Ну от і я вже спробував справжню каву, як виявилось) Одна сподобалась більше (Перу темне), друга трохи менше зайшла, але, що можу сказати у підсумку: все пізнається у порівнянні, так от, магазинська кава такі шлак, навіть недешева та брендова, такі справи
Wood_Elf 15.02.2023 22:51 пишет: Трохи обновлю по наявності
Без змін?
Які умови по доставці, безкоштовно від якоїсь суми?
Цікавіить ледь помітна гірчинка (схоже, треба дивитись на світле або середне обсмаження). Що зараз п'ємо на малюнку нижче:
точно не світле більш того вказане середнє може бути темним. В Європі світлого не буває в масових марок. З мого асортименту арабік це буде
Середнє обсмаження (моє середнє може бути світлішим за їх) : 1. Перу, Гондурас або Колумбія по 175грн за 250г Більш дорожчі не бучу сенсу
Або темне обсмаження: Також Перу і Колумбія по 175грн\250г, або купаж 80/20 по 150грн 250г
В кг пачках: колумбія середня 680 Гондурас среденій 680 Італія темна 580 Перу темне 680
Доставка від 600грн. Але перше замовлення можу відправити будь який об'єм за свій рахунок. Наприклад 2 пачки в середньому та темному обсмаженні. Бо мені здається той мувенпік таки темніший. Хоча може це якась нова серія якої я не куштував
1. Танзанія в світлому обсмаженні - 225грн для любителів яскравої кислинки
2. Бурунді Натуралка в середньому - 250грн Солодкий і дуже популярний
3. Африка в темному обсмаженні - 580грн 500грн Для любителів гірчинки На Африку з`явилась можливість знизити ціну, чим я залюбки і скористаюсь. Це не розпродаж, просто сировина трохи дешевше, таке буває.
Поки що спробували тільки один вид кави. Було бажання влаштувати дегустацію усіх але це зробити за допомогою автоматичної кавоварки не зовсім просто і швидко. Ну і я, зазвичай, більше ніж одну чашку кави на день не пью. Вирішив тиждень одну попити, тиждень іншу і так чередуючи зробити висновок, що більш до смаку.
Останні два дні я займався налагодженням обладнання на новому місці і тому маю можливість зробити акцію на зерно, яке було посмажене як тестове.
Одразу скажу, що зерно якісне і якщо комусь щось не підійде по смаку готовий повернути кошти або замінити. Наразі просто хочу максимально швидко закинути кошти назад в обіг
1. Арабіка Мексика. Якісна. Наразі навіть варимо її в нас у кав'ярні. Але врожай 21 року, тому особисто я рекомендую випити її протягом 3-4 тижнів. Далі вона буде втрачати свої властивості трохи швидше, ніж кава нових врожаїв 500грн/кг
2. купаж 80/20 450грн 3. купаж 60/40 400грн Це ця ж Мексика + якісна робуста
4. Брак. близько 18кг кави посмажилось нерівномірно. Тобто 80% зерна посмажилось добре, 10% трохи темніше і 10% трохи світліше. Впевнений, що цей брак дасть фору багатьом, але це все одно брак. Тому 300грн кг
Нагадаю, якщо що не так поверну кошти. Але також нагадаю, що пропозиція обмежена і як показує практика потім люди просять, а вже нема
Друзі, кому не встиг відповісти чи відправити вибачайте. Дуже завантажений. Всім все доставлю і відповім, можливі невеликі затримки поки все не відкоригую на новому місці.