Ага. Мене раз не пускали бо ліва лампа зх горіла не надто яскраво... міняв прямо на переході... з тріснутим склом навіть би не пробував...
за лампу також був свідком, як людина міняла.
реально особа яка перетинала і її за це не пропустили поки нема. Як гляну якими дрючками місцеві возять товари, то взагалі дивуюсь як їх пускають
реально особа яка перетинала і її за це не пропустили поки нема. Як гляну якими дрючками місцеві возять товари, то взагалі дивуюсь як їх пускають
Бо вони як правило їдуть на «свої зміни» вміють правильно з ними спілкуватися. Мене якось пустили навіть без біометріїї, візи ще і з депортом на пів року, хоча на початку казали що то не можливо, ще і на автобус посадили, на Краківці. Пару суток прийшлось їм очі помозолити тільки
Это как с тонировкой - поляки не пускают. Так мы же умные - стекло опустим и все . А при мне поляк попросил поднять стекло - далее прибор - и результат - человек с лезвием снимает пленку (был ли еще и штраф я не знаю). Тоже самое может быть и с стеклом. Еще пример но с немцами - боковой порез - ребята на подъемнике просят заклеять + на запаске грыжа. СТОшник говорит - найн. Тогда наш - ладно опускай мы найдем других , СТОшник - найн. Эксплуатация запрещена - или заказываем новую резину или вызываем вам эвакуатор и везем на указаное вами место стоянки (и то и гругое стоит денег) или вызываем ПОЛИЦИЮ. 2 часа переговоров - находят нормальные б/у и машину отпускают.
Там два варіанти тріщин з голосовалкою по кожній, в обох варіантах більшість висловилася за "не пустять". В результаті на одній почали міняти скло, за місць другої взяли бус, але він теж приїхав з тріщиною, заміну скла в ньому закінчили за ніч до виїзду.
Это как с тонировкой - поляки не пускают. Так мы же умные - стекло опустим и все . А при мне поляк попросил поднять стекло - далее прибор - и результат - человек с лезвием снимает пленку (был ли еще и штраф я не знаю). Тоже самое может быть и с стеклом.
Притому, що моя машина була тонована в Польщі невідомо скільки років тому, так там і їздила, а от за тріщини на лобовому зі слів поляка там не штрафують, але техогляд машина не пройде. Тому з тріщиною на лобовому може бути лотерея.
в финляндии отбирают техталон и пока не заменишь стекло назад не отдадут.
какой ещё техталон?
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо на авто зі сторони пасажира на лобовому склі є скол, який отримав від каміння попереду проїжджаючого авто, без тріщин, оброблений в автомайстерні фото-полімером, він розміром десь 2,5х2,5см, можуть бути проблеми за кордоном чи при перетині кордону з України через Румунію і Болгарію транзитом до Греції? Питання як до цього відносяться за кордоном та на митниці і чи потрібно через бажання відвідати ці країни міняти лобове скло? Завчасно дякую за відповідь якщо маєте такий досвід
Доброго дня, панове!
Підніму тему. Дружина хоче поїхати машиною на Польщу, але замінити скло з тріщиною не встигаємо.
Яка ситуація зараз? Звертають на це увагу?
Дякую.
Звертають Дуже великі шанси, що завернуть Замінити скло - пів дня роботи.
Мне на Газели поменяли за час (с разборкой и сборкой) - рекорд.
ps "Европа" пишется с большой буквы... умничаю.
Скла немає в наявності. Вже замовили, але буде ближче до вересня, проте поїздка планується раніше.
Скла немає в наявності. Вже замовили, але буде ближче до вересня, проте поїздка планується раніше.
спробуйте відремонтувати - залежить від тріщини звичайно, але інколи можуть зробити досить непомітною
Скла немає в наявності. Вже замовили, але буде ближче до вересня
може варто спробувати когось окрім офіціалів? гугл: лобовое стекло киев
Рік тому, на Кіквідзе ставив виробництва Україна. Пів дня і дешево було. Скло, як скло. Якщо дуже придиратись, начебто трохи мутніше від оригіналу, але не критично.У нас пів офіса у них ставили.
Рік тому, на Кіквідзе ставив виробництва Україна. Пів дня і дешево було. Скло, як скло. Якщо дуже придиратись, начебто трохи мутніше від оригіналу, але не критично.У нас пів офіса у них ставили.
там е не тільки Україна а і інші. Теж собі хочу там міняти скло
справа в тому що не всім підходить - я особисто крім оригінала нічого б не поставив, а ще є такі нюанси як підігрів та зони під камери
Доброго дня, панове!
Підніму тему. Дружина хоче поїхати машиною на Польщу, але замінити скло з тріщиною не встигаємо.
Яка ситуація зараз? Звертають на це увагу?
Дякую.
Три дня назад брат в`їхав до Польщі з немаленькою тріщиною - спіймав камінь якраз за пару сотнів км до кордону. Пустили і нічого не питали.
справа в тому що не всім підходить - я особисто крім оригінала нічого б не поставив, а ще є такі нюанси як підігрів та зони під камери
+1. А ще є така дичина як "проекція на скло".
як думаєте, чому в прикордонні купа контор "Експрес заміна скла" ? і як думаєте, які там ціни?