Хочу повідомити форумчанам, що на 2й квартал (термін початку путівки - до 30 червня) соцстрах роздає велику кількість пільгових путівок. У нас маленька організація, вже 4 особи з'їздили, і все одно телефонують і пропонують додатково (раніше давали 2 на рік і все). Так що хто ще не визначився, куди поїхати у червні, можна спробувати отримати путівку від соцстраху за 20% вартості. Ваша організація має сплачувати внески, тобто з/п має бути біла (нехай і маленька). Конкретно мені пропонували у Печерському районі, але є підозра, що подібна ситуація по всьому місту.
а мені на роботі сказали, що декретним мамнькам путівка не надається хоча, саме в період декретної відпустки найпростіше поїхати кудись з дітьми на 21 день + тому, що в період роботи в нас керівництво якось не дуже радіє, отримавши заяву на відпустку строком на 3 тижні, робляться такі очки такі мордочки , а тоді ось так пальчиком і усьо, в сад
У нас тоже на работе докинули этих путевок дополнительно (в Крым и Карпаты).
а мені на роботі сказали, що декретним мамнькам путівка не надається
спроси их на основании чего они такое решили
Я точно не знаю. Зателефонуйте в свiй районний (тобто за мiсцем району роботи) соцстрах. Можуть на роботi й брехати. Тут питання, чи вважати людину у вiдпустцi по догляду за дитиною застрахованою особою.
а мені на роботі сказали, що декретним мамнькам путівка не надається хоча, саме в період декретної відпустки найпростіше поїхати кудись з дітьми на 21 день + тому, що в період роботи в нас керівництво якось не дуже радіє, отримавши заяву на відпустку строком на 3 тижні, робляться такі очки такі мордочки , а тоді ось так пальчиком і усьо, в сад
мне в жовтень давали
Лен, а вот если такое. У мужа раньше на работе девочка была, которая этими вопросами занималась, и он меня так отправлял отдохнуть вместо себя на выбор чуть не в любую точку Украины. А сейчас новая ничо делать не хочет, обращался несколько раз с просьбой огласить список, но она морозится. Он может сам где-то узнать, что предоставляют их компании?
Я не знаю как в Киеве, но в Киево-Святошинском районе за последние 3-4года постоянно получаем такие путевки, проблем нет никаких вообще
Якщо в нього бIла з/п, вiн може сам пiти в районний соцстрах за мIсцем роботи (бажано знати код ЗКПО органiзацiї, бо за назвою будуть довго шукати). Розкажуть. Нашi тiтоньки часто самi йдуть й домовляються, керiвник тiльки пiдпис ставить.
Белая, конечно! И ЗКПО он знает. Останется узнать районный соцстрах Лена, спасибо А я и не знала, пропустила в этом году поездку, теперь и не получится, но хоть знать буду.
мне на работе сказали: " деток до 4 лет санатории на принимают, а вы ж одна не поедете"
Девочки помогите советом. Как получить мне путевку через соц страх. Есть муж частный предприниматель,платит налоги( но числится один). Позвонила в соц страх ему могут дать путевку, но он не сможет поехать. Я сейчас в декрете естественно на работе никто мне путевку не даст. Возможно ли как то через мужа получить путевку, может быть оформиться по договору или ничего сделать нельзя.Спасибо за ответы.
Оформитися по договору=заплатити всі податки хоча б з мінімальної з/п за місяць (і ще треба, щоб путівка потрапила в один місяць), а це більше 500 грн. Нашим співробітникам взагалі давали подвійні путівки, тобто - на чоловіка+дружину. Ще вони роблять всілякі трансформування, наприклад, одну путівку на 21 день трансформують в сімейну на 12 днів на 2-х. Вам треба особисто підійти в цей фонд і на місці поговорити.
Маладца. В фонде соцстраха как раз таких и ждут. Это ж как сыр в мышеловке. Возьмет такой ЧП путёвку на жену или декретчицу, а через пару месяцев к нему гости с проверкой. И заберут все, якобы полученные, льготы с лихвой. Это если даже не учитывать, что в полной цене путёвки уже сидят откаты, и если их вычистить то реальная цена будет примерно равна той части, что и так оплачивается.
реальная цена будет примерно равна той части, что и так оплачивается.
Трускавець на 21 день за 1000 грн. з харчуванням і проживанням, не кажучи вже про лікування? Не смішить. По-друге, формулювання "декретчиця" дуже розмите. Я підозрюю, що мова йде про "відпустку по догляду за дитиною", під час якої ніхто не забороняє працювати на неповний робочий час і мати всі переваги застрахованої особи.
До речі, згідно цієї консультації особи, що знаходяться у відпустці по догляду за дитиною до з-х років, є платниками ЄСВ, але звільняються від його сплати. Відповідно як платники ЄСВ вони є застрахованими особами і мають право на путівки за місцем основної роботи.