так наче не можна відкрити суперечку раніше терміна доставки, там наче напише що термін ще не закінчився ...
а який магазин, хочу 12 замовити, поки вагаюсь, але почав продивлятись
так наче не можна відкрити суперечку раніше терміна доставки, там наче напише що термін ще не закінчився ...
а який магазин, хочу 12 замовити, поки вагаюсь, але почав продивлятись
realme Official Store
У мене також замовлене у грудні доїхало. Усе, що не стосується павер банків. Нікому не раджу зараз замовляти їх у китайців. Магазини одноднівки. Або присилають повний шлак, або не відправляють і повертаєш кошти через відкриття спору та втрачаєш час.
Vladya дякую вам за поради.
а смысл китайцам страдать этим? бабло ж они не получат, пока не будет подтверждения и без спора. или там расчет на то, что какая-то часть покупателей протупит и согласится на шлак?
Одна из "посылок" с аккумулятором весом 0,1кГ вместо 12кГ, осела на таможне, пришло от брокера новой почты письмо какие документы нужны для растаможки. Хотя аккумы без пошлины вроде сейчас. Ну, ясное дело, я не буду 50 долларов отваливать за 100 граммовый конверт с кулончиком. Пишут в документе что полежит месяц и назад поедет. И отлично. Я так понимаю это 100% повод для Али вернуть деньги? Даже если большая сумма? Если же реальный товар доедет, в чем я сомневаюсь сейчас очень сильно - тогда уж будем посмотреть...
ну судячи з відгуків то є унікуми яки гроші не повертають і їх не так і мало. розрахунок на те що ти або повтикав, або не знав, або ще щось. Я так і не пояснив собі, як люди втрачають гроші, як що їх можна легко повернути.
Lifepo4 акумулятори хтось замовляв на аліекспрес чи на алібаба? Розкажіть нюанси пліс із доставкою і вартістю доставки на алібаба.
А хтось зможе мені привезти з Алі якісну репліку AirPods Pro. звісно за процент. І скільки приблизно чекати. Я просто в цьому нічо не розумію. Гроші скину зразу на карту. Варіанти кидайте в ПП. Заздалегідь Дякую
А хтось зможе мені привезти з Алі якісну репліку AirPods Pro. звісно за процент. І скільки приблизно чекати. Я просто в цьому нічо не розумію. Гроші скину зразу на карту. Варіанти кидайте в ПП. Заздалегідь Дякую
"привезти" можна, але... наразі, лотерея ще та...чекати можна приблизно від 3-х тижнів(якщо повезло) й до...нескінченності. Й не факт, що взагалі дочекаєшся й гроші не фак, що повернуть...почитай пару сторінок цієї теми, буде зрозуміліше. На ОЛХ - вже привезли, імхо, там купити буде дещо надійніше...
"привезти" можна, але... наразі, лотерея ще та...чекати можна приблизно від 3-х тижнів(якщо повезло) й до...нескінченності. Й не факт, що взагалі дочекаєшся й гроші не фак, що повернуть...почитай пару сторінок цієї теми, буде зрозуміліше. На ОЛХ - вже привезли, імхо, там купити буде дещо надійніше...
Дякую. Тоді закриваємо це питання
я міг замовити і без процентів, але не бачу сенсу купувати на алі, не бачу сенсу в загалі це покупати, є багато крутих і дешевше чим оті айпотЦи. Такі речі треба покупати оригинал, або не вигадувати і дивитись щось на іншу вартість, чого чого, а ось цього на ринку стільки що капец, вибирай до не хочу. Ну ось дешевше сумніваюсь що буде на алі тут Вибач, от не розумію, як що ти не можешь собі дозволити ёппл, то навіщо ото бігати за репліками, беу, то що , на ринку є стільки зараз всього що
як що дешева репліка то не факт що вона буде нормальною, а як що вибирати нормальні магазини то ціна буде зависока як для копії. на ОЛХ ти купиш те ж саме лайно що і на алі, тільки за дороже і не чекаючи ))
я не згоден з igg все воно нормально приїжджає, в враховуючі війну то 3-5 тижнів, то в загалі норм. Або поверстаются гроші, я не знаю що треба робити, щоб не повернути гроші з алі за не отриманий товар. )) ось я не отримав батарейки 26 баксов, вже алі відправив гроші назад. З неотриманим товаром, ніяких проблем вертають гроші зразу.
я не згоден з igg все воно нормально приїжджає, в враховуючі війну то 3-5 тижнів, то в загалі норм. Або поверстаются гроші, я не знаю що треба робити, щоб не повернути гроші з алі за не отриманий товар. )) ось я не отримав батарейки 26 баксов, вже алі відправив гроші назад. З неотриманим товаром, ніяких проблем вертають гроші зразу.
та я й сперечатися не буду, в тебе звісно досвід неперевершений...я просто споглядаю на цю тему, що рясніє повідомленнями про фейлові замовлення й ніякого бажання грати в лотерею "приїде/не приїде" в мене немає, вірніше - немає стільки нервів та здоров'я, щоби ото чекати та бадатись із китайцями, щоби отримати свій, наперед сплачений, товар чи свої кровно зароблені ...тим паче, що більшість того, що наразі купують на алі, можна на тому ж ОЛХ/на форумах взяти й не завжди то буде сильно дорожче
я міг замовити і без процентів, але не бачу сенсу купувати на алі, не бачу сенсу в загалі це покупати, є багато крутих і дешевше чим оті айпотЦи. Такі речі треба покупати оригинал, або не вигадувати і дивитись щось на іншу вартість, чого чого, а ось цього на ринку стільки що капец, вибирай до не хочу. Ну ось дешевше сумніваюсь що буде на алі тут Вибач, от не розумію, як що ти не можешь собі дозволити ёппл, то навіщо ото бігати за репліками, беу, то що , на ринку є стільки зараз всього що
як що дешева репліка то не факт що вона буде нормальною, а як що вибирати нормальні магазини то ціна буде зависока як для копії. на ОЛХ ти купиш те ж саме лайно що і на алі, тільки за дороже і не чекаючи )) Дякую. Мені взагалі непотрібні ні орігінал ні копія. Я не слухаю музику в навушниках. Мене просто попросили пошукати купити і віддати. Орігінал не треба. Треба щось до 1000 грн. От і Все. От і запитав про Алі Бо вибір на олх від 450 до 1500 приблизно а на вид вони всі однакові на фото ну і другі не підходять. Сказали тількі такі.
Мене просто попросили пошукати купити і віддати. Орігінал не треба. Треба щось до 1000 грн. От і Все.
За 1000 грн покупай абсолютно любые где угодно - разницы не будет никакой, совсем. За такую цену даже неподдельные китайские левых брендов будут "так себе", не говоря уже закос под эпл. Если люди тебе сознательно заказывают такие наушники, то они прекрасно понимают, что это будет говно одноразове, смысл морочить и себе и людям страданиями "как из г@вна выбрать конфетку"?
Мене просто попросили пошукати купити і віддати. Орігінал не треба. Треба щось до 1000 грн. От і Все.
За 1000 грн покупай абсолютно любые где угодно - разницы не будет никакой, совсем. За такую цену даже неподдельные китайские левых брендов будут "так себе", не говоря уже закос под эпл. Если люди тебе сознательно заказывают такие наушники, то они прекрасно понимают, что это будет говно одноразове, смысл морочить и себе и людям страданиями "как из г@вна выбрать конфетку"?
Дякую Вам. Тоді купимо за 1000 і не будемо морочити людям голову
Дякую Вам. Тоді купимо за 1000 і не будемо морочити людям голову
завжди у тобі дивувало бажання узяти відповідальність інших на себе
...тим паче, що більшість того, що наразі купують на алі, можна на тому ж ОЛХ/на форумах взяти й не завжди то буде сильно дорожче
зараз по деяким товарам так і є, бо навезли "фантазери", а тепер не можуть продати )) от як батарейки яки я купив, гроші мені повернулись вже, то я на олх купив за туж ціну. А з іншого боку все це все одно з китая і який варіант, що там буде не лайно, або ти купиш з проблемами, по типу наші кажуть що там щось не так ))
у мене теж був період коли я перестав купувати на алі і так як ти казав. Але все що я зараз купив на порядок дешевше, або коли замовляв не можливо було у нас купити. Зараз де що навіть продаю через олх, бо або купив краще, або вважаю що актуальності вже не буде. І продається все в два рази дороще
Щось в цьому році багато вперше з Алі проблем.
Може хто стикався - виграв суперечку, Алі підтвердило повернення коштів і на сайті вже відображено, що кошти повернуті на картку. Але на картці немає. Пройшов вже тиждень. Раніше пару днів і кошти є. Банк Приват, каже не було спроб зарахування від Алі. Написати там не можу, активних полів немає. Куди бігти?
Щось в цьому році багато вперше з Алі проблем.
Може хто стикався - виграв суперечку, Алі підтвердило повернення коштів і на сайті вже відображено, що кошти повернуті на картку. Але на картці немає. Пройшов вже тиждень. Раніше пару днів і кошти є. Банк Приват, каже не було спроб зарахування від Алі. Написати там не можу, активних полів немає. Куди бігти?
Оно не отображается как зачисление, оно отображается как снятие блокировки или шото такое. Начинай просматривать историю с дня оплаты. Я не с привата платил, но при возврате у меня "задним числом" в выписке появилось +ХХХ от Али без каких-либо оповещений, только вручную нашел.
ні, немає нічого. І в Приваті завжди відображалось як повернення. Зеленим кольором в додатку в телефоні. Ось по іншому, маленькому поверненню є , а по цьому, немає. Вперше десь гроші загубились.