ne_ya 17.02.2013 13:28 пишет: ибицу не советовала бы... практичнее шкода и всегда продать можно.
продать по-моему всегда можно, был бы товар - покупатель найдется А если эти оба авто на базе поло ВАГовского, так разве они не одинаково продадутся, шкода просто популярней у нас ввиду того, как я понимаю, что продается в стране давно, а сеат сравнительно недавно появился у нас
В ответ на: продать по-моему всегда можно, был бы товар - покупатель найдется
не факт а як же прислів’я: для автовласника 2 радості - купити авто і його продати ?
Фабія - непоганий варіант, Костя, я вже тобі про це казав. Лише 10 року машини дуже гримучі, пластмаса неякісна, майже як у Таврії. Доведеться зробити шумку дверей і панелі, а це +- 2000 грн ще.
3-річна іномарка - це краще за таврію. Моя А5 теж мала з роки на момент купівлі і пробіг був 90.000. Раз на рік роблю ТО баксів за 300. Поміняють якісь гумки, ричажок. З позапланового майже нічого не виходить з ладу. Якщо й виходить, то бензонасос, скажімо, коштуватиме гривень 1800, робота по заміні - ще десь 200. Але ламається в рази рідше, ніж наш автопром. На іномарці ти полюбе економиш свій час на роботу / навчання / відпочинок / дівчину / коханку і раз в півроку-рік заїжджаєш на ТО чи щось відремонтувати. Шкода, шо Фабії йдуть без АBS, це печально.
Купуй іномарку і твою Таврію урочисто спалимо десь на пустирі:)
Кстати мы с Вами близнецы по выбору-требованиях. Я тоже очень целенаправленно смотрел на Фабию Нью, как говориться уже деньги чуть из кармана не вынул. Но черт меня дернул прокатиться на Октавия Туре... и я прозрел. Рекомендую Вам непременно сделать тест драйв на оном. Фабия для меня оказалась не столько маленькая, сколько легкая что-ли... Я сравниваю ее со своей старой Jetta(он же Golf, только в седане кузове). Нету той основательности.. Что бы точно понять Фабию(как собственно и любую другую модель), мне кажется нужно около дня покататься. 10 мин езды на прямом участке мало что дают.. Я ее до сих пор не сбрасываю со счетов, так как могу немного заблуждаться.
Вы сегодня планировали проходить диагностику на СТО. Ждем всех подробностей, в т.е. частности цены на данную процедуру и тп.
Я їздив на славуті. Багато хто каже, що краще 10-річний гольф 5. Але це не то. Після Славути ремонтів не хочеться.
СТО коштує 200 грн на офіційному сервісі. Входить підвіска, кузов, лако-красочна перевірка та компютерна діагностика + перевірка комплектухи. Сьогодні везу
Вибір дуже важкий, дійсно. Можна купити цитрамон С4, форд фокус 1.4 та Мітсубісі ланцер. Попередні ламаються дуже швидко і дорого в ремонті. Міцуха теж.
Після Славути - Фабія на 3 роки буде хороший вибір. Крім того, можна обезшумити її за 2к гривень (дверки і панель) і біди не буду знати.
Раджу подитися на передачу Секонд Тест. https://www.youtube.com/watch?v=M3I_kIsMu0E - це комбі. Абсолютно така сама машина єдине що важча трішки та більший багажник. Затрати не великі.
Видел именно этот обзор на ютубе. Я на Фабии Нью сделал два тест драйва, один на простом и один на комби. Так что имею уже свой опыт. Другое дело что 10-минутный заезд не слишком информативен.
Я согласен с тем, что Фабия надежная и хорошо перепродается. И уж точно лучше Таврии. Но удачные представители С-класса будут комфортнее в езде. Вот тут и все терзания выбора...
Повторюсь - с нетерпением ждем отчетика уже по результатам диагностики СТО Желаю удачи!!!
Ну що Вам сказати. Обов'язково везіть машину в офіційне СТО. Казав, мужик, що продає, що машина підфарбована через "камінці" та що руль стертий, через серветки жіночі )))
Що виявилося: 1. Ходова в дуже хорошому стані 2. Компютерна діагностика пройшла успішно. Акумулятор був міняний. Перед кузовом мужик почав псіхувати і поїхав недочекавшись діагностики. Справи важливі. 3. Кузов - була бита 100%. Пофарбований бампер, крила бокові, скло переднє замінене. 4. Після того як поїхав, найшли, що машина була в грудні на СТО з пробігом не 76 000 км, а 180 000 км. Пробіг скручений.
Яка машина краще в районі 10 к доларів? Шкода Тур - На двох СТО сказали, що Октавія тур хороша машина і мало ламається. Краще брати 2006 року тур, ніж нову фабію. Якщо проблеми вилізуть - обовязково Французи - дорогі в обслуговуванні. Ненадійні Ланцер 9 - машина хороша. Деталі дуже дорогі. Якщо сипеться то вся Форд Фокус - деталі мега дорогі. Особливо кузовні. Підвіска слаба КІА Сід та Церато - дорогі деталі по кузову Шевроле лацеті - має кращу підвіску ніж ТУР та недорогі деталі. Зате їсть бензину на 1-2 літра більше.
Мораль казки 1. Не економте гроші - везіть машину на офіційне СТО. 2. Дивіться на стан руля,стан педалі щеплення та коробку передач. Протерті - значить пробіг великий. 3. Бампери та крила і скло не міняють через камінці
Як дізнатися чи фарбована машина на "око"? 1. Дивитися на світлі на відблиск "блік" кузова. Якщо гладенький - не була. Якщо ширшавий - неякісно перефарбовано. Якщо блік дверки та крила відрізняється за формою - бита.
Это была официальная шкодовская СТО? Как то странно, что не дают никакой бумаги.. Та же диагностика на авториа, судя как они обещают, выдается бумага с подписью мастера. Но я еще никогда не стыкался с диагностикой, не знаю как бывает..
Ты так и не ответил по поводу езды... Дело в том, что езда очень хорошо помогает определиться, подходит авто или нет(это если выбор конкретной модели еще не сделан). Просто посидеть в салоне совсем не то...
По теме.. Я смотрел на Passat B5, вроде ухоженный. Но не решился. Отпугивает год, пробег, стоимость обслуживания(в первую очередь ходовая и турбина). Предполагаю что расход бензина там тоже не фонтан.
Lightingrain 18.02.2013 16:10 пишет: Дякую! Яка комплектація має 2 подушки безпеки? Якщо найду в кузові універсал, взагалі супер буде
Фабія з двома подушками в недорогій комплектації буде без АБС. Або з АБС, але лишень з однією подушкою. Кажу, бо жінці в грудні 12 року теж вибирали нову Фабію, вибрали двохрічну Мікру
Lightingrain 18.02.2013 16:10 пишет: Дякую! Яка комплектація має 2 подушки безпеки? Якщо найду в кузові універсал, взагалі супер буде
Фабія з двома подушками в недорогій комплектації буде без АБС. Або з АБС, але лишень з однією подушкою. Кажу, бо жінці в грудні 12 року теж вибирали нову Фабію, вибрали двохрічну Мікру
У меня 1.6, две подушки, Елеганс, без АБС Много раз читал отзывы, что допотопная эта АБС на Фабе, слишком рано и некорректно срабатывает, в педаль тра-та-та и едем без тормозов, так что не стоит на ней заострять внимание.
По поводу выбора - открою ТС и может другим участникам темы тайну - Фабия, Ибица и Поло после 2007 года сделаны на одной базе ссылка на статью У них одинаковые движки, ходовая и много чего другого. За ибицу точно не скажу, но у брата Поло. Ставили рядом его и мою машину - под капотом один-в один. Салон немного отличается. Приборка такая-же. Вот к примеру больше фото - сравнение Фабия RS и Поло RS Найди 10 отличий
Darkmario 23.02.2013 14:56 пишет: По поводу выбора - открою ТС и может другим участникам темы тайну - Фабия, Ибица и Поло после 2007 года сделаны на одной базе
Я тебе еще большую тайну открою - Ибица и Поло на одной платформе с 1993 года! А первая Фабия появилась только в 1999-м.