oleg_mazda 06.06.2022 21:20 пишет: Цікаво, а чи можна замовити алішку на склад Міста, скажімо, в Польщі? Спрацює ця схема чи ні, може хтось вже пробував?
Вчора хотів зробити замовлення з Алі - на Київ не дало, на Польщу приймало, але ц ціна десь на 30% більша стала (шість кабелів до телефону зарядних, з 12 до 18 баксів виросла) Вирішив, що поки робити замовлення не буду.
oleg_mazda 06.06.2022 21:20 пишет: Цікаво, а чи можна замовити алішку на склад Міста, скажімо, в Польщі? Спрацює ця схема чи ні, може хтось вже пробував?
Вчора хотів зробити замовлення з Алі - на Київ не дало, на Польщу приймало, але ц ціна десь на 30% більша стала (шість кабелів до телефону зарядних, з 12 до 18 баксів виросла) Вирішив, що поки робити замовлення не буду.
Міст сказав, що на склад в Польщі вони приймають замовлення тільки європейських інтернет-лавок, а з Алі не приймуть. Відправили на Міст Чайна, але у тих склад з китайською адресою, а в Алі неможливо ввести китайську адресу в принципі. Отже, наразі, з Алі таки нічого отримати не можна.
chatmag 08.06.2022 09:43 пишет: А хто перевіряв інші магазини, типу Gearbest та ін. - вони теж в Україну не відправляють?
Я пробую - заказал - c joom. Уже идет на Укрпочту (бп с быстрой зарядкой). Асортимент, как и поиск, сильно не нравится, хотя реально видел товары дешевле, чем на Али. По ценам - раздавил привычный тестер - на Алишке он (урезанный) стоил 277 грн, на Джуме 444 , был куплен в Киеве, в интернетмагазине за 285 + 40 грн доставка.
В травні спробував на Алі замовити один дріб'язок на адресу подруги в Німеччині. Не догледів, що в номері телефону код вбився не наш, хоч я попередньо вручну міняв. Менше 2 тижнів їхало до них, але прийшло повідомлення а-ля збій доставки. По трекінгу на сайті ДХЛ мало що ясно, тому подруга підійшла на відділення. А там сказали, що кур'єр не знайшов її прізвища на поштовому ящику, і тому посилку повертають в Китай
У мене 20 квітня дві посилки з Китаю залипли зі статусом "Доставка не можлива" Доставка на Ірпінь НП сказала, що відкривайте рефанд на Алі, Алі рефанд відфутболив бо каже, що воно доставлене у відділення, але ти не забираєш.
Тому, як Ви нас просили - з 15 червня AliExpress / Cainiao поновлює доставку через Укрпошту в Україну. Доставка буде здійснюватися через одну з європейських країн і потім доставлятися в Україну Укрпоштою.
Одразу відповім на 2 важливих питання:
Чи можна замовити з будь якого місця в Україні? На старті 14 областей. Але, якщо Ви мешкаєте в одній із східних областей, яку поки що не відкрив Алі, Ви можете замовити посилку на знайомих, а вони вже відправлять Вам її в будь-який куточок України, де працює Укрпошта (а ми працюємо по всій краіні).
Як швидко будуть долітати подарунки з Китаю? Зараз про це важко одразу сказати, бо міжнародна логістика під час війни буває неочікуваною. Але ми будемо робити все, щоб повернути довоєнні терміни доставки.