Подскажите, кто знает, свежую информацию по состоянию дороги на Измаил от Одессы. Мне ехать 11-го числа, а слухи -не обнадеживающие! Всем заранее благодарен!
Подтверждаю - дорога убитая напрочь. Кое-где ямы залепили кое-как, но местами буквально как после бомбёжки. Правда я не в Рени ехал, а в Вилково, но большая часть дороги совпадает. Причём дорога через Затоку такая же. Был там 1-4 мая.
От Одессы до Татарбунар норм, ямы встречаюся не большие и днем спойкойно обьезжаемо, от Татарбунар беда, ехать только днем и сильно не лететь, а то можно и колеса там пооставлять, местами ямы на всю ширину и глубиной в колесо. На развилке ушел на Измаил. Инфа на 30-е апреля, может что и полатали
Ям до біса багато. Потрібно їхати уважно. Є місцями свіжі латки, які вже провалені неслабкими такими проваллями. Це в основному між нашими прикордонними пунктами. Але після бетонки в Миколаївській області Одеса-Рені на ділянці Одеса- Білолісся не викликала особливих зауважень. Мене навіть ауді А5 обганяла попри ями. А ось від Білолісся до Татарбугар дороги немає колійність глибиною чи не пів метра. За Татарбунари я не їздив.
Вернулся с Вилково. От Одессы до таможни ну до Днестра дорога как для наших условий вполне нормальная. Латаная мнутая но ехать можно 90-100 без проблем. Дальше за Днестром до Татарбунар местами нормальная местами убитая. Встречаются отдельные ямы здоровенные посреди ровного участка. Дальше за Тарабунарами и до поворота на Вилково дорога уже сделана а что дальше в сторону Измаила не знаю т.к. ехал на Вилково. От трассы до Вилково дороги нет. Убитая полностью. Ехал по грунтовке проходящей паралельно.
Добавилось ремонтов, снимают верхний слой асфальта. Полностью останавливают потоки машин и пускают частями. На участке Одесса - Спасское 5 отрезков с ремонтами, из них 2 почти сделаны (Монаши около 1 км, за Татарбунарами до Спасского кладут верхний слой асфальта, км 10-15 наверное) Остальная дорога как всегда жесть, местами едешь по обочине, местами вытормаживаешься в ноль.
Президент України заявив про те, що ведуться переговори про будівництво моста через Дунай, який з'єднає Україну і Румунію. Про це він сказав під час робочої поїздки в Одеську область, повідомляє УНІАН. Після ознайомлення з ходом ремонтних робіт на автодорозі державного значення М-15 Одеса-Рені, Порошенко поінформував, що даний проект є лише частиною великого міжнародного проекту. "Ми ведемо переговори з румунською та болгарською сторонами про спорудження мостe через річку Дунай. Були відповідні зустрічі з президентами цих країн, на яких, зокрема, розглядалося і дане питання. Новий міст не тільки забезпечить транзит українських товарів, а й сприятиме потужному розвитку інфраструктури туристичного бізнесу", - заявив президент. Раніше ЦТС повідомляв, що на трасі Одеса-Рені відремонтовано вже 12 з 17 ділянок, або 65 кілометрів дорожнього полотна. "Буквально вчора виділено ще 54 млн гривень на ремонт цієї траси", - сказав Порошенко під час ознайомлення з ремонтними роботами на 31-му кілометрі траси. Зі слів керівника Одеського облавтодору Олега Вариводи, гарантійний термін якості траси Одеса-Рені після ремонту становитиме 10 років. "22 сантиметри становить основа дороги і ще 20 сантиметрів - асфальтове покриття. Раніше товщина "підкладки" становила всього 5 сантиметрів і ще стільки ж - асфальтове покриття. Цілком здати трасу в експлуатацію плануємо до кінця року", - сказав Варивода. Як повідомлялося, на повне завершення ремонту запланованих 134 кілометрів автотраси Одеса-Рені потрібен ще 1 млрд гривень. Раніше в матеріалі "Дороги ганьби. Чи з'явиться в Україні траса імені Саакашвілі", ЕП писала про те, що дана траса є однією з найскладніших і найнебезпечніших в Україні. Планувалося, що всього по 19 лотам, на які розділили трасу відремонтують трохи більше 80 кілометрів дороги. Загальна вартість робіт складе близько мільярда гривень.
В ответ на: Раніше ЦТС повідомляв, що на трасі Одеса-Рені відремонтовано вже 12 з 17 ділянок, або 65 кілометрів дорожнього полотна. "Буквально вчора виділено ще 54 млн гривень на ремонт цієї траси", - сказав Порошенко під час ознайомлення з ремонтними роботами на 31-му кілометрі траси.
может и были хуже дороги, но я не видел, это была самая плохая дорога, при любой возможности все ехали полями, пашней, степью - только не по дороге
Может это и не заслуга только Михо, но дорогу делают и делают реально круглые сутки думаю до зимы могут успеть если Порошенко добавит бабла, то может хватит и всю дорогу привести в хорошее состояние для бессарабии это перемога 100%