почитав це все, подивився на перекачаних бабів типу опудало мускулисте-) Борщов певно просто тролить всіх
вести спортивний і активний спосіб життя для жінки це одне,а тягати залізо зовсім інше, це не властиво жінці та й не зовсім корисне для чоловіків заняття,в плані саме нарощування маси,а особливо за допомогою дієт і всяких добавок я не зовсім маю відношення до спорту як такого, та й вік вже не той для справжнього чоловіка в фізичному аспекті важливі такі х-ки як швидкість, витривалість, сила
гори спортзальних мускулів це так, хоббі
після служби я трішки займавсь в залі, були нормальні показники по приросту маси та ваги штанги але швидкість вже стала не та, хоча й вік не той
покажіть мені бодібілдера який зможе в повному екіпі стрибунти з парашутом, пробіти марш-кидок вночі на 10-15 км і далеко не по стадіону,повернутись на туж відстань назад, та й не сідати їсти в процесі цього 3 рази і який досконало володіє рукопашним боєм, пропливає 3-5 км і тп про знущання над собою всякими вправами з залізом та добавками, щоб маса збільшувалась взагалі мовчу на піку форми при рості 190 см вага була 100 кг (25-30 раз підтягування на перекладині, 100м в районі 11 сек, так звані "кроси" були і в снігах і в пісках і лісах) потім набрав масу в тренажерному залі трішки зараз зі спорту плавання, волейбол деколи, гантелі,турнік і тп вага 105 кг КМС по кіокушинкай та боєвому самбо
біг, плавання, турнік, правильне харчування, відпочинок та секс жінка має бути жінкою-)
.
покажіть мені бодібілдера який зможе в повному екіпі стрибунти з парашутом, пробіти марш-кидок вночі на 10-15 км і далеко не по стадіону,повернутись на туж відстань назад, та й не сідати їсти в процесі цього 3 рази і який досконало володіє рукопашним боєм, пропливає 3-5 км і тп про знущання над собою всякими вправами з залізом та добавками, щоб маса збільшувалась взагалі мовчу
У Вас наверно много знакомых, которые смогут это осилить и без железок?
Борщов А.Н. а вот скажи эти растяжки у нее из-за тренировок?
Не вижу.Вижу сосудистую сетку и расширенные сосуды-вполне нормальное явление для тяжело тренирующихся атлетов..Часто тренирует эту часть тела и усиленный кровоток их сильно расширил,плюс не очень сильные и эластичные стенки сосудов. попьет аскорутин и через некоторое время они сузятся и практически не будут видны.
У нее на опе таки растяжки, и никуда они уже не денутся Вот такой вот "идеал"
Такие растяжки бывают у девочек 13-14 лет в период активного роста. Грубо говоря, кожа не успевает за костями. Ни от чего не зависит, чистая генетика.
...
Не вижу.Вижу сосудистую сетку и расширенные сосуды-вполне нормальное явление для тяжело тренирующихся атлетов..Часто тренирует эту часть тела и усиленный кровоток их сильно расширил,плюс не очень сильные и эластичные стенки сосудов. попьет аскорутин и через некоторое время они сузятся и практически не будут видны.
У нее на опе таки растяжки, и никуда они уже не денутся Вот такой вот "идеал"
Такие растяжки бывают у девочек 13-14 лет в период активного роста. Грубо говоря, кожа не успевает за костями. Ни от чего не зависит, чистая генетика.
ТА я знаю Но вот Юра уверен что железо делает женщину идеальной
И что? Эти фотки уже все видели, да и вряд ли бы они были б в инете если бы Даша сама этого не хотела
на вопрос отвечу - хожу, но не так фанатично как ты
А на второй вопрос?..
понимаешь в чем дело , я равнодушна ко всей критике , черный пиар тоже пиар я очень рада что мои всем покоя не дают и подымают рейтинг кликов фотографу
Я так понимаю , сала на боках столько же , как и на тех фото- да?
ТА я знаю Но вот Юра уверен что железо делает женщину идеальной
Юра человек своеобразный. У него всё просто, попил лекарство и всё прошло. Мой ребёнок за одну зиму вырос см на 14, и растяжки были чудовищного багрового цвета. Что я только не делала, представить не можешь, массаж научилась делать на уровне профи. Сейчас почти не видно. Нужно учесть, что девочка не сидела у компа, а пять дней в неделю каталась и вполне серьёзно, плюс каждый день час балета и так далее, то есть спорта, в лучшем смысле, хватало. Говорить легко.....