Підкажіть будь ласка, раніше для розрахунків з Алі використовував віртуальну інтернет картку в дол від привата...закидував на її дол через обмін валют в 3 кліка зі своєї універсальної...наразі такої можливості немає, як розраховуєтеся з алі?
Підкажіть будь ласка, раніше для розрахунків з Алі використовував віртуальну інтернет картку в дол від привата...закидував на її дол через обмін валют в 3 кліка зі своєї універсальної...наразі такої можливості немає, як розраховуєтеся з алі?
Все время гривневыми оплачивал
Я теж завжди на Алі розраховувався долларовою карткою (карта реальна, поповнював її готівкою $ в банкоматах), щоб працювати з однією валютою та не турбуватись про курси/конвертації. А сьогодні спробував з гривневої оплатити - курс вийшов 37,314. І це тоді, коли обмінники пропонують 39,85 за доллар... Відтепер буду з гривневої все оплачувати - зараз це на 6% вигідніше
По Алиєкспресс,покупка в недоступный г.Запорожье. Купил кроссы,но у селлера не было функции доставки НП. Указал адрес Укрпочты,закомых в Ровно,но телефон указал свой. Посылку подхватила НП Глобал. Позвонил на гарячую линию НП и без проблем переадресовал на свой город с получением по смс коду. Я так понял,главное указать свой ноомер телефона и потом можно всё решить,по крайней мере с НП.
Не можу замовити power bank,потрібен недорогий на 10 000,500-600 грн.Ніхто не доставляє батареї зараз?Вже декілька посилок літом отримав,а з цим проблема.Можливо хтось порадить перевірений девайс з доставкою?
Не можу замовити power bank,потрібен недорогий на 10 000,500-600 грн.Ніхто не доставляє батареї зараз?Вже декілька посилок літом отримав,а з цим проблема.Можливо хтось порадить перевірений девайс з доставкою?
Батареи ни в каком виде не доставляют, т.к. авиапочтой запрещено, а наземная не работает, т.к. едет через парашку, Белорусь и т.п.
Батареи ни в каком виде не доставляют, т.к. авиапочтой запрещено, а наземная не работает, т.к. едет через парашку, Белорусь и т.п.
В Україні, можливо купити трохи дорожче, алло, але чекати не потрібно. А на розетці можливо дешевше знайти.
як зараз з покупками на аліекспресі? як довго везуть?
може хто може купути і привезти разом з своєб посилкою девайс?
дякую
як зараз з покупками на аліекспресі? як довго везуть?
3-4 недели в основном.
але приходить і норм? на ноу пошту присилають?
на сайті треба ввести адерсу доставки, а як ввести Нову пошту?-)
Никогда этим не заморачивался. Адрес ввёл, и всё. Приходит на Укрпочту рядом, в почтоматы Мист, или НП. Всё в пешей доступности.
Никогда этим не заморачивался. Адрес ввёл, и всё. Приходит на Укрпочту рядом, в почтоматы Мист, или НП. Всё в пешей доступности.
ну тобто ти ж якось поштомат НП ввів туди?
Делюсь хинтом: если заказывать всегда несколько наименований то они идут на склад консолидации и оттуда всегда новой почтой и быстро. Главное, чтобы продавцы не затянули с отправкой и отправили все в пределах 2-5 дней. С февраля уже 3 пакована так пришло. Да и до этого работал хинт. Новая почта при этом сама предлагает отделение и возможность его сменить. Через СМС. Обычно собираю всякие не срочные заказы типа шнурков, расходников всяких... И когда нужно что-то купить ими ускоряю основной заказ.