Со стороны Житомира через Киев в аэропорт "Борисполь" - как лучше проехать Киев посреди рабочего дня? 1)Через проспект Победы 2)Краснозвёздный проспект 3)Кольцевая?
И что с парковкой возле терминала Д? мне в понедельник около 17:30 нужно встретить человека, раньше сам за рулем туда не ездил
На мій погляд варіант №3 найкращий. А. він найпростішій. Б. проспект Перемоги, на якому зараз йде капітальний ремонт (щоправда не знаю до якого місця він дійшов), чіпляється мінімально. В. В разі мертвої пробки на Південому мості можна їхати Дарницьким чи навіть Патона. Г. Пробки в центрі є завжди, на окружній теж бувають але значно рідше.
P.S. Парковка є, промахнутися повз неї важко, здається 15 гривень за годину.
Часа в 4 дня может быть пробка по южному мосту? И сколько времени запланировать на проезд по Киеву? Хоть приблизительно рассчитать чтоб знать когда выезжать?
Пробка в Києві може виникнути зненацька в будь-якому місці в будь-який час, особливо якщо подорож пов'язана з перетином Дніпра. Якщо на відліт, то я би брав запас щонайменше 2 години до кінця реєстрації. На приліт, години вистачить. Не забуваємо, що на процедури по прильоту ще півгодини піде, в гіршому випадку вас людина трохи почекає.
Что вам ТС сделал плохого,что вы его в самые затыки на Окружной посылаете?Если ездить умеет,через центр смело можно.Нет там никаких проблем днем.Утром-да.Днем нормально.По Краснозвездному-тоже вариант.Единственная проблема будет от Индустриального до Кардач.Все остальное-никаких.А Окружная сейчас-в сад!
Дружина доньку практично кожен день забирає з Бесарабки і везе на Позняки як раз о 15-16, зазвичай проїжджають без великих затримок, але буває що не можуть вирватися з центру по кілька годин. При цьому їдуть вони не по Лесі, яка під вечір практично завжди тягнеться. Якщо подивитися статистику пробок у Яндекса, то в центрі в цей час стабільно червоно в будь-який робочий день. Окружна - зелена. Пару років тому десь одразу після обіду в'їжджали двома машинами з боку Житомира на Позняки. Я поперся через Кардачи, мій колега по окружній. Мертвих пробок не було, але він приїхав майже на 20 хвилин раніше.
zzzerg 13.10.2013 19:47 пишет: окружная стоит со стороны теремков в жуляны. в обратную сторону все едет хорошо)
Та да-я в пятницу днем проклял и Окружную,и дебилов на ней.В сторону Одесской несколько ДТП было,дурдом.Но зато в сторону Победы минут 10 пока до моста допихался мимо ремонта,а дальше свободно.Так что-ТС,не едь по Окружной.