Мій молодший брат сьогодні вранці о 8 ранку упетляв з дому разом з велосипедом і досі не повернувся. Його телефон поводиться дивно: він не поза зоною, а постійно зайнятий.
Він катається на червоно-білому Kellys Madman Expert з білими колесами, вилка Fox. Сам зросту близько 175 сантиметрів, одягнений у сіро-білу форму Келліс, шолом темно-сірий. Погано чує, погано говорить (він слабочуючий).
Я сподіваюся, що він поїхав на велотрасу в районі Боярки і десь там заблудився, пробився, поламався. І зараз добирається додому. Але достовірно напрямок і дистанція запланованої поїздки не відомі.
Питання до автомобілістів: хтось бачив сьогодні схожого велосипедиста у незвичайних ситуаціях?
Дякую за увагу.
А є хоча би приблизний або ймвірний маршрут по якому він може їхати?
якщо у них сьогодні змагання то може кататись довго. Є зайомий котрий постійно катається довго. Тим більше не 10 років братові.
8 ранку упетляв з дому разом з велосипедом
Я в 17-ть лет вышел мусор вынести, вернулся через три дня Мобилок тогда не было
приїхав.
Дякую ще раз за увагу, подробиці трішки пізніше.
приїхав.
Дякую ще раз за увагу, подробиці трішки пізніше.
Ну ты и напугал блин ,а Славе выдать по полной за такие прикатки трассы
ну ты даешь!
Так и переживали меньше
Мне отец рассказывал: года через четыре после войны, лет в 12, решили они с младшим братом (8 лет) в море покупацца (100км). Залезли в попутку, покупались, переночевали у какойто бабульки, потом назад то повозкой, то пёхом, ещё разок заночевали в поле - иничо
Нето, шо мобилок, а и тилипонов особо небыло
Знакомый за хлебом вышел, вернулся через неделю... Оказывается - встретил знакомых, выпили по пиву, те говорят - мы на машине, поехали на море... Короче, в Затоке они были. Жена в панике, нигде мужа найти не может, никто не знает, никто не видел. Через неделю это чудо явилось...
Знакомый за хлебом вышел, вернулся через неделю... Оказывается - встретил знакомых, выпили по пиву, те говорят - мы на машине, поехали на море... Короче, в Затоке они были. Жена в панике, нигде мужа найти не может, никто не знает, никто не видел. Через неделю это чудо явилось...
дебил, чё
дебил, чё
Чё сразу дебил... Может свободный художник например...
дебил, чё
Чё сразу дебил... Может свободный художник например...
Та не, таки дебил. Художник, он без жены и нахфиг не нужен никому - пусть хоть на год пропадает. А так, здоровье супруги на пару лет подкосил.
...
дебил, чё
Не, ну я на следующий день позвонил домой. Ещё вспомнил, у же в 19-ть лет провожал коллег на трёхдневный симпозиум пионэрвожатых и сам уехал
Ну що вам сказати.
Брат поїхав на 200 кілометрів, Васильків-Боярка і так далі. Не сам, з другом. Телефон розрядився, тому не написав і не подзвонив. У друга на телефоні немає грошей. Два сапога пара.
Помилку свою усвідомлює, пообіцяв, що таке не повториться. Я йому виписав прочуханок і наказав писати перед виїздом е-мейл мені і мамі, куди, з ким, коли фініш і так далі. І ще наказав, щоб у поїздки більше 100 км брав з собою зарядку для телефона.
Не, ну я на следующий день позвонил домой.
Тогда не засчитывается У знакомых знакомых дочь в халате и тапочках вышла мусор выносить - и вернулась то ли через неделю, то ли через две Вроде как папаша ее за это потом жестоко наказал, так что из дома долго еще не могла выйти
І ще наказав, щоб у поїздки більше 100 км брав з собою зарядку для телефона.
Или вторую заряженную батарейку, потому как если где-то в чистом поле - все равно зарядить будет негде.
подари ему зарядку от солнечных батарей
І ще наказав, щоб у поїздки більше 100 км брав з собою зарядку для телефона.
Или вторую заряженную батарейку, потому как если где-то в чистом поле - все равно зарядить будет негде.
У меня в детстве на велике вообще был генератор
Телефон розрядився, тому не написав і не подзвонив. У друга на телефоні немає грошей. Два сапога пара.
а свою симку в заряженный тел друга вставить не? попросить прохожего позвонить за 5грн не? главное желание