Муки вибора замучили. Поможіть Зараз їжджу на 12-річній Славуті Люкс з пробігом 190к
Після теми Ibiza vs Fabia зрозумів, що до 10 к машину не купиш.
Мої оновлені вимоги: 1. Ціна 11 - 13 к Дуже бажано влізти в ціну. 2. Проїзд до 10к км в рік 3. Їзда по місту та раз на рік на море, раз на 2 місяці по області 3. Львівські дороги 4. Потужність середня, щоб на трасі міг фуру обігнати без головного болю. 5. Хороше освітлення фар. 6. Надійність. Ціна на обслуговування - 1к доларів в рік, у випадку поломок. 7. Не високе падіння в ціні черезе 2-3 роки. 8. Відносно дешеві деталі.
Варіанти: 1. Стара корола чи ауріс. Мінус - кузов короли старої не зовсім подобається 2. Мазда 3. 3. VW Golf 5 - 8-10 років давності, пробіг 100-170к. Двигун 1.6 4. Audi A3 - 8 років, пригнана з Польщі. Двигун 1.6. Всі решта машини привозити не вигідно. 5. VW Passat B5 6. Skoda Octavia Tour. Якось трохи смущає дизайн та зеркала бокові. Малі достатньо
Поможіть з вибором, будь-ласка.
Насправді, до 16.000 БВ машину не купиш:) Але це таке, чекаємо і варимо зупу з сокири далі
Я б дивився що буде в кращому стані. Теж колись вибирав мід Астрою Н, Октавою Тур і Лансером 9. Під мій бюджет в найкращому стані був Лансер. Не жалів ні разу про вибір. Головне якісніше брати, якщо берете б/в.
От якби з салона, то тоді вже і колір можна пдбирати, не те що модель.
Зараз думаю над Королою. Правда за таку ціну потрібно буде шукати по всій Україні та користуватися послугою віддаленого СТО від авторіа..
если уже мазду3 смотришь,взгляни на фокус.Будет свежее и в варианте хетчбек попросторнее,как по мне.Владел С-максом,позитивная машинка,единственный минус-пузотёрка
Гугля без проблем отвечает на этот вопрос,даже с картинками.Если коротко,часто пузом трётся)))
6. Надійність. Ціна на обслуговування - 1к доларів в рік, у випадку поломок. 7. Не високе падіння в ціні черезе 2-3 роки.
Щось суперечать ці пункти. Надійність для 10ти річного авто здається речами несумісними. (може бути все що завгодно). 1 тис.дол в рік, і при цьому невисоке падіння в цінні - це неможливо, вже йде спад в ціні. Може краще розглянути варіанти з новим авто в кредит з 70% першим внеском?
За 13 можно найти хорошую Шкоду А5 2006 года например...
Какой пробег желательно искать для конкретно этого авто этого года?
6. Надійність. Ціна на обслуговування - 1к доларів в рік, у випадку поломок. 7. Не високе падіння в ціні черезе 2-3 роки.
Щось суперечать ці пункти. Надійність для 10ти річного авто здається речами несумісними.
Зараз роглядаю тільки 5-ти річні машини
Роскажіть мені будь ласка детальніше про мінуси Лансера 9 та Форда фокуса 2 (2008 років випуску)
А чем Шкода А5 2006 года,например, лучше рассматриваемых вариантов? С таким же успехом можно и новый Ланос с Китайцами предлагать!
Роскажіть мені будь ласка детальніше про мінуси Лансера 9 та Форда фокуса 2 (2008 років випуску)
За фокус не підкажу, а от Лансер 9 експлуатую з 2009 року. Правда у мене пробіги малі, проте по підвісці нічого не робив, по двигуну теж. Маю кількох знайомих на Лансерах і в них проблем немає. Ви просили мінуси Лансера 9: 1. Слабкий лак на авто. Навіть на мийці попаде піщинка під ганчірку і лишиться маленька царапинка. Звичайно не до ґрунту, але за роки їх стає багато. 2. Кузов не ржавіє абсолютно, але якщо до металі царапина буде чи аварія, то треба швидше грунтувати і фарбувати, по почервоніє від іржі швидко. Якщо метал покритий фарбою і лаком, то більше десяти років вже Лансера їздять без проблем. 3. Деколи стукають задні супорта. Лікується змазкою направляючих. 4. На форумі спеціалізованому часто говорять про так званий бдиньк у підвісці. Деколи може щось в передній підвісці стукнути на малій швидкості. Проте як починають діагностувати, то все ок. Ще ніхто не бачив в очі того бдинька, але легенда ходить. 5. Існує легенда, що запчастини дорогі. Проте відповім: це стосується оригінальних деяких запчастин, проте є багато класних замінників, які по кишені не бють. Хоч деякі запчастини і дорожчі від ланосівських, проте авто значно рідше ламається і є надійнішим, а найголовніше не вилазять дрібні болячки як у мене на попередньому Авео було. Із розхідників дорогий паливний фільтр оригінальний (біля 100 доларів), а в офіційних далерів десь 1200 грн. Проте, по-перше він мінявся раніше за регламентом на 60 тис. км, а зараз буде на 90 чи 120 сервісники радять. По-друге, є замінники оригіналу по 300 грн. Багато користувачів на форумі кажуть непогано функціонує. У мене пробіг 65 тис. км - я ще не міняв, але автомобілю вже 6 років, тому думаю, що вже пора. Хоча майстер радить не лізти і не мішати японському авто працювати. То думаю чи чекати 90 тис. км пробігу чи вже поміняти. 6. В ціні не так тримається на вторинному ринку як, скажімо, Октавія. Але коли будете брати вживаний Лансер, то він уже все втратив у ціні що міг і тепер через 3-4 роки продасте за ті самі гроші або ще й заробите, бо в нашій державі навіть такі чудеса бувають.
Тому висновок очевидний. Якщо брати Лансер 9, то авто вартісне уваги. Дешевше від одноліток Мазда 3 і октавія А5, проте за надійністю не поступається, а то й випереджає. Головне не нарватися на вбите авто. Тому серйозно діагностуйте і буде Вам щастя на багато років. Продав би Вам свій, але не бачу альтернативи на що поміняти. Наче й хочеться авто новіше, проте щоб поміняти на краще, то треба тисяч 10 доларів докласти. Щоб і новіше і якісніше було. Тому сенсу міняти не бачу на що. Знайомі, котрі продали Лансер 9 і пересіли на інші авто - потім з ностальгією згадували це авто і вважали, що зарано продали, бо нові автомобілі їх не настільки радували надійністю. Але то таке. Рано чи пізно авто треба міняти. Приїдається, мабуть і Майбахи з Мазератті. Можливо трохи сумбурно описав і хвалю своє болото, але намагався хоч трохи обєктивно описати.
Успіхів і питайте ще по Лансеру 9. Чим зможу - допоможу.
2Lightingrain Все еще в поиске? Что смотрели еще с авто? В Лансере самый большой минус как для меня - это отсутствие багажника.
2Lightingrain Все еще в поиске? Что смотрели еще с авто? В Лансере самый большой минус как для меня - это отсутствие багажника.
2 VWLover: Ще так. А ви?
Дуже хочеться королку 2007-2008 років. Але ціна дуже кусається ((( Не можу зрозуміти, чому фокус так впав в ціні за пару років... машина, здається, непогана.
Не візьмете ви за такі гроші тойоту в хорошому стані,я за фокус,по роках буде свіжіший,бігають норм,чи вам конче седан потрібен?
Ні, седан не обовязково. Хеч норм. Може тойота з торгом до 13500 дотягне... ось наприклад