайну открою - Ибица и Поло на одной платформе с 1993 года! А первая Фабия появилась только в 1999-м.
Я тебе еще большую тайну открою - Ибица и Поло на одной платформе с 1993 года! А первая Фабия появилась только в 1999-м.
Я имел ввиду последнее поколение. Фабия в новом кузове с 2007. За предыдущее поколение не в курсе, так как не интересовался.