Як можна порадити, якщо це по-перше, залежить від авто, одному йде колір, іншому не дуже (привіт солідним чОрним Матізам ) по-друге, той же білий у кожного свій. З озвучених я за білий, у самого такий (White Pearl). До цього авто було червоним. Пилюку на темнішому авто видно раніше, грязюку - однаково.
Брав би таку, щоб око радувала і пох, хто там, що думатиме.
Sashok_Accent 01.03.2013 10:34 пишет: кроме белого - цветов не увидел прояви фантазию, купи салатовую, красную или оранжевую, а не те, которые покрасить забыли как глянешь на поток машин - серость с черным, и рееедко-редко что-то, не боящееся цветов.
ппкс мне всегда нравилась альтернативная классика: темные оттенки синего, зеленого и красного
SVN 01.03.2013 15:54 пишет: А по теме, как белый цвет дружит с нашим битумом, так никто и не скажет?
А що Ви хочете почути? Ну у мене білий колір, але я заморочуюсь бітумом лише тоді, коли він дістає вище порогів. А що там внизу якось мене не переймає. Спецом, якщо не забуду, можу глянути і відрапортувати
SVN 01.03.2013 15:54 пишет: А по теме, как белый цвет дружит с нашим битумом, так никто и не скажет?
Четыре года была белая машина - с битумом как-то проблем не было, но у нас эта проблема как-то вообще не актуальна. Цвет нравился - даже когда пылью преподала с 2-3 метров казалась чистой, просто блеск теряла.
Фігово. Не відтер відразу - маєш, ганю празник жовту пляму. Так було на жигуляторі, пофапбованому садоліном, потім крило фарбувалося акриловою фарбою - те ж саме. Зараз оливковий сєня. Пишуть, що поверх фарби тама і лак є, але все одно. Зіванув був і є кілька відмітин. Хоч і не видно відразу, але якщо знати де, то помітиш. ЗІ. До речі, від бітума спасся бризговиками. Рідні ланосівські - до . Купив звичайні універсальні гумові - вони ширші і довші десь на сантиметр і не виглядають як "тюнєнх". ЗЗІ. Про те, що лопухи спарко добавляють 5 к.с. знаю, але моя КПП такого не витримає
Sashok_Accent 01.03.2013 10:34 пишет: кроме белого - цветов не увидел прояви фантазию, купи салатовую, красную или оранжевую, а не те, которые покрасить забыли как глянешь на поток машин - серость с черным, и рееедко-редко что-то, не боящееся цветов.
Не всем нравится ездить на яркой и выделяющейся машине. Точно так же, как ходить в ярко-красном пальто или оранжевом пиджаке
Белый пачкается не меньше, чем черный. Серебристых - просто каждый второй, никакой индивидуальности. Самые практичные цвета, имхо, серый и бежевый, металлик.