Honest. 12.01.2023 22:48 пишет: Поділюсь і я своїм досвідом покупки на алі, але вся увага до служби доставки. Замовив корпус для павербанка на аліку наприкінці листопада. Трекер прогнозував дату доставки 10 січня. Але щось пішло не так, а саме - «пощастило», що перевізником в Україні обрано було укрпошту. Посилка зайшла в Україну 3-го січня і з того моменту статус не змінювався. Набрав в службу підтримки укрпошти, то вони уточнювали мої дані і індекс (тобто так вони цих даних не знали ). Оператор ще й була мега незадоволена, що її напрягли по такому не суттєвому питанню. Короче хз коли я той корпус отримаю і чи отримаю взагалі. Укрпошта наче почала позитивно змінюватись, але якісь потойбічні сили заважають
Сейчас посылки часто после захода в Украину висят непонятно где по две недели... Осенью в среднем было три дня... Причем мост экспресс точно так же тупит - две недели. С новой почтой побыстрее.
У меня вот новый прикол - продаван неделю думал и тихонько отменил заказ... Случайно обнаружил. Дальше интереснее - али говорит, что деньги вернул, но на карте - ноль (отдельная карта для али)
У мене сьогодні приват прислав повідомлення про повернення коштів, але написано повернення протягом 5 днів ))) ото дурня, навіть гроші зарахувати не можуть по людські )
Это давно так. По гривневой выписка нормально идет при возвратах, а на долларовую какой-то ужас. Баланс не соответсвует вообще при возвратах. То добавляет, то не добавляет, а исчезает сумма снятия многомесячной давности. Сформированная выписка и оперативные данные приложения- вообще все мимо, и когда куча возвратов - кое-кто ногу сломит. Сижу разобраться не могу что там Приват наворотил в балансе
В ответ на: По гривневой выписка нормально идет при возвратах, а на долларовую какой-то ужас. Баланс не соответсвует вообще при возвратах. То добавляет, то не добавляет, а исчезает сумма снятия многомесячной давности
в мене по гривневій карті аналогічно - немає повернення суми, як було колись. Замість того як ви пишете - просто зникає сума зняття, яке було місяць чи більше тому. Дуже блін інформативно....
Belich 15.01.2023 10:30 пишет: Это давно так. По гривневой выписка нормально идет при возвратах, а на долларовую какой-то ужас. Баланс не соответсвует вообще при возвратах. То добавляет, то не добавляет, а исчезает сумма снятия многомесячной давности. Сформированная выписка и оперативные данные приложения- вообще все мимо, и когда куча возвратов - кое-кто ногу сломит. Сижу разобраться не могу что там Приват наворотил в балансе
я просто завжди платив моно, а тут треба було гроші списати в привата, капець. В Моно наче завжди зараховувало без проблем.
ну от сьогодні повернули короче навіть не дивився курс, бо це все одно нічого не вирішить, візуально плюс мінус повинно бути десь така сума.
Нужен совет. Заказал 13.12. повер банк с али. Продавец отправил 2 посылки, отдельно сообщил трек посылки, которую отправил Мистом. Первая посылка через али стандарт шипинг с кабелем внутри пришла через НП, забрал через 10 дней лежания на почте, но по товару на али теперь висит статус - Delivery to pick-up point unsucessful- Delivery failed. По второй посылке, отправленной мистом статус посылки с 28.12.22 значится как - Поступление в сортировочный центр страны отправителя Гуанчжоу, Китай. Проверил на разных ресурсах. Больше информации нет. К слову, посылка от другого продавца, заказанная позже уже прихала мистом, отслеживалась нормально. Написал продавцу, молчит. Продавец удалил все товары из магазина, магазин теперь пустой. На сообщения пока не отвечает. Вот и думаю ждать дальше или что-то решать.
Как поступить, открывать спор или ждать какого-то ответа продавца. Спасибо
а основание? пишется же, что 80 или 90 дней на доставку. и только после окончания этого срока дальнейшие действия. только у меня сложилось ощущение, что разводняков стало больше? дочке прислали подделку, открыла спор, а магазина уже и нет. Али деньги вернул))
Alex2064 16.01.2023 08:59 пишет: а основание? пишется же, что 80 или 90 дней на доставку. и только после окончания этого срока дальнейшие действия. только у меня сложилось ощущение, что разводняков стало больше? дочке прислали подделку, открыла спор, а магазина уже и нет. Али деньги вернул))
ну так він написав що отримав алішну посилку, на неї і відкривати суперечку. В суперечці буде сказано що отримав, але не відповідний товар, фото відео і все. А те що їде інша посилка за 1 бакс то в данному випадку ролі не грає.
сьогодні буду відкривати таку суперечку. алішна приїхала, міста немає, трека для міста не має, продаван дивний не контактний. Інші мої посилки їдуть містом продавани дали трек, один навіть фото відправки (доречи той що відправив станцію, чувак мега клієнт орієнтований).
Продовження. Статус перршої отриманої посилки продавця через АліСтандарт шипінг змінився, тепер вказано, що посилка отримана. Алі дає пять днів для підтвердження отримання та 15 на відкриття спору.
По другій посилці цього продавця, відправленої Містом: сьогодні спілкувався з підтримкою MeestSupport в телеграмі. Написали, що такий номер відправлення не зареєстровано. Далі цікавіше, через годину в особистому кабінеті у відправленнях з'явився трек номер зі статусом 16.01.2023 "Оформлено для відправки" Китай-Україна, без хронології маршруту( у моб.додатку). На сайті міста інформація дублюється як на картинці нижче. Де вона... невідомо. Мабуть тиждень почекаю, час ше є. Може десь вспливе. На сервісі відслідковвання є таке
ну там по факту буде на 5, а 4 дні. через 4 дні він підтвердить отримання.
На мое особисте переконання, якщо продавець не зацікавлений в нормальному процесі, то і нічого мучитись.
Я сьогодні як і писав раніше отримав посилку з проводком замість батарей 18650, чувак себе веде дивно, але хтось навіть отримав, комусь не відповідає, хтось не отримав. У мене по факту не було трека містекспрес, я сьогодні отримав, зразу відзняв розпаковку, натиснув суперечка, а там вже вибирав, що отримав, не те що треба, повернення коштів, то що . Зазвичай є варіант що продавець урегулює, а тут зразу моя скарга передана на розгляд в алі. ну подивимось.
КОли я купував я зробив все як у нього було вказано купив товар, купив віп відправку. Віп відправка вже гроші вернулись, 1 бакс )
Продавець зразу надав мені трек посилки Містом, мав рейтин 4.8, тепер через місяць 3.6. Магазин зараз пустий. Багато покупців з України скаржаться що не отримали посилки, але багато хто отримав у січні. На мої звернення не відповідає. Посилка ніби-то рухалась: 03.01.2023 мала статус - Відправка з сортувального центру країни відправника. Китай. Далі пусто. Сьогодні після мого звернення Міст проснувся й написав - Укомплектовано в реєстр. Китай. То вона якось їде, чи не факт? І ще питання, спір відкривати на повну суму оплати без повернення товару, чи може зменшити вимогу наприклад на вартість отриманого у першій посилці юсб кабелю, наприклад 20 центів. В описі до спору згадувати другу посилку, відправлену Містом, та які привести аргументи про небажання чекати доставку? Дякую.
ну як що є трек міста, то імовірно що вона їде, але я сумніваюсь що вона приїде за 5 днів. по факту це твій ризик. як що ти будешь чекати і вона не приїде, і закінчиться термін оскарження то гроші не повернуть.
та які 20 центів, ставиш "в посилці відсутній товар, який я замовляв", мож написать якось як хочеться, і повне повернення без відправки товара назад.
У мене так було що перша приїхала раніше, але я почекав бо був час до закриття і потім десь через 5-10 днів приїхав міст.
ну от я замовив батарейки відгуки одні українці, спочатку що шахрай, а потім почали отримувати.
Але продавець сам винен бо він не спілкувався, не відповідав, не вів роботу. Як щоб він був клієнт орієнтований, то у нього б скупалось пів України. так він веде себе як йолоп, ось і результат. Мені він навіть не прислав трек міста, то я вважаю що його не відправлено. тому сьогодні зразу полетіла скарга на повернення.
Тобто при відкритті спору на повне повернення коштів я доводжу відсутність замовленого товару у першій посилці. Про другу посилку, яка імовірно(або ні) відправлена Містом, я взагалі у спорі не згадую, так?
Я першу посилку з шнурком, відправлену Алі стандартом, забрав учора, по якій і індексується доставка. У мене для відкриття спору є 4+15 діб?
У деталях замовлення алі пише таке: Awaiting delivery The system will automatically confirm receipt after 5 days. If there are any problems, you can apply for a refund/return within 15 days of confirming receipt. Ожидание доставки Система автоматически подтвердит получение после5 дней. Если есть какие-либо проблемы, вы можете подать заявку на возврат/возврат в течение 15 дней с момента подтверждения получения.
Все Алі підтвердив мої суперечки. Ну ось зайняло добу, теперь 3 дні на повернення і потом ще приват буде декілька днів зараховувати. Гроші повернули, але час і без товару.
Доречі доїхали до України останні замовлення за грудень. Таким чином все що замовлено в грудні майже отримано. Це для тих хто кричав що все пропало і чекайте замовлення на весні.
Vladya 17.01.2023 11:02 пишет: Все Алі підтвердив мої суперечки. Ну ось зайняло добу, теперь 3 дні на повернення і потом ще приват буде декілька днів зараховувати. Гроші повернули, але час і без товару.
Доречі доїхали до України останні замовлення за грудень. Таким чином все що замовлено в грудні майже отримано. Це для тих хто кричав що все пропало і чекайте замовлення на весні.
а оту електростанцію, більш потужну, таки отримав?
Vladya 17.01.2023 11:02 пишет: Все Алі підтвердив мої суперечки. Ну ось зайняло добу, теперь 3 дні на повернення і потом ще приват буде декілька днів зараховувати. Гроші повернули, але час і без товару.
а оту електростанцію, більш потужну, таки отримав?
ще ні. Чекаю станцію і два повербанка . То станція десь в міжнародному центрі відправки, а повербанки вже в Франкфурті о вже в Львові )
Чекаю )) з грудневих тільки вони залишились і то це міст, а не стандартна алішна.
Станція це сила, навіть на 300 , в принципе вистачає, ще жодного разу не було що мені не вистачило, я навіть за день не заряжаю коли включають світло, 2 рази по 4 в загалі не проблема.
1 листопада 2022р замовив на алі телефон realme в офіційному магазині, відправили його 04.11.22р, їхав, прибув у Латвію в Лейдж 12.11.2022 і зтого моменту статус трекеру не змінбється. Срок в 90 днів закінчується 31.01.23р. Коли краще відкрити спір? За декілька днів до закінцення строку в 90 днів?