DimaA6_ABC 31.05.2022 09:42 пишет: Щось ВОГ останніми днями взагалі не радує, "пальне відсутнє" в Києві майже скрізь. При тому, що в інших мережах дизель з'являється у вільному продажу.
не хотят платить за фрахт, ну и ADR стоит в общей очереди
DimaA6_ABC 31.05.2022 09:42 пишет: Щось ВОГ останніми днями взагалі не радує, "пальне відсутнє" в Києві майже скрізь. При тому, що в інших мережах дизель з'являється у вільному продажу.
Не дні, а тижні, третій тиждень пішов, як гоняюсь за звичайним ДП щоб талони використати.
DimaA6_ABC 31.05.2022 09:42 пишет: Щось ВОГ взагалі не радує, "пальне відсутнє" в Києві майже скрізь. При тому, що в інших мережах дизель з'являється у вільному продажу.
не хотят платить за фрахт, ну и ADR стоит в общей очереди
Не останніми днями, а с момента войны полностью провалили продажи, нас...и на корпоративных клиентов, анулировали старые талоны (меняйте с доплатой), новые купили - хрен отоваришь. Свволота, потеряли кучи клиентов...
opexkiev 02.06.2022 06:34 пишет: Ну так зараз їм не так важливо - клієнти на паливо шикуються у черги самі.
Тому що попередню оплату на талони взяли на початку минулого місяця і перестали завозити (чи не хочуть чи не можуть)... народ намагається отоварити ті талони. Я таких ДИКИХ черг на жодній АЗС не бачив! (Сьогодні на радужній черга починалась від скаймола).
opexkiev 02.06.2022 06:34 пишет: Ну так зараз їм не так важливо - клієнти на паливо шикуються у черги самі.
Тому що попередню оплату на талони взяли на початку минулого місяця і перестали завозити (чи не хочуть чи не можуть)... народ намагається отоварити ті талони. Я таких ДИКИХ черг на жодній АЗС не бачив! (Сьогодні на радужній черга починалась від скаймола).
Вчора на Заболотного та на Ак.Глушкова завезли соляру, так черги просто ппц... і самі фури. Певно талони отоварювали.
Вчора на Заболотного та на Ак.Глушкова завезли соляру, так черги просто ппц... і самі фури. Певно талони отоварювали.
З 03.06.2022 р. відпуск пального дозволений виключно в бак авто, відпуск пального в каністри можливий тільки для спецтранспорту за окремим погодженням. ⠀20 л пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності номера телефону, на який зареєстрована картка лояльності PRIDE. 40 л пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності застосунку PRIDE за QR-кодом із цього застосунку. Завантажити на телефон застосунок PRIDE і пройти там реєстрацію ви можете в будь-який момент (лінк: https://myapp.wog.ua/) 40 л пального на добу - при отоваренні пального, придбаного заздалегідь на гаманець PRIDE. ⠀ Слід зазначити, що заправка однієї автівки з кількох карток PRIDE за один візит заборонена
Обговорювання газонокосарок та іньший флуд припиняємо, нагадаю, що у цій гілці обговорювання мережі ВОГ. Просто прийміть ситуакцію віскового стану такою, як вона є.
Посмотрел сейчас - нигде дизеля на ВОГ нет, даже по талонам/картам, бензин примерно на 2/3 заправок есть Похоже, ситуация развернулась в обратную сторону с наличием у них бензина и дизеля, раньше вроде дизеля больше было
Vodnik 06.06.2022 15:09 пишет: Посмотрел сейчас - нигде дизеля на ВОГ нет, даже по талонам/картам, бензин примерно на 2/3 заправок есть Похоже, ситуация развернулась в обратную сторону с наличием у них бензина и дизеля, раньше вроде дизеля больше было
якщо нема в додатку - це ще не підтвердження, що немає на АЗС.
Ну я на сайте смотрел, не в приложении Но ездить по всем АЗС Киева проверять тоже ведь не будет никто И было бы неплохо, конечно, чтобы хотя бы пару АЗС в разных концах Киева выделили бы только для отоваривания талонов и карт без возможности покупки за наличку
Vodnik 06.06.2022 16:18 пишет: Ну я на сайте смотрел, не в приложении Но ездить по всем АЗС Киева проверять тоже ведь не будет никто И было бы неплохо, конечно, чтобы хотя бы пару АЗС в разных концах Киева выделили бы только для отоваривания талонов и карт без возможности покупки за наличку
а чому це талони і карти повинні бути в пріоритеті перед готівкою?
Vodnik 06.06.2022 16:18 пишет: Ну я на сайте смотрел, не в приложении Но ездить по всем АЗС Киева проверять тоже ведь не будет никто И было бы неплохо, конечно, чтобы хотя бы пару АЗС в разных концах Киева выделили бы только для отоваривания талонов и карт без возможности покупки за наличку
аргумент: бо в мене талон не достатній
Не, поки у мене були талони то можна було. А тепер у мене талонів нема. То вже не треба, вважаю
Не, поки у мене були талони то можна було. А тепер у мене талонів нема. То вже не треба, вважаю
нє, ну в тебе три зірки на автоюа, думаю повинні пускати на окрему колонку без черги тричі на місяць
В каком приоритете, если написано "хотя бы пару АЗС"?
В каком приоритете, если написано "хотя бы пару АЗС"?
а можна "хоча б на одній АЗС поближче до мого дому" мене будуть пускати без черги, бо мені ну дуже-дуже треба? тільки на одній, на решті - без будь якого пріоритету
А причем здесь "пускать без очереди"? Я же не предлагаю с талонами и картами пускать без очереди (несмотря на то, что это было бы логично, так как человек с талонами или картой уже купил это топливо, а не только собирается это сделать) Таким образом очереди остаются, но они разделяются и каждая из них, соответственно, становится меньше Как и если разделить АЗС на торгующие дизелем и бензином У ВОГа достаточно АЗС парами находятся рядом через дорогу
Наверное, они эту тему читают - вчера ближе к вечеру дизель таки стал появляться на ВОГе, а также на сайте написано, что одна из АЗС на Броварском проспекте (в сторону Броваров) отпускает 95-й и дизель только по талонам и картам Ближе к комендантскому часу увидел на сайте, что появился дизель обычный и Мустанг на Днепровской набережной, которая с 5 утра работает, в сторону моста Патона А мне как раз в 6 утра надо было малого на военку на стрельбы везти Решил в 5 выехать, заехал на заправку в 5.07, было штук 10 джипов/бусов уже передо мной, 2 фуры и 2 маршрутки Через 15 минут уже заправился Мустангом Сейчас уже на сайте написано, что дизель только для спецтранспорта, Мустанг еще остался
Заправился пару недель назад на ВОГе. Оплатил 20 литров, которые не влезли в бак. Сдачу ВОГ присвоил, возврата на банковскую карту до сих пор нет. Меня терзают смутные сомнения.