Wood_Elf 19.12.2023 23:12 пишет: Схоже Бразилія більшості сподобалась, було багато хороших відгуків. Залишилось всього 6кг, все інше поїде ЗСУ.
Чи буде ще ця Бразилія поки сказати не можу.
я би хотів спробувати, вона тільки у кілограмових чи можливо півкіла на пробу взяти?
Списались. Краще одразу писати в месенджери 098-744-99-49, бо форум з телефону не завжди читаю, сповіщення чомусь на мейл не приходять, а до комп'ютера доходжу дай бог щоб ближче до ночі.
Сьогодні насмажили багато різного, хоча наш улюблений ростер трохи вирішив нас здивувати і трохи зламався. Але деякі речі перевели в ручний режим і далі смажимо.
Кому треба на подарунки щось дуже свіже і дуже топове: 1. Бурунді Хані 320грн 250г 2. Мексика Натуралка 360грн 250г 3. Кенія АА ТОР - 320грн
Нагадаю, що Мексика була визнана найцікавішою із завезеної Мексики в Україну. Такі речі продаються хто скільки поставить, дуже часто в 2-3 рази дорожче і кава цих грошей однозначно вартує. Хоча це точно кава не для всіх, все ж уже по запаху буде видно, що це не звичайна кава.
За Кенією вже ганяються поціновувачі. Бо вона була в багатьох обсмажчиків, але закінчилась. В нас ще достатньо запасів. Це та кава, яка дивним чином сподобалась майже всім в незалежності від того що вони зазвичай п'ють.
Wood_Elf 14.12.2023 22:40 пишет: Пройдусь по недорогим позиціям:
1. 60/40 - 400грн/кг (дуже обмежено) Ціна дуже занижена, бо арабіка використовується достойна, а робуста скоро буде в ціні як недорога арабіка
2. Купаж арабіки "Африка" в темному обсмаженні - 500грн/кг
3. Недорога, але дуже непогана Бразильська Арабіка по 450грн/кг Кількість обмежена + в якийсь момент мене попросять відправити на ЗСУ і я всі залишки віддам хлопцям. Тому хто хоче спробувати пишіть. Може з часом знову з'явиться ця позиція.
З останніх новин можу виділити завершення чергового переїзду. Вже успішно смажу, обживаюсь. Приміщення велике, але оренда + ще буде багато вкладень, тому працювати і працювати, чим успішно і займаюсь.
Бразилії більше нема. Можливо буде ще пізніше, але трошки дорожче.
60/40 сьогодні ще посмажив, є достатньо багато 400грн кг
Африка також в наявності по 500грн кг
Також, знову в наявності Коста Ріка 250грн 250г та Бурунді мита в синій пачці 320грн 250г
він у вічному процесі розробки . Але при бажанні навіть можна замовити і оплатити картою
Італія в темному обсмаженні, не Ваш варіант. Але якщо хочете спробувати можете це зробити в кав'ярні, ми цей купаж варимо на постійній основі.
Дійсно, подивився, що то за Італія...не те ні се для мене)...взагалі, отакі купажі я не дуже розумію Бразилію спробував, вцілому сподобалася, особливо з огляду на таку солодку ціну ...вона, як на мене, доволі самодостатня(хоча від улюбленої нами Колумбії таки не дотягує), щоби ще щось до неї додавати.
Всем привет. Посоветуйте, что попробовать в зёрнах? Заваривает кофе-машина. Из предпочтений - нравится типа по-турецки, но не факт - хотелось бы что-то ещё познать в жизни. Пью один раз в день утром или днём. Предпочитаю американо без сахара и молока.
Jeremy Clarkson 27.12.2023 20:59 пишет: Всем привет. Посоветуйте, что попробовать в зёрнах? Заваривает кофе-машина. Из предпочтений - нравится типа по-турецки, но не факт - хотелось бы что-то ещё познать в жизни. Пью один раз в день утром или днём. Предпочитаю американо без сахара и молока.
дуже раджу, почати з Columbia Supremo за ціною/якістю/задоволенням - мій чемпіон)
Jeremy Clarkson 27.12.2023 20:59 пишет: Всем привет. Посоветуйте, что попробовать в зёрнах? Заваривает кофе-машина. Из предпочтений - нравится типа по-турецки, но не факт - хотелось бы что-то ещё познать в жизни. Пью один раз в день утром или днём. Предпочитаю американо без сахара и молока.
для початку визначитись на якій сторні сили ви знаходитесь. Якщо світла сторона, то Ви любите арабіку, кислотність і солодкість (ну типу апельсину) ви сприймаєте як щось смачне. і навпаки якщо темна сторона, то кава має бути темніше посмажена, більш гірко-шоколадна, горіхова.
Скоріш за все, якщо п'єте без цукру, то смакові рецептори у вас більш розвинені. Ну так по статистиці. Тому сміливо спробуйте щось із середнього обсмаження.
наприклад ту ж Колумбію + ще щось із класики типу Індії. Обидва варіанти по 175грн 250г А також, все таки взяти на пробу щось із темного, щоб визначитись уже на 100% Тут порекомендую також Колумбію, але вже в темному обсмаженні. Заодно порівняєте середнє та темне обсмаження.
Перше замовлення зроблю безкоштовну доставку в незалежності від кількості пачок і суми замовлення.
дуже раджу, почати з Columbia Supremo за ціною/якістю/задоволенням - мій чемпіон)
для початку визначитись на якій сторні сили ви знаходитесь. Якщо світла сторона, то Ви любите арабіку, кислотність і солодкість (ну типу апельсину) ви сприймаєте як щось смачне. і навпаки якщо темна сторона, то кава має бути темніше посмажена, більш гірко-шоколадна, горіхова.
Скоріш за все, якщо п'єте без цукру, то смакові рецептори у вас більш розвинені. Ну так по статистиці. Тому сміливо спробуйте щось із середнього обсмаження.
наприклад ту ж Колумбію + ще щось із класики типу Індії. Обидва варіанти по 175грн 250г А також, все таки взяти на пробу щось із темного, щоб визначитись уже на 100% Тут порекомендую також Колумбію, але вже в темному обсмаженні. Заодно порівняєте середнє та темне обсмаження.
Перше замовлення зроблю безкоштовну доставку в незалежності від кількості пачок і суми замовлення.
Кстати да, очень хотел бы попробовать слабую обжарку! К сожалению живу сейчас сам, поэтому много покупать не вижу смысла (потеряют свои свойства). И один факт из моей жизни: 12-13 год и я пью разную Лавазу из кофемашины - как бы всё устраивает, но когда жил в Риме утром на завтрак приносили кофе в кофейнике - я не мог уйти, пока не допивал этот кофейник до дна! такой вкусный был этот кофе, но из-за незнания итальянского так и не понял что это за тип кофе был! До сих пор хочу такой, но уже не помню его вкус - но очень вкусный!
Кстати да, очень хотел бы попробовать слабую обжарку! К сожалению живу сейчас сам, поэтому много покупать не вижу смысла (потеряют свои свойства). И один факт из моей жизни: 12-13 год и я пью разную Лавазу из кофемашины - как бы всё устраивает, но когда жил в Риме утром на завтрак приносили кофе в кофейнике - я не мог уйти, пока не допивал этот кофейник до дна! такой вкусный был этот кофе, но из-за незнания итальянского так и не понял что это за тип кофе был! До сих пор хочу такой, но уже не помню его вкус - но очень вкусный!
Скоріш за все це було щось від середнього до темного обсмаження. Світлого в Італії не буває. Навіть середнє вони части називають "сирим зерном"
Тому і пропоную 2-3 пачки по 250г і даю першу безкоштовну доставку. Щоб спробували Але пропонував би краще саме середню та темну. Зважаючи на ваші попередні вподобання Кава в нас завжди свіжа, тому точно буде свіжіша Лаваци і на довге вистачить
Підтримаю! На постоянку супер! Також Ефіопія супергуд, але це зовсім інше.
Колумбія один з найпопулярніших сортів. Да і смачний при будь-якому способі обсмаження. Якісна кава, яка ще й зрозумілий смак має. Не дивно, що саме з Колумбії ми почали власну обсмажку.
Ефіопія щось унікальне. Там, звичайно, є дуже і дуже погана кава, але з топових позицій Ефіопія дуже ягідна і соковита. Погано, що в роки війни до нас заходить тільки щось уже таке собі. Декілька років тому була просто неймовірна партія різної Ефіопії. Але наразі навіть дуже хороша Ефіопія не дотягує