В мене 2,50 на бензин/дизель та 1,50 на газ. Через додаток Таксі UA пропонують 5,00 на бензин, 4,00 на дизель, 2,50 на газ. Але як вони фільтрують "таксистів" так і не зрозумів поки що.
З березня Вог дає - 3 грн, + 1 грн бонусів.
Не знайшов Мені зараз пропонує на бензин 3грн бонусами (не діє в онлайн магазині) і якісь знижки на їжу. Це все.
Може це якась персональна акція чи десь воно заховане . Додаток оновив - все одно, не має.
Воно в мене висіло в персональних акціях до 28.02.2023. 01.03. показало акцію -3 грн. + 1 грн. бонусами, і в кінці дня зникло з персональних акцій. (( Але я заїхав залив 10 літрів і в чеку воно спрацювало. А в додатку 0 інфи ні про акції, ні про бонуси. (
а мне пришла "акция" -1 грн/л на любое топливо
Це доводить, що пропозиції персоналізовані. Щойно спитав у знайомого, каже у нього з акцій тільки -15% на хотдогі, а на паливо взагалі нічого немає.
Наразі їх конкурент з теж зеленою вивіскою виглядає найбільш цікавим по цінам
а мне пришла "акция" -1 грн/л на любое топливо
Це доводить, що пропозиції персоналізовані. Щойно спитав у знайомого, каже у нього з акцій тільки -15% на хотдогі, а на паливо взагалі нічого немає.
Наразі їх конкурент з теж зеленою вивіскою виглядає найбільш цікавим по цінам
Так і я про що. В мене в додатку з пропозицій теж тільки 15% на хотдоги, а по факту і -3 і нарахування 1 грн бонусів. Х-з що вони там курять(
Воно в мене висіло в персональних акціях до 28.02.2023. 01.03. показало акцію -3 грн. + 1 грн. бонусами, і в кінці дня зникло з персональних акцій. (( Але я заїхав залив 10 літрів і в чеку воно спрацювало. А в додатку 0 інфи ні про акції, ні про бонуси. (
В мене така сама ситуація. З 1 березня в додатку зникли персональні пропозиції. Думав, просто відмінили, чекав нового місяця - знов нічого.( Написав їм в чат - відповіли, що вони знають про цю ситуацію. Проблема стосується лише власників карт Прайд Дисконт. Вони планують її виправити найближчим часом.) Також вислали умови пропозиції для мене - 3 гривні знижки (гривнями, не бонусами!) на бензини (крім Мустангу) та ДП, плюс 1 грн бонусами. Ще не перевіряв цю інфу - минулий місяць заправлявся на ОККО.)
Працює. -3 грн. +1 грн. бонусами, і до 14 квітня + 1 грн. бонусами за заправку з терміналу самообслуговування, там де вони є. Нормально так загалом -5 грн. виходить.
Якщо на літровому гаманці ВОГ залишився 92й бензин, що з ним можна зробити? Може хто питав підтримку, якісь варіанти пропонують?
ВОГ з 01.06.2023 дає по прайду - 4 грн. майже на все пальне. Без бонусів. В мене є дві різні карти, одна нібито "модна", інша просто звичайна. Умови однакові. Якщо оплачувати Приват Універсальна Віза, то ще -1,50 на літрі. Звичайний 95 виходить по 41,50.
одна нібито "модна", інша просто звичайна.
То тільки для обраних карт. Вчора перевірив - по звичайній дві гривні бонусами, по обраній - мінус 4грн. За потреби можу надати пруф по разрахунки з використанням звичайної картки.
В мене по Прайду бонусами 1 грн газ, 2 грн - 100Мустанг, 95 та ДП євро 5, 2,50 грн на 95 Мустанг та 3 грн на ДП Мустанг І 1,50 грн за Універсальну Візу від Привату. Мені здається, чи раніше була Мастекард від Привату?
Дивні вони. В мене одна карта точно просто зареєстрована в 2022 по номеру телефона, коли вони давали по 20 літрів на добу, щоб по трасі заправлятися. Але й там вони зараз дають 4 грн. знижки до 30.06. Якщо комусь потрібна знижка у 4 грн. на Вогу, пишіть. Що ще я можу сказати. По акції обмеження до 10 заправок на день.
Дивні вони. В мене одна карта точно просто зареєстрована в 2022 по номеру телефона, коли вони давали по 20 літрів на добу, щоб по трасі заправлятися. Але й там вони зараз дають 4 грн. знижки до 30.06. Якщо комусь потрібна знижка у 4 грн. на Вогу, пишіть. Що ще я можу сказати. По акції обмеження до 10 заправок на день.
В них той код на прайді оновлюється раз в декілька хвилин. Скільки точно не рахував,але факт в тому,що самих хитрих вони так відсікають трохи.
На касі вбиваєте мій номер телефону, максимум мені приходить на телефон код, який я вам повідомляю. І все. Все працює.
На касі вбиваєте мій номер телефону, максимум мені приходить на телефон код,
Краще це робити на терміналі самообслуговування Більше часу на подумати, ніхто не дихає в спіну. Звісно, це моя особиста думка, але мені на терміналі самообслуговування простіше: спокійно вбив скільки і чого тобі потрібно, все передивився-перевірив, підтягнув вог картку, якщо треба списав бонуси, пошукав картку, оплатив. Вони не особливо популярні ще, черги ні разу ще не зустрічав.
На касі вбиваєте мій номер телефону, максимум мені приходить на телефон код,
Краще це робити на терміналі самообслуговування Більше часу на подумати, ніхто не дихає в спіну. Звісно, це моя особиста думка, але мені на терміналі самообслуговування простіше: спокійно вбив скільки і чого тобі потрібно, все передивився-перевірив, підтягнув вог картку, якщо треба списав бонуси, пошукав картку, оплатив. Вони не особливо популярні ще, черги ні разу ще не зустрічав.
Так. Я тепер тільки там і сплачую. Дуже зручно. Без хотдогів і стіків). В квітні за розрахунок на терміналі ще +1 грн. бонусів нараховували.
А всі уже отримали привітання від WOG? Літри, які раніш були "довічні" - тепер стають "тримісячними"
А всі уже отримали привітання від WOG? Літри, які раніш були "довічні" - тепер стають "тримісячними"
Я так розумію придбані раніше теж? ВОГ як завжди, не дарма я його намагаюсь оминати...
Я так розумію придбані раніше теж?
Треба питати у підтримки, дозвонитися не складно. Тому що, насправді, пов'язаних питань багато: ті що раніше, з якої дати починається відлік 3 місяців якщо купувалося давно-давно, за скільки ВОГ повідомить про перерахунок, в якому порядку списуються літри при заправці куплені вчора і півроку тому... Мені поки що достатньо що про перерахунок буде повідомлення зазздалегідь і що на три місяці від дати покупки можна розраховувати.
Я, доречі, нещодавно з'ясував долю 92го бензина на літровому гаманці. Неочікуванно, але можна заправити 95й із розрахунку 1 до 1 Ще не спробував скористуватися, оскільки в очікуванні підвищення цін на минулому тижні позаправляв усі сімейні авто під кришечку (тут ще один цікавий момент з'ясував, якщо оплатив а не влізло, то автоматично гроші повертаються на картку ніяких додаткових дій на кшалт заяв, віддавання чеків - не потрібно).
Якщо хтось пропустив-там гарні знижки по Візі Приватівській на вихідні
Якщо хтось пропустив-там гарні знижки по Візі Приватівській на вихідні