завтра мало б випасти біля 55 мм опадів (якщо потиркати по годинах доби, то в сумі ще більше назбирається). У сніговому вимірі це ДУЖЕ багато.
У Тернополі, Рівному, Луцьку, Франківську така ж картина.
МНС уже ніби стягує техніку для розгрібання наперед
Плохо,ездил во Львов на 8 марта дорого была отличная и без ям)
Такого еще не было - сегодня не смог выехать из гаража. Метет уже вторые сутки. Снега выпало больше чем за целую зиму. г. Стрый Львовскя обл.
Та тут взагалі дупа. Снігу навалило, ніхто не прибирає, автобуси не їздять майже
Та тут взагалі дупа. Снігу навалило, ніхто не прибирає, автобуси не їздять майже
Залишається тільки метро Сьогодні забрав дітей зі школи раніше, у нас о 15 годині зупиняють весь громадський транспорт.
Залишається тільки метро Сьогодні забрав дітей зі школи раніше, у нас о 15 годині зупиняють весь громадський транспорт.
Ну да, на метро і добирався на роботу. Змерз, вся морда в снігу, але дійшов Не знаю навіщо, правда. І як назадо добиратимуся теж не знаю
А громадський транспорт у нас сам ще зранку зупинився
метро?
метро?
Ага, львівське метро
А если завтра, 17.03, выехать во Львов из Киева? Уже лучше? Как там сейчас ситуация?
А если завтра, 17.03, выехать во Львов из Киева? Уже лучше? Как там сейчас ситуация?
В районе Дубно все засыпано полностью. Я б не ехал до момента наступления ясности...
Приехали сегодня в Киев в 6утра. Выехали со Львова в 5вечера. начинается еще до буска (в сторону киева) и километров за 20 до кп на дубно (в сторону Львова). Дорогу не чистят, вся во льду. Скорость в районе 40 км в час. Это за счастье. И постоянные пробки/стояки. Сегодня ночью в сторону Львова стояли оба ряда, одни фуры. Проезд был по одной полосе встречки и то, судя по тому что их ожидало дальше, в течении часа думаю запломбировали и встречку.
Кстати, а перевал вообще идеально чистый, асфальт сухой, снег весь расчистили. А сразу за перевалом в районе Стрыя начинается тупо лед и заканчивается после окружной Ровно.
Сегодня днем ездил стрый - львов - стрый - возвращался вечером. Так вот со Львова до Николаева дорога хорошая - сухая. В Николаеве начался лед и чем ближе к Стрыю тем больше льда. Сам мой родной город полностю во льду - я такого не припоминаю. Скорость не больше 20 км/ч.
І ми снова на арєнє
Знову попереджаю замість МНС.
У п'ятницю-суботу на захід краще не їхати. Снігу буде трошки менше, але все одно дастаташна, щоб завалити дороги (якщо не зміниться прогноз)
А у нас тут ще попередній сніг зовсім не прибрали
держи нас в курсе, как раз в субботу надо в Ужгород ехать из Киева.
Мы тут в Буковель собрались на выходные... Доедем в ночь на субботу?
Дєржу в курсі. Прогноз на Львів покращився. Сніг буде, але не дуже багато. Біля 30 мм за п'ятницю
А от в Києві буде гірше, ніж минулого тижня на заході України. Почне падати завтра (основна маса), продовжиться в суботу, закінчиться в неділю
Орієнтовно виходить на ранок суботи буде десь 70 мм опадів. Це 35-45 см снігу.
До неділі буде 85-95 мм опадів. Це в районі пів метра снігу.
Житомир теж нефігово завалить. Рівне трохи менше.
Тобто кількість снігу найбільша буде в Києві, і поступово зменшуватиметься на захід.
Якщо вам вдасться нормально виїхати з київської області - можна вважати, що найгірше позаду.
На додачу, буде мороз. Танути все це діло скоро почне. Не знаю як у вас буде, а у нас прибирали дуже погано.
Пам'ятаючи, що було у Львові минулих вихідних - я б нікуди не їхав на вашому місці без великої потреби. Сидіть вдома, пийте щось приємне і милуйтеся снігопадом
спасибо. в субботу планировал на житомир к родителям. отложил на следующие выходные.
спасибо. в субботу планировал на житомир к родителям. отложил на следующие выходные.
Ну і правильно. Мала лі як воно позамітає, а на трасі застрягнути ніфіга не весело