ДТП у січні, суд у лютому, відремонтувався за свої у березні, усі папери віддав на початку квітня. Затримка була більше через те, що у мене не було часу займатися цією справою, страхова поводилася напрочуд адекватно. Незалежний експерт - взагалі професіонал своєї справи, якби я його послухав і перевірили би ходову сума до виплати була б ще більша. Але з урахування "гаражного" ремонту того що "на скорость не влияет" і ходової у офіціала, нарахованої суми відшкодування (14 тис.грн) як раз вистачило на ремонт того що відмічено експертом та того, що одразу не вилізло під час огляду.
3 місяці "з останнього папірця" минуло тиждень тому. Страхова, у квітні сказала 15-90 днів. В черевні - чекайте 90 днів, на початку липня - на протязі липня, зараз каже - кінець липня - серпень. Тобто звичайна казка про білого бичка. Страхова у винуватця була та сама, що і у мене. Страхова не з розряду "300 гривен знижки".
Назву не називаю виключно зі своїх особистих інтересів, бо мені "обіцяли допомогти". Але почитав відгуки на форумах про страхові, виявляється така практично всюди.
Даже не из разряда "300 грн. скидки" есть компании задерживающие выплаты.
у вас все доки сданы все экспертизы проведены(можно в страховой узнать либо у убытчиков либо у менеджера у которого брали полис)? - просто морозятся и кормят завтраками?
Документи всі здані, колл-центр вже 2 місяці каже, що вони стоять на виплату. Навіть визнає, що 90 днів минуло 2 липня. Але конкретну дату виплати назвати не може. Як вже сказав називати страхову поки що не буду, відгуки про неї почитав. Саме по ОСАГО вони платять в такому режимі далеко не першій рік , читав про затримки на півроку.
Daugava 09.07.2013 11:05 пишет: ДТП у січні, суд у лютому, відремонтувався за свої у березні, усі папери віддав на початку квітня. Затримка була більше через те, що у мене не було часу займатися цією справою, страхова поводилася напрочуд адекватно. Незалежний експерт - взагалі професіонал своєї справи, якби я його послухав і перевірили би ходову сума до виплати була б ще більша. Але з урахування "гаражного" ремонту того що "на скорость не влияет" і ходової у офіціала, нарахованої суми відшкодування (14 тис.грн) як раз вистачило на ремонт того що відмічено експертом та того, що одразу не вилізло під час огляду.
3 місяці "з останнього папірця" минуло тиждень тому. Страхова, у квітні сказала 15-90 днів. В черевні - чекайте 90 днів, на початку липня - на протязі липня, зараз каже - кінець липня - серпень. Тобто звичайна казка про білого бичка. Страхова у винуватця була та сама, що і у мене. Страхова не з розряду "300 гривен знижки".
Назву не називаю виключно зі своїх особистих інтересів, бо мені "обіцяли допомогти". Але почитав відгуки на форумах про страхові, виявляється така практично всюди.
Тому просто голосовалка
Камрад, тебе деньги получить, или страховиков отыметь? Если первое, то узнаем имя гендира страховой и пишем на его имя письмо, в котором юридическим языком объясняем что по закону какбе сроки выплаты - один месяц с момента подачи последней бумаги, а этот самый месяц закончился два месяца назад, и если они не пошевелятся, ты будешь обращаться в суд с требованием выплаты страховки + пени. Копию письма на всяк случай сохрани и отправляй заказным с уведомлением. В 90% случаев помогает сразу.
Если тебе интересно их еще и отыметь, то сначала пишем письмо (на всяк случай обычное и электронное), с вопросом о статусе рассмотрения твоего дела. По идее они отпишут, что мол рассмотрели, утвердили, поставили в очередь на выплату: ждите. Повторяем операцию с промежутком в месяц в течение 3-6 месяцев. После этого берем накопившиеся письма и идем в суд. Где радостно отсуживаем деньги за ремонт и пеню, размер которой к этому времени может вполне себе сравнятся, а то и превысить стоимость ремонта авто. Все честно и законно.
Про себя: 3 выплаты, одну выколачивал через письмо гендиру, вторую заплатили сразу через неделю, третью платила МТСБУ, вложились в месяц.
Мені б гроші отримати. Тягатися по судам часу нема. Почитав відгуки про страхову, бачу, що платять тільки після того, як клієнт починає вимагати письмову відмову. В принципі, абсолютна "нормальна" практика для нашої країни . Репутація пофіг, Лист вже підготував (шаблонів в інтернеті до біса), дам завтра своїм юристам почитати. Найнеприємніше в цьому моменті, що мій банк співробітничав з ними кілька останніх років і у мене особисто 4 останніх страховки саме від цієї компанії. Зараз банк згортається в нуль, співробітництво звичайно теж, тому уся багатолітня співпраця до