Та якось стола дірявити не дуже хочеться.. А я ще подумав про коврик антиковзальний. В автокрамницях продають. В мене в машині аптечка на такому лежить на задній полиці. Треба спробувать. Або на двосторонній скотч?
Зробив ключа. Трохи хотів попитати про техніку роботи. Він в мене якось ковзає по столу. Хоча основу відлив зі свинцю, приліпив гумові ніжки..
сильно трудоемко если так, то надо было делать как положено на контактах реле
Та якось стола дірявити не дуже хочеться.. А я ще подумав про коврик антиковзальний. В автокрамницях продають. В мене в машині аптечка на такому лежить на задній полиці. Треба спробувать. Або на двосторонній скотч?
это же шек, он предназначен для удобства работы в эфире
То він при роботі вимушений притримувати маніпулятор другою рукою . В мене антиковзальний коврик вирішив проблему
Юмора
Зробив ключа. Трохи хотів попитати про техніку роботи. Він в мене якось ковзає по столу. Хоча основу відлив зі свинцю, приліпив гумові ніжки..
сильно трудоемко если так, то надо было делать как положено на контактах реле
А еще его можно держать как мышку комповую - "языком" вперед. Тогда сам ключ придерживаеш рукой так, чтобы язык под пальцами оказался. Ну и корпус ключа надо сделать так, чтобы удобно держать и работать было. И никаких ковриков или куска свинца не понадобится.
Трансивер Колеги хочю собрать транссивер по такой схеме, но на диапазон 20м, я вот думаю место релюшек для коммутации фильтра поставить аналоговые комутаторы, может кто то делал так ,и подскажет что нибудь? и на выход какой выходной каскад посоветуете поставить, думаю в класе Е поставить
Трансивер Колеги хочю собрать транссивер по такой схеме, но на диапазон 20м, я вот думаю место релюшек для коммутации фильтра поставить аналоговые комутаторы, может кто то делал так ,и подскажет что нибудь? и на выход какой выходной каскад посоветуете поставить, думаю в класе Е поставить
блин ну где ж народ иногда такую экзотику находит?
есть же конструкции, повторенные сотнями BITX ну или Клопик на худой конец
так он аналогичен аматору, хочю просто одно диапазонный 20метров ват 5 максимум, в качестве усилителя звука хочю поставить лм368, и синтезатор сделать на сд4046
Трохи розгрібав мотлох в гаражі, знайшов приймача, зробленого в глибокій юності.. Не пропадати ж добру , відвіз на дачу:
Нашвидкоруч кинув антену. "Наклонньій луч".. Монтажний дріт десь 10 метрів, на абрикос поряд з будинком..
Забив під стінкою трубу - заземлення:
Прийом за містом чистенький, як скло.. Так і кортить сказати "теплий ламповий саунд", хоча там не лампи, а кт315 7.0-7.1 Мгц. Досить точно я свого часу налагодив діапазон, добре розтягнутий.. Але ж 7.1-7.2, буржуїв не чути
нужно апгрейтить в трансивер
Ага, до колайдера заапгрейджу.. Доречі, корпус з фольгованого двостороннього текстолиту... Ото були часи, коли в мене його неміряно було... Зараз в магазі ціночка кусається, ого!