КМК, дело было как в анекдоте. Нашли 3 мужика бутылку, вроде бы с водкой, да вот беда - стакан только один. Придется пить по очереди. Первый выпил - упал замертво, второй посомневался, выпил - упал замертво. Третий налил, оглянулся, заорал "ПОМОГИТЕ!!!" и выпил.
F@Z@ 17.05.2013 09:20 пишет: Просыпаюсь в 3:45 от дикого крика. ПОМОГИТЕ!!!. Я в шоке, думал опять пьяная молодежь. Да нет смотрю время 3:45, а мужик кричит. Подрываюсь к окну (действие происходит во дворе) нефига не понятно, возле последнего подъезда вроде кто то есть видно потому что дом угловой. Я хватаю телефон и звоню в ментовку. Не сразу понял почему была тишина. Потом раздался выстрел и 2е людей разбежались. Во дума афигеть. Опять сбрасываю и набираю ментов. И тут менты просто превзошли все ожидания (вернее система связи номер вызова 102). Гудок. Отвечает робобаба. "Здравствуйте. Вы позвонили в милицию города Киева. На данный момент нет свободных операторов ожидайте." дальше тишина, ждал минут пять так и никто не взял трубку. Ну это меня просто убило. Потом вроде за окном успокоилось. попыток дозвонится в милицию больше не делал. Вот такое доброе утро на Княжем затоне было.
как то днем пыталась дозвониться им по поводу неработающего сфетофора, дозвонилась раза с пятого. Еще тогда подумала что если в этот момент меня убивали бы, то таки убили бы
кагбе тривожна кнопка прив"язується до певної адреси, навряд чи вони будуть приймати по дорозі до тебе всіх буйних.
А что тогда означает табличка на учреждениях: тут можна зробити терміновий виклик міліції или что-от в єтом роде ?
Это означает, что в этом учреждении есть кнопка вызова наряда ГСО и этой кнопкой могут воспользоваться не только сотрудники данной организации но и по идее любой обратившийся к ним гражданин
Все-таки хтось додзвонився, бо міліція приїхала хвилин через 5-10 після того як 2 крадія втікли. А поранений чоловік біля під"їзду стогнав і просив про допомогу. Міліціонер почав фотографувати його, потім приїхала швидка. Тільки чомусь поїхали вони аж о 4-30, міліція, а за нею слідом швидка, а до цього машини дуже довго стояли в дворі. Вже не потрібна була допомога пораненому? Я в сусідньому будинку живу, теж о 3-45 не вдалося додзвонитись в міліцію. Ще вражає, що на чорному виході сусіднього працюючого L"KAFE стояли люди, які тільки спостерігали. Чи не звідти він йшов? В цьому будинку вночі є корнсьежка? Бо ще якась жінка голосно сварилася там потім. Вранці місце, де лежав поранений було сильно замито водою. Але все одно плями залишились. Так що не дуже то заспокоїлось... Страшний ранок... Виявляється, небезпечний район у нас. Шукаючи щось про цю подію в інтернеті, тільки цей форум знайшовся...
[*****],Харьковський -место криминальных разборок.То на Ревуцкого стреляют,то машину подорвали возле кафе (в ППС вроде),то на Осокорках убили мужчину,Каддилак угнали там же..
femme 17.05.2013 23:45 пишет: Все-таки хтось додзвонився, бо міліція приїхала хвилин через 5-10 після того як 2 крадія втікли. А поранений чоловік біля під"їзду стогнав і просив про допомогу. Міліціонер почав фотографувати його, потім приїхала швидка. Тільки чомусь поїхали вони аж о 4-30, міліція, а за нею слідом швидка, а до цього машини дуже довго стояли в дворі. Вже не потрібна була допомога пораненому? Я в сусідньому будинку живу, теж о 3-45 не вдалося додзвонитись в міліцію. Ще вражає, що на чорному виході сусіднього працюючого L"KAFE стояли люди, які тільки спостерігали. Чи не звідти він йшов? В цьому будинку вночі є корнсьежка? Бо ще якась жінка голосно сварилася там потім. Вранці місце, де лежав поранений було сильно замито водою. Але все одно плями залишились. Так що не дуже то заспокоїлось... Страшний ранок... Виявляється, небезпечний район у нас. Шукаючи щось про цю подію в інтернеті, тільки цей форум знайшовся...
Во блин как все серьезно, Тоже слышал что консьержка матюкалась, но крови не видел на асфальте. Чел хоть жив? Причина разборки воровство или как всегда пьяна сволота из Лкафе вылазила?
Крадіжка. Бо той чоловік кричав: "Ви чому в кармани мені лізете?!" А ворюга у відповідь: "Ти мені палець зламав!" Професіонали діяли. Мабуть, в кафе підкараулили. А вистрілив здається хтось зі сторони щоб налякати, але вони спокійно трусили кармани далі, перемовляючись з потерпілим. Мабуть, потім порізали його, знали, коли може приїхати міліція. Спочатку спокійно відходили по двору, а як зайшли в арку - побігли. З машиною з міліцією встигли розминутись. Але той чоловік сам вже не встав, лікарі з швидкої заносили його в машину, яка приїхала досить швидко, але чомусь ще хвилин 20 потім стояла у дворі, поїхала за міліцією. Дивує поведінка консьєржки, якщо це вона була, яка обругувала потерпілого, коли він ще міг розмовляти, кричала йому: "Ти ніхто!" Знала потерпілого? Мене теж хвилює, чи залишився він живим?! В нас багато нічних кафе поруч, мабуть, там і караулять злодюги. Не на вулиці ж вони на нього напали. І працівники кафе все чули і бачили! Але не допомогли.
femme 18.05.2013 11:20 пишет: Крадіжка. Бо той чоловік кричав: "Ви чому в кармани мені лізете?!" А ворюга у відповідь: "Ти мені палець зламав!" Професіонали діяли. Мабуть, в кафе підкараулили. А вистрілив здається хтось зі сторони щоб налякати, але вони спокійно трусили кармани далі, перемовляючись з потерпілим. Мабуть, потім порізали його, знали, коли може приїхати міліція. Спочатку спокійно відходили по двору, а як зайшли в арку - побігли. З машиною з міліцією встигли розминутись. Але той чоловік сам вже не встав, лікарі з швидкої заносили його в машину, яка приїхала досить швидко, але чомусь ще хвилин 20 потім стояла у дворі, поїхала за міліцією. Дивує поведінка консьєржки, якщо це вона була, яка обругувала потерпілого, коли він ще міг розмовляти, кричала йому: "Ти ніхто!" Знала потерпілого? Мене теж хвилює, чи залишився він живим?! В нас багато нічних кафе поруч, мабуть, там і караулять злодюги. Не на вулиці ж вони на нього напали. І працівники кафе все чули і бачили! Але не допомогли.
Надо было выйти помочь раненому, видел как разбегались люди, но думал все будет ок. В прошлом году ночью тушил возле дома Терисо, а вот сейчас чего-то не спустился, стыдно.
Ти б не встиг, вони дуже швидко діяли. Тому й думаю, що професіонали. І міліція приїхала швидко, а за нею швидка хвилин через 5-10. Міліціонер стояв, курив, чекаючи швидку. Мабуть, нічим допомогти не міг. Швидка не змогла під"їхати близько, то лікарі повискакували з машини і бігли до потерпілого. Це хіба що охорона кафе могла допомогти, ще коли ті нападали на нього. А один проти двох зі зброєю - не дуже то допоможеш.
Ugo Chaves 18.05.2013 14:32 пишет: Мужик за окном кричал "помогите!", а ТС вместо того, чтобы помочь, начал ментов вызывать. Где логика?
Ану, расскажи как помочь? Внимательно выслушаю на будущие. И так вводные: 1. 16 этаж, противоположный подъезд с другого конца 2. 4 часа утра (темно, видно только силуэт и не факт что это тот кто кричал) 3. Ты сонный в трусах 4. Как правильно прыгать с 16 этажа что бы помочь, я бы это хотел услышать.
WOLF_S 18.05.2013 18:18 пишет: вот как легализуют травматы тогда и мона спуститься и помочь.А бежать с голыми руками на нож/пистолет-пускай кто нибудь другой помогает.